μελλος απο το 2007 απο το Φορουμ του MC εχω δει πολλα εχω ζησει απειρες στιγμες ομορφες ...αποκτωντας πολυτιμες γνωσεις.
με τους περισσοτερους ειμαστε φιλοι ή γνωστοι (δεν μπορουμε να ταιργιαξουμε με ολους) καθως και εκτιμησα ενα μικρο γκρουπ ανθρωπων τους οποιους τους σεβομαι ως ανθρωπους.
Γιατι περαν απο μοντελιστες ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα και δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτο.
η δική μου απομακρυνση απο το φορουμ επηλθε για τους κατωθι λογους
1. δεχτηκα τραμπουκισμο οτι δεν ειμαι σοβαρος μοντελιστης λογο οτι εγγραφα ανεκδοτα ή ασχολιωμουν με το Διαφορα θεματα παρα με σοβαρα θεματα μοντελισμου
μηπως αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι εδω ειμαστε για να κανουμε το χομπυ μας και να περασουμε καλα????? μηπως χασατε τον δρομο σας και τωρα επικαλειστε οτι σοβαρεψατε????
2. οταν δεχτηκα προσωπική επιθεση και προσβλητικους χαρακτηρισμους απο μελος δεν προστατευτηκα απο την διαχειρηση (κωστα και αρκαδιε δεν εχω κατι μαζι σας σασ εκτιμω και αγαπω ως συανδελφους και φιλους και το εχετε διαπιστωσει) το μελλος εμεινε στο απυροβλητο διοτι μοντελιστης υψηλου επιπεδου και σοβαρος.
3. σε απειρα θεματα διαβαζα αναλυσεις επι αναλυσεων απο που κλανει το μπαρμπουνι και ποσα μπιμπικια ειχε ο κωλος του γερμανου στην βουδαπεστη στην περιοδο 1943-1945, που στο τελος τελειωναν σε φαγωμαρα ..τσακωμους μεχρι και απειλες για την σωματικη ακεραιοττητα των εμπλεκωμενων. Αλλο ποπ-κορν αυτο.....
4. ολοι δεν ειμαστε μοντελισταραδες... το πρωτο μοντελο θα ειναι χαρχαλο....το δευτερο λιγο καλυτερο.....το τριτο εεε βλεπεται.... το τεταρτο .... μπορεις να πεις οτι ειναι μοντελο .... και ουτο καθεξης.
ποσοι συναδελφοι πιεζαν να φτιαξει αυτο η το αλλο απο την στιγμη που δεν ειχαν γνωσεις επι αυτου. Παραδιεγμα o VOSTOK1 πυραυλικος φορεας μου ο οποιος με ειχαν πιασει αρκετοι να κανω wash και pin wash γιατι το επεβαλε η μοδα χωρις κανεις να αναρωτηθει οτι παγος που δημιουργειται απο τα καυσιμα δημιουγειται πριν ενα 3ωρο το πολυ και ειναι αποστειρωμενος ωστε να προλαβει να αναπτυξει βρωμα. αρα ολοι ειδικοι χωρις να γνωριζουν ουτε καν το αντικειμενο. Δεν ειχα θεμα.... αλλα οταν καποιος εχει ασχοληθει ακουστε τον. Δεν εχω θεμα ομως το μοντελο μου αρεσε απειρα και το καταευχαριστηθηκα
5. χασαμε την ευχαριστηση του μοντελισμου προσπαθωντας να μοιασουμε σε καποιον και η αυτη η παρορμητικοτητα εφτιαχνε στρατιεσ ανθρωπων που δημιουργουσε κλικες και κακεσ συμπεριφορες (για να μην αναφερω ποσο κουτσομπολιο και ιγκριντες ειχαν πεσει απο το 2011 και μετα)
ολα αυτα τα παραπανω δεν εκδιωξαν μονο εμενα αλλα και αλλους.
καποια στιγμη καποιος μου ανεφερε οτι 'μιλας εσυ που δεν μοντελαρεις και οτε εχεισ ποσταρει τιποτα".... παιδες οποιος εχει ερθει σπιτι μου γνωριζει απειρως καλα αν μοντελαρω ή οχι.
απλα εγω χαιρομαι τον μοντελισμο οπως τον γνωρισα ...μονος μου.
πιστεψτε με καποιοι απομακρυνθηκαν γιατι πολυ απλα βαρεθηκαν να ακουνε κακεντρεχιες και να ανεχονται τον κομπλεξισμο του καθενος.
Αν θελετε το παρειτσικο κλιμα πισω.... διωχτε τα καρκινωματα που ολοι σας θεωρω εχετε εντοπισει.
αν η ευθυτητα μου και ο γραπτος ανορθωγραφος λογος μου ενοχλει τοτε δεν ειστε διαθετιμενοι να επιστρεψετε στο παρειτστικο κλιμα....γιατι οι φιλοι και η παρεα δεν παρεξηγει τις αληθειες οπως και να ειπωθουν αυτες.
Φιλικα Δημητρης
may the force be with you.... θα την χρειαστειτε.