Seahawk, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται...

Έκανα το λάθος να μην τρίψω από την αρχή τις τριγωνικές ενισχύσεις (εφόσον πρόκειται για τα πρώτα παραληφθέντα αεροσκάφη) και παιδεύτηκα λίγο.
01) Θα ξεκινήσεις λοιπόν με το τρίψιμο της ενίσχυσης
εφόσον χρειάζεται και θα αποκαταστήσεις γράμμωση και πριτσίνια.
02) Θα σημειώσεις και θα χαράξεις εγκοπές βάθους ενός χιλιοστού στα χείλη προσφυγής το πλάτος της εγκοπής πρέπει να είναι τόσο ώστε να μπορεί να σφηνώσει ελαφρώς ορθογώνιο κομμάτι από πλαστικό πιατάκι (πλάτος περίπου ένα χιλιοστό, μήκος όσο σου χρειάζεται για να το πιάσεις, μετά αφού κολληθεί μέσα στην εγκοπή θα κοπεί)

03) Αφού γίνουν οι εγκοπές κολλάς τα πλαστικά κομματάκια μέσα στις εγκοπές. Αφού στεγνώσουν καλά, κολλάς ταινία μασκαρισματος στην κάτω πλευρά διαγώνια όπως φαίνεται στην φώτο, πιο έξω στην βάση του πτερυγίου πιο μέσα στην άκρη του. Η ταινία μασκαρίσματος στην ουσία σου δείχνει που θα κόψεις τα περισσεύματα από τα κομματάκια πλαστικού. Στη συνέχεια τρίβεις την πάνω πλευρά των δοντιών που έχουν δημιουργηθεί για να τα κάνεις καμπύλα από πάνω όπως βλέπεις στην εικόνα.
04) Κόβεις από φύλο πλαστικού την λεπίδα του slat και την κολλάς στην κάτω πλευρά στην θέση της ταινίας πάνω στα δοντάκια
Για την ακριβή γεωμετρία και την κλίση των δοντιών αλλά και το πλάτος στην αρχή και το τέλος της λεπίδας συμβουλεύεσαι φώτο από το ίντερνετ γιατί δεν είμαι τελείως βέβαιος ότι έχω τις σωστές διαστάσεις, μην σε πάρω στο λαιμό μου!
Καλή επιτυχία περιμένουμε το Phantom σου!