Πολύ ωραίο project Λάμπρο... το ψήνω και εγω πολύ καιρό αλλα ακόμα δεν ήρθε η ώρα του!
Το Blenheim κατα τη γνώμη μου αποτελεί μια μικρή παραφωνία ανάμεσα στα αλλα βαριά βομβαρδιστικά - ειδικα στην εκδοση F που το φτιάχνεις. Περι ορέξεως βέβαια...

Συνεχίζοντας τη γκρίνια

το αποτυχημένο Greif, επίσης δεν θα το έλεγες το πιο χαρακτηριστικό βομβαρδιστικο των Γερμανών, τίτλος που ανήκει στο He111. Αξίζει να το φτιάξεις και υπάρχουν πολύ ωραία κιτ απο Airfix (νέο καλούπι) και Hasegawa/Revell λίγο παλιότερο.
Για Ρωσικο, αφου δεν σου αρεσει το Pe-8 (πολύ ωραίο κιτ της Zvezda), θα σου πρότεινα το (ζόρικο αλλα με ωραία λεπτομέρεια) SB-2 της ICM... τα υπόλοιπα Ρωσικα βομβαρδιστικά που μου ερχονται στο μυαλό είναι αθλια κίτ...
Για Ιταλικό προτείνω το πολύ ωραίο SM.79 της Italeri ενω Γιαπωνέζικο εγω πήρα το παλιό Betty της Hasegawa, που είναι μάπα κίτ αλλα μ'αρέσει σαν αεροπλάνο!
Τέλος θα άξιζε να προσθέσεις στη συλλογή και καμια υπέροχη ιπτάμενη παράγκα των Γάλλων (απο Heller φυσικά που παρά τα 40 φεύγα χρόνια τους είναι αξιοπρεπέστατα κιτ.) Εγω εχω πάρει τα MB.200 και ΜΒ.210 και ψάχνω και κανα Potez 540!
Sorry για το... σεντόνι αλλα ενθουσιάστηκα!

Keep modelling!