Ένα γιατρό στον άνθρωπο και γρήγορα!!!
Πάει χάλασε και αυτός.

...
Μην κάνετε τον κόπο για γιατρό... η κατάστασις μου κρίνεται ανίατος, όστις... (φτιάχνω) ότι νά 'ναι

...
ʼντε να σε δω και σένα τί θα κάνεις με το πετούμενο...

Και 'γω την ίδια απορία με σένα έχω

Προχώρα,μην ακούς τον παπάκια είναι εγκάθετος.

Σιγά μην τον άκουγα

Τι έγινε βρε Μάνο...? Είδες άμα σφίξουν οι ζέστες τι γίνεται..! Τουλάχιστον έπιασες κοπίδι κάτι είναι και αυτό. 
Μέτα από αυτό το γεγονός ήρθε ο καιρός να "αρματάνω" και εγώ και να πιάσω καμιά ερπύστρια. 
ʼντε βρε καλή συνέχεια. 
Κάτι οι ζέστες, κάτι το γήρας

... άστα να πάνε Χάρη

Να αρματάνεις, να αρματάνεις... η λάσπη κάνει καλό

Ευχαριστώ πολύ

Μπράβο Μάνο, ενα τετοιο διάλειμμα ειναι οτι χρειάζεται να ξεσκουριασεις λιγο απο τα αρματα και να ξεφυγεις απο τις λασπες-βρωμισματα και τα συναφη....μήπως να πιασω και εγω κανα όχημα λες;;;;
Πολυ καλο κιτ , τιμια ιταλερι εννοώντας, δυσευρετο πλεον με το boxart της παραλλαγης που επελεξες...καλη συνεχεια! 
Έτσι ακριβώς Αλέξανδρε. Καιρό τώρα, το άνοιγα το κιτ, το θώπευα και το ξανάκλεινα. Με έτρωγε το χέρι μου... Δοθείσης ευκαιρίας με την άδεια είπα να το ξεκινήσω.
Να αρματάνεις κι εσύ... έτσι για αλλαγή. ʼσε που το έχεις κι όλας με τα οχήματα και ότι και να πιάσεις θα βγεί μαναράκι

Όντως πολύ καλό το συγκεκριμένο καλούπι. Value for money. Και το Aires δε θα το έπαιρνα, αλλά παρόλο που για πλαστικό το κάθισμα του κίτ είναι πολύ καλό, έχουν κάνει τη βλακεία οι ιταλοί και τα δύο πλαινά τα έχουν καλουπώσει με τα ejection points στην εξωτερική μεριά (ανάμεσα στις λεπτομέρειες), κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την εξαφάνιση τους

Ευχαριστώ πολύ
ΜΦΧ