Αποστολέας Θέμα: F-16C Barak IAF - Tamiya 1/48  (Αναγνώστηκε 5606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
F-16C Barak IAF - Tamiya 1/48
« στις: Ιουλίου 11, 2016, 01:47:19 μμ »
Καλοκαιρινό πρότζεκτ εν μέσω άδειας (και όχι δεν έχω πυρετό - ναι είναι αεροπλάνο και δη Jet ::glossa::), το πτωχό πλην τίμιο Italeri...

Το οποίο θα γίνει έτσι...

Μοναδική προσθήκη το AcesII της Aires. Ενώ ήδη έχω αρχίσει να γρατζουνάω το cokpit για να φέρω τουλάχιστον τον πίνακα να μοιάσει με C (του κιτ ο πίνακας αναπαριστά του A).

Σύντομα κοντά σας :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: F-16C Barak IAF - Italeri 1/48
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 11, 2016, 03:47:02 μμ »
Ένα γιατρό στον άνθρωπο και γρήγορα!!!
Πάει χάλασε και αυτός.
 :mrgreen:

ʼντε να σε δω και σένα τί θα κάνεις με το πετούμενο...

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 11, 2016, 05:51:11 μμ »
Προχώρα,μην ακούς τον παπάκια είναι εγκάθετος.
 :mrgreen: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 11, 2016, 06:19:55 μμ »
Τι έγινε βρε Μάνο...? Είδες άμα σφίξουν οι ζέστες τι γίνεται..! Τουλάχιστον έπιασες κοπίδι κάτι είναι και αυτό. 8)

Μέτα από αυτό το γεγονός ήρθε ο καιρός να "αρματάνω" και εγώ και να πιάσω καμιά ερπύστρια. :mrgreen:

ʼντε βρε καλή συνέχεια. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 11, 2016, 09:42:45 μμ »
Μπράβο Μάνο,  ενα τετοιο διάλειμμα ειναι οτι χρειάζεται να ξεσκουριασεις λιγο απο τα αρματα και να ξεφυγεις απο τις λασπες-βρωμισματα και τα συναφη....μήπως να πιασω και εγω κανα όχημα λες;;;; :mrgreen: :mrgreen:
Πολυ καλο κιτ , τιμια ιταλερι εννοώντας, δυσευρετο πλεον με το boxart της παραλλαγης που επελεξες...καλη συνεχεια! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 11, 2016, 10:10:50 μμ »
Ένα γιατρό στον άνθρωπο και γρήγορα!!!
Πάει χάλασε και αυτός.
...
Μην κάνετε τον κόπο για γιατρό... η κατάστασις μου κρίνεται ανίατος, όστις... (φτιάχνω) ότι νά 'ναι :twisted:

...
ʼντε να σε δω και σένα τί θα κάνεις με το πετούμενο...
Και 'γω την ίδια απορία με σένα έχω :roll:

Προχώρα,μην ακούς τον παπάκια είναι εγκάθετος.
 :mrgreen: ::salut:: ::salut::
Σιγά μην τον άκουγα :twisted:

Τι έγινε βρε Μάνο...? Είδες άμα σφίξουν οι ζέστες τι γίνεται..! Τουλάχιστον έπιασες κοπίδι κάτι είναι και αυτό. 8)

Μέτα από αυτό το γεγονός ήρθε ο καιρός να "αρματάνω" και εγώ και να πιάσω καμιά ερπύστρια. :mrgreen:

ʼντε βρε καλή συνέχεια. ::salut::
Κάτι οι ζέστες, κάτι το γήρας ::glossa::... άστα να πάνε Χάρη :mrgreen:

Να αρματάνεις, να αρματάνεις... η λάσπη κάνει καλό :wink:

Ευχαριστώ πολύ :!:

Μπράβο Μάνο,  ενα τετοιο διάλειμμα ειναι οτι χρειάζεται να ξεσκουριασεις λιγο απο τα αρματα και να ξεφυγεις απο τις λασπες-βρωμισματα και τα συναφη....μήπως να πιασω και εγω κανα όχημα λες;;;; :mrgreen: :mrgreen:
Πολυ καλο κιτ , τιμια ιταλερι εννοώντας, δυσευρετο πλεον με το boxart της παραλλαγης που επελεξες...καλη συνεχεια! ::salut::
Έτσι ακριβώς Αλέξανδρε. Καιρό τώρα, το άνοιγα το κιτ, το θώπευα και το ξανάκλεινα. Με έτρωγε το χέρι μου... Δοθείσης ευκαιρίας με την άδεια είπα να το ξεκινήσω.
Να αρματάνεις κι εσύ... έτσι για αλλαγή. ʼσε που το έχεις κι όλας με τα οχήματα και ότι και να πιάσεις θα βγεί μαναράκι :wink:
Όντως πολύ καλό το συγκεκριμένο καλούπι. Value for money. Και το Aires δε θα το έπαιρνα, αλλά παρόλο που για πλαστικό το κάθισμα του κίτ είναι πολύ καλό, έχουν κάνει τη βλακεία οι ιταλοί και τα δύο πλαινά τα έχουν καλουπώσει με τα ejection points στην εξωτερική μεριά (ανάμεσα στις λεπτομέρειες), κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την εξαφάνιση τους :evil:
Ευχαριστώ πολύ :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 11, 2016, 11:36:44 μμ »
Θα χαζέψω την κατασκευή του τίμιου ιταλικού αλευριού, καθώς έχω δύο στη συλλογή μου. Κάτι που πρόσεξα τελευταία σε κάτι ανοιγοκλεισίματα του κουτιού είναι ότι το σκιάδιο είναι τοποθετημένο έκκεντρα κατιτίς λιγότερο από μισό χιλιοστό. Επιβεβαίωσέ το αν θέλεις.

Καλή αρχή!

::salut::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 12, 2016, 01:26:11 πμ »
Μαθιέ, έχεις απόλυτο δίκιο: Το σκιάδιο όντως... "τραβάει" αριστερά κατά μισό mm. Φωτιές μου άναψες :mrgreen: Μάλλον ο ασθενής θα υποστεί επανορθωτική χειρουργική επέμβαση, καθώς χωρίς αλεξίνεμο να το καλύπτει και όντας πρώτη μούρη στο Καβούρι, με ανοικτή την καλύπτρα, θα βγάζει μάτι η στραβομάρα ::glossa::
Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 17, 2016, 03:49:58 μμ »
Καλή αρχή και απο εμένα Μάνο. Η παραλλαγή των ισραηλινών που επέλεξες να φτιάξεις είναι πολύ όμορφη Έχω την διθέσια έκδοση (το viper) στα σακουλάκια του ακόμη και δείχνει και αυτό πολύ ωραίο κιτ και σπάνιο βεβαίως. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 17, 2016, 04:09:52 μμ »
Αυριο κλεινει μια (1) εβδομαδα απο την αναγγελια της εναρξης εργασιων για το Ισραηλινο Γερακι και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα :!:
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ  :twisted:

Spoiler (hover to show)

The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 17, 2016, 04:56:26 μμ »
Καλή αρχή και απο εμένα Μάνο. Η παραλλαγή των ισραηλινών που επέλεξες να φτιάξεις είναι πολύ όμορφη Έχω την διθέσια έκδοση (το viper) στα σακουλάκια του ακόμη και δείχνει και αυτό πολύ ωραίο κιτ και σπάνιο βεβαίως. ::salut:: ::salut:: ::salut::
Ευχαριστώ πολύ Νάσο!
Κάνε κάνα dry fit στο δικό σου, γιατί εγώ με την ράχη (πίσω από το cokpit) έμπλεξα άσχημα και τό 'χω ρίξει σε βαριές φαναρτζοδουλειές, καθώς η γράμμωση στο ξεχωριστό κομμάτι της ράχης, έχει offset προς τα πίσω σε σχέση με το πάνω μέρος της ατράκτου και θέλει τρελλή μοντίφα, χώρια το λάθος στο σκιάδιο και στο χείλος του cokpit που είναι έκκεντρα :evil:

Αυριο κλεινει μια (1) εβδομαδα απο την αναγγελια της εναρξης εργασιων για το Ισραηλινο Γερακι και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα :!:
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ  :twisted:

Spoiler (hover to show)

ΟΥΟΥΟΥΟΞΩ ΡΕ :twisted: ::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 18, 2016, 01:21:19 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Νάσο!
Κάνε κάνα dry fit στο δικό σου, γιατί εγώ με την ράχη (πίσω από το cokpit) έμπλεξα άσχημα και τό 'χω ρίξει σε βαριές φαναρτζοδουλειές, καθώς η γράμμωση στο ξεχωριστό κομμάτι της ράχης, έχει offset προς τα πίσω σε σχέση με το πάνω μέρος της ατράκτου και θέλει τρελλή μοντίφα, χώρια το λάθος στο σκιάδιο και στο χείλος του cokpit που είναι έκκεντρα :evil:

Ωωωωωωω, το είδα και εγώ τώρα... τρελό offset... Έψαξα λοιπόν φωτογραφίες να δω τι παίζει και βλέπω ότι οι γραμμές με το offset ταιριάζουν με τις εικόνος. Οπότε λέω μάλλον η καλύπτρα είναι μακρύτερη ή το μπροστινό χείλος του κοκπιτ είναι πιο μακριά από τη μύτη του αεροσκάφους. Έβγαλα έξω το CJ της Tamiya και συνέκρινα τις καλύπτρες. Έ, του ιταλερι είναι περίπου 1 χιλ μικρότερη στο μήκος! ʼρα φταίει το χείλος; Ή μήπως φταίνε οι ιταλοί που έκαναν ότι νά ΄ναι στη ράχη για να βγάζουν από το ίδιο καλούπι το μονοθέσιο και το διθέσιο;

Μας βλέπω για πολλή δουλειά...

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 18, 2016, 03:43:40 μμ »
Ωωωωωωω, το είδα και εγώ τώρα... τρελό offset... Έψαξα λοιπόν φωτογραφίες να δω τι παίζει και βλέπω ότι οι γραμμές με το offset ταιριάζουν με τις εικόνος. Οπότε λέω μάλλον η καλύπτρα είναι μακρύτερη ή το μπροστινό χείλος του κοκπιτ είναι πιο μακριά από τη μύτη του αεροσκάφους. Έβγαλα έξω το CJ της Tamiya και συνέκρινα τις καλύπτρες. Έ, του ιταλερι είναι περίπου 1 χιλ μικρότερη στο μήκος! ʼρα φταίει το χείλος; Ή μήπως φταίνε οι ιταλοί που έκαναν ότι νά ΄ναι στη ράχη για να βγάζουν από το ίδιο καλούπι το μονοθέσιο και το διθέσιο;

Μας βλέπω για πολλή δουλειά...

Μαθιός
Μαθιέ, μάλλον το δεύτερο που λές παίζει. Οι ιταλοί κάνανε ότι τους κατέβηκε: Έχουν κάνει το μικρό πάνελ μπροστά από την καλύπτρα πιο μεγάλο, απ' ότι κατάλαβα, με αποτέλεσμα να "σπρώξουν" πίσω γύρω στα 3mm την καλύπτρα και την λεπτομέρεια πίσω από αυτήν (ευτυχώς δε που έχουν κάνει, όπως λες, πιο κοντή την καλύπτρα, γιατί θα ήταν 4mm το offset). Προφανώς το πήραν χαμπάρι αφού είχε "κοπεί" το καλούπι και απλά κάνανε τον ινδιάνο.
Πάντως, αν έχεις το Tamiya, απλά μην ασχοληθείς με το Italeri. Έχει κι άλλα μικρά θεματάκια (λάθος τροχούς, pinmarks στα σκέλη κ.α.). Η πλάκα είναι ότι ο ανυποψίαστος (εγώ ::glossa::), δεν έχω κάνει ακόμα dry fit τα κομμάτια του αεραγωγού, που εκεί παίζει νά 'χει πιο τρελλούς κροκόδειλους :roll:
ʼν και ήδη παλεύω με τη ράχη (για να γλυτώσω την επαναχάραξη σε όλα αυτά τα μικρά πανελάκια που έχει εκεί), θα κάνω dry fit και στον αεραγωγό κι αν είναι κι εκεί κουκουρούκου, δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως θα το παρατήσω και θα κάνω οικονομίες για αγορά Tamiya :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 18, 2016, 04:00:17 μμ »
Μαθιέ, μάλλον το δεύτερο που λές παίζει. Οι ιταλοί κάνανε ότι τους κατέβηκε: Έχουν κάνει το μικρό πάνελ μπροστά από την καλύπτρα πιο μεγάλο, απ' ότι κατάλαβα, με αποτέλεσμα να "σπρώξουν" πίσω γύρω στα 3mm την καλύπτρα και την λεπτομέρεια πίσω από αυτήν (ευτυχώς δε που έχουν κάνει, όπως λες, πιο κοντή την καλύπτρα, γιατί θα ήταν 4mm το offset). Προφανώς το πήραν χαμπάρι αφού είχε "κοπεί" το καλούπι και απλά κάνανε τον ινδιάνο.
Πάντως, αν έχεις το Tamiya, απλά μην ασχοληθείς με το Italeri. Έχει κι άλλα μικρά θεματάκια (λάθος τροχούς, pinmarks στα σκέλη κ.α.). Η πλάκα είναι ότι ο ανυποψίαστος (εγώ ::glossa::), δεν έχω κάνει ακόμα dry fit τα κομμάτια του αεραγωγού, που εκεί παίζει νά 'χει πιο τρελλούς κροκόδειλους :roll:
ʼν και ήδη παλεύω με τη ράχη (για να γλυτώσω την επαναχάραξη σε όλα αυτά τα μικρά πανελάκια που έχει εκεί), θα κάνω dry fit και στον αεραγωγό κι αν είναι κι εκεί κουκουρούκου, δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως θα το παρατήσω και θα κάνω οικονομίες για αγορά Tamiya :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ
Κοινώς δικαιολογίες ,έτσι θα σου έλεγε ο παπάκιας,ή πες το βαρέθηκες πρίν καλά το ξεκινήσεις.
 ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 18, 2016, 04:34:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 18, 2016, 04:37:25 μμ »
Καλα ρε... δεν παιζόσαστε...
Ξεκινάτε  "τι ωραίο καλούπι η πτωχή πλην τίμια Ιταλέρι" και καταληγετε "α!!! να χαθούν οι παλιοιταλοί" και να τα σημάδια από τους εξολκείς του καλουπιού στο κάθισμα  και να τα έκκεντρα σκιάδια και να τα εκκεντρα π@π@ρι@...τι τα μαζεύετε και δεν τα πετάτε...   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 18, 2016, 04:41:40 μμ »

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 18, 2016, 04:44:53 μμ »
Καλα ρε... δεν παιζόσαστε...
Ξεκινάτε  "τι ωραίο καλούπι η πτωχή πλην τίμια Ιταλέρι" και καταληγετε "α!!! να χαθούν οι παλιοιταλοί" και να τα σημάδια από τους εξολκείς του καλουπιού στο κάθισμα  και να τα έκκεντρα σκιάδια και να τα εκκεντρα π@π@ρι@...τι τα μαζεύετε και δεν τα πετάτε...   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

13 ευρώπουλα το πήρα, μην πω λιγότερο, γιατί το πακέτο περιείχε και 2 χασεγκαβάδια D, σύνολο 39 ευρώπουλα και τα τρία. Οπότε είναι τίμιο κιτ.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 18, 2016, 05:22:26 μμ »
13 ευρώπουλα το πήρα, μην πω λιγότερο, γιατί το πακέτο περιείχε και 2 χασεγκαβάδια D, σύνολο 39 ευρώπουλα και τα τρία. Οπότε είναι τίμιο κιτ.

Μαθιός

Επί της ουσίας δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Είναι ανάλογα με την οπτική του καθενός. Για μένα ένα κιτ φθηνό με καλή εφαρμογή, αλλά με μικρή έως ελάχιστη λεπτομέρεια ή λάθη στην σχεδίαση, υπό προϋποθέσεις, είναι ανεκτό και τίμιο... αντίθετα ένα κιτ με λάθη στην χύτευση και κάκιστες εφαρμογές, όσο φθηνό και αν είναι, δεν ειναι τίμιο... είναι ένα κακό κιτ.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 18, 2016, 08:40:26 μμ »
Πρός άπαντες τους εξυπνάκηδες με τις κότες και τα λοιπά:

Πρώτον δε το παράτησα ακόμα. Και δεύτερον, αν το παρατήσω, νά 'ρθουν, να το πάρουν τσάμπα (με το κάθισμα και τα χρώματα μαζί) και να το φτιάξουν (άψογο όμως, όχι κακάκια καμήλας), γιατί εγώ έτσι έχω σκοπό να το κάνω :!:

Όσο για αυτό που λές Νικόλα (Μαυρογένη), έχεις δίκιο. Αυτό, αν και δεν έχει προβλήματα εφαρμογής κομματιών, έχει λάθη που για να τα διορθώσεις θέλει πολύ σφάξιμο, κάτι που στέλνει την καλή εφαρμογή περίπατο :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 21, 2016, 05:37:24 μμ »
Μικρό update, από τις φαναρτζοδουλειές (ράχη, σκιάδιο, πίνακας, μανέτα) :twisted:

Σύντομα κοντά σας :mrgreen:

ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 21, 2016, 05:49:20 μμ »
Ωραίος!

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 21, 2016, 06:58:08 μμ »
Έλα βρε Μάνο μια χαρά, το έχεις! Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο πετούμενο που φτιάχνεις γιατί δείχνει να σου πάει
η κατηγορία.
Και έγινε και ολόκληρο θέμα για την ράχη είδες... τίποτα δεν ήτανε και το βόλεψες πολύ όμορφα. ::thumbleft::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 21, 2016, 10:06:45 μμ »
Ωραίος!
Ευχαριστώ Μαθιέ :!:

Έλα βρε Μάνο μια χαρά, το έχεις! Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο πετούμενο που φτιάχνεις γιατί δείχνει να σου πάει
η κατηγορία.
Και έγινε και ολόκληρο θέμα για την ράχη είδες... τίποτα δεν ήτανε και το βόλεψες πολύ όμορφα. ::thumbleft::
Ευχαριστώ Χάρη!
Δεν είναι το πρώτο πετούμενο μου (έχουν περάσει δεκάδες από τα χέρια μου σαν έφηβος και 3-4 σαν ενήλικας). Απλά τα προηγούμενα, αφότου ξανακόλλησα σαν ενήλικας, ήταν πιο light projects (72αράκια OOB).
Όσο για τη ράχη, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Έχω ρίξει το στοκοτρίψιμο της αρκούδας και θέλει κι άλλο, καθώς το πλατος της ράχης ιδίως μπροστά είναι μεγαλύτερο του πλάτους της ατράκτου :evil:

Ίδωμεν :roll:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 21, 2016, 10:15:50 μμ »
Ωραίος ο μαστρο-Μάνος  ::good_job_smilie::
Θέλει Αρετή και Τόλμη το Italeri  :!: