1.μου τη δινει να βλεπω οτι μαζευονται αφτιαχτα κιτ.τσαντιζομαι απιστευτα οταν βλεπω κουτια σε στοιβες με αφτιαχτα να περιμενουν.αγχωνομαι...
2.τα παιρνω στα ματια οταν βλεπω κιτ με χοντρα προβληματα εφαρμογης.με τον στοκο που και που παιζουμε και 2-3 φαπες!
3.οταν ερθει η ωρα του βαψιματος ειναι σαν να με @#$%@ ! το βαριεμαι σου λεω!
4.πολλες εταιριες απαιτουν στο φυλλαδιο οδηγιων μαντικες ικανοτητες.HELLOOOOOOOOOOOOO με λενε γιωργο οχι τειρεσια,δεν μου αρεσει να μαντευω!
5.δεν μου αρεσουν τα αμερικανικα εθνοσημα! μα sherman ειναι,θα γινει εβραιος,μα mustang ειναι,θα γινει βρετανος.αμερικανος ΠΟΤΕ!
στην αντιπερα οχθη,
1.λατρευω να παιρνω στα χερια μου το κλειστο κουτι που εχει μεσα το αντικειμενο που θα με ''βασανισει'' ειτε ειναι πετουμενο,ειτε ειναι ερπετο.ιδιαιτερα η πρωτη εντυπωση απ τα καλουπια και η μυρωδια του πλαστκου ειναι ιερη στιγμη!
2.λατρευω την διαδικασια της συναρμολογισης.ιδιαιτερα οταν συνοδευεται και απο καλη εφαρμογη και οδηγιες,ανοιγω και μπουκαλι!
3.λατρευω την φθορα!γουσταρω απιστευτα να ριμαζω ενα μοντελο.για αυτο τον λογο φτιαχνω και μηχανες που πολεμησαν και οχι εκθεσιακα θεματα.θα μου πεις βεβαια ''ρε κολλητε τι μου μοστραρεις ενα καταταλαιπωρημενο FW-190 ξεκουδουνο στο ραφι χωρις και λιγο διαδρομο και κανα βαρελακι?'' ε,που θα παει,θα μαθω να φτιαχνω και απο δαυτα!
4.μου αρεσουν τα παραξενα θεματα.
5.μου αρεσει το ψαξιμο για να ξεκινησω μια κατασκευη.που φτιαχτηκε,που πολεμησε,ποτε,πως.μοντελισμος δεν ειναι μονο κολλα και βαψιμο,ετσι δεν ειναι?
και θελω να λεγομαι και μοντελιστης...