καλημερα στην παρεα
θα ήθελα την γνώμη/εμπειρία/παρατηρήσεις για ένα θέμα σχετικά με το συγκεκριμένο κιτ της Dragon (6299 panther ausf D) η' με κάποια αντίστοιχη περίπτωση...
πριν λίγες μέρες ''ζαχάρωνα'' από το site του plastimodellismo το παραπάνω κιτ... όταν λοιπόν ''γκουγκλαρισα'' τον κωδικό του κιτ για να δω review/photos είδα ότι είναι επανέκδοση με bonus photo-etched μεταλικη κανη/μεταλικα tow shakles/windth indicator/smoke grenades rack/συρματοσκοινα(review/photos απο dragon/perthmilitarymodelling/armorama/modelmaking)... οποτε την αλλη μερα το πρωι λογω οτι ειχα και αδεια απο την δουλεια ετρεξα και εγω στο τριγωνο για να το προλαβω μιας και το ηθελα για ενα project που ειχα στο μυαλο...
μαζι με αυτο πηρα και τηs hobbyboss το panther ausf D flak bergepanther και αφου πηγα σπιτι και πηρα το καφεδακι μου... ανοιξα στον παγκο μου τα κιτ για ελεγχο/χαζεμα... και μολις ανοιγω της dragon το κουτι παθαινω ενα μικρο κοκομπλοκο!!!
εκτος απο το πλαισιο με τα φωτοχαραγμενα ολα τα υπολοιπα ελαμπαν δια της απουσιας τους... αφου ξεπερναω το αρχικο σοκ κοιταζω καλα το φυλλαδιο οδηγιων και βλεπω οτι ουτε εκει αναφερονται τα συγκεκριμενα κομματια... δηλαδη πηρα το κιτ 6299 (premium edition) αλλα φαινεται πως στα κιτ για την Ελληνικη αγορα εχουν υποστει ''κουρεμα'' εξοπλισμου
η αγορα εγινε την Παρασκευη 05/02 και την επομενη μερα παιρνω το κιτ και ανεβαινω στο τριγωνο και στο plastimodellismo και εκει τους λεω τι συμβαινει και εχω τυπωσει και απο το site της Dragon το συγκεκριμενο κιτ τι θα επρεπε να περιεχει και τι ειχε μεσα αυτο που αγορασα... φυσικα και εξηγησα στον Κο Λαροζα που ηταν παρων οτι δεν ειναι δικο του σφαλμα
η δικια του προτροπη ηταν να στειλω ενα email στην Dragon( να το κοινοποιήσω και στον ιδιο για να στειλει και αυτος με την σειρα του ενα email που να λεει οτι οντως το αγορασα απο εκει και οτι εχει αυτο το προβλημα) και να τους εξηγησω τι ειχε συμβει...
αν θυμαμαι καλα απο καποιο παλιο ποσταρισμα εδω μεσα το να στειλεις ενα mail στην Dragon και να περιμενεις απαντηση ειναι σαν να περιμενεις ποτε θα πιασεις το τζοκερ... δηλαδη χ@σ@ ψηλα και αγναντευε που λενε και στο χωριο μου
εχει τυχει σε καποιον αλλο κατι τετοιο και αν ναι τι ποια ηταν τελικα η καταληξη ???
ετοιμαζομαι να κανω το claim στην dragon αλλα μαλλον δεν φαινεται να εχω και πολλη τυχη???
οι αποψεις σας θα ηταν χρησιμες
ευχαριστω εκ των προτερων
Γιωργος