Αν θες βαλε και κανενα clear χρωμα στις οθονες!. Πολυ μου αρεσει και ειδικα το χωρισμα αναμεσα στα panel των διακοπτων! Μια ιδεα για τους διακοπτες που ειδα καπου και ξεσηκωσα ειναι σχεδον στεγνο πινελο απο χρωμα (ασημι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα, γκρι μαλλον ειναι καλυτερο) κανει τους διακοπτες να δειχνουν σαν του δικους σου αλλα με μια ελαφρια φθορα λες και ειναι χρησιμοποιημενοι. Να πω σαν μηχανικος Α/Φ οτι οι διακοπτες ειναι μαυροι συνηθως, κοκκινος ειναι καποιος σαν την μπαταρια και μονο καποιοι αρκετα επικινδυνοι για χρηση εχουν καποιο κοκκινο ή κιτρινομαυρο καπακι για να μη γινει πληχθουν ακουσια
Βεβαια δεν εχω δει φωτο απο cockpit F-15 γιαυτο εγραψα συνηθως...
Φιλε μου ευχαριστω για τις συμβουλες/πληροφοριες. Σε φωτο που ειδα, οι διακοπτες ειναι γκρι ανοιχτο, ισως λιγο πιο σκουρο απ αυτο που εβαψα (ειναι και το φλας που υπερτονιζει). Θα συμφωνησω για τους κοκκινους/κιτρινομαυρους διακοπτες. Παλι απο φωτο ειδα 2 κοκκινους στη δεξια κονσολα του μπροστινου κοκπιτ και καποιους κιτρινους στον πινακα οργανων. Η τεχνικη που προτεινεις θα δειξει το κοκπιτ αρκετα ταλαιπωρημενο ενω τα γιαπωνεζικα aggressor ηταν σχετικα καθαρα. Τελος το αποτελεσμα του clear στις οθονες δεν μου αρεσει, τουλαχιστον σ αυτη την κλιμακα.
Δε σε "πιάνουμε" πουθενά ρε παιδάκι μου... Ή που θα φτιάχνεις κάτι παπαρδέλια 72άρια μια σταλιά, ή που θα πιάνεις 48άρα μαγκουφάνα 40 πόντους (με το συμπάθειο
) 
Τέσπα, πολύ ωραίο και πιασάδικο το θέμα, Βαγγέλη. Όσο για το κόκπιτ, μια χαρά το βάψιμο μέχρι εδώ 
Καλή συνέχεια 

ΜΦΧ
Για να μη βαριεσαι το κανω Μανο!

Καλή αρχή και απο μένα, με τη παραλαγη του κουτιού θα το κάνεις; Αν ναι πολύ ενδιαφέρον!
Ευχαριστω! Το κιτ δινει 3 παραλλαγες. Ολες ειναι με το κλασσικο βαψιμο των φ 15 με τα 2 γκρι και απο πανω εχουν βαψει τα "aggressor" χρωματα. Οπως δειχνει το κουτι, μια με καφε απο πανω (red brown) και αλλη μια με μαυρο. Να πω την αληθεια ακομα δεν εχω αποφασισει. Προς το παρον με ψηνει το καφε.
Ευχαριστω Φανη και Νασο.
Προς το παρον παιδευομαι με τα καθισματα. Φωτο μολις τελειωσει το βαψιμο.