0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανε και ενα "coming soon" στην ιστοσελιδα σου....
Οι πανοραμικες των φωλεων νομιζω οτι ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια.Αδιαμφισβητητη η ποιοτητα του χαρτιου και της εκτυπωσηςΕδωσες ρεστα σε αυτη σου την δουλεια.
Σε ευχαριστώ Κυριάκο. Ώρα να πιάσεις κανά Viper!
Με κάτι τέτοια βιβλία όλοι μας Viper θα πιάσουμε!
Όπως το λέει ο τίτλος...Απλά ότι καλύτερο σε λεπτομέρεια,ποιότητα φωτογραφίας,σωστές λήψεις,από έναν έμπειρο μοντελιστή με "τρελλές" γνώσεις στην φωτογραφία,δημιουργώντας ένα απίστευτο αποτέλεσμα!
Το πρώτο αντίγραφο παγκοσμίως δεν θα μπορούσε παρά να πάει στους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στο δρόμο του.Χεχεχε... Πρόεδρε, σε έφαγα αυτή τη φορά! (Image removed from quote.)Και έχοντας το μπροστά μου πια δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο εκτός από "Καταπληκτικό"!!!Τρεχάτε να προλάβετε γιατί δεν ξέρω πόσα έχει φέρει για την έκθεση και φεύγουν εν ριπή Panzer!
Το πήρα και εγώ το βιβλίο για το F-16,είναι ένα καταπληκτικότατο βιβλίο που ξετινάζει κυριολεκτικά το 16άρι ή μάλλον το ξεγυμνώνει καλύτερα σε όλες του τις πτυχές,δεν νομίζω να υπάρχει άλλο βιβλίο παγκοσμίως σε τέτοιο επίπεδο,Γιάννη συγχαρητήρια και μπράβο σου για το επίπεδο της δουλειάς σου.