Αποστολέας Θέμα: Phantom Under The Skin  (Αναγνώστηκε 3912 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: Phantom Under The Skin
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 08:33:08 μμ »
ώρε μανα μου..... θα πιάσω να φτιαχνω φαντόμια.... Γιάνναρε η σειρά under the skin προβλέπωνα γίνει best seller σε Ελλάδα κ στο εξωτερικό.

Πραγματικά το πιστέυω.

Τέτοια δουλειά δεν έχει γίνει ούτε σε μεγάλους Αμερικανικους εκδοτικούς οργανισμούς για αφοι.
Είναι φτιαγμενα μέσα απο το μάτι του εμπειρου μοντελιστη με το απίθανο και σπάνιο συνδιασμό αγάπης για τα αεροπλάνα κ την ΠΑ.

Η επιτυχία είναι δεδομένη φιλαρακι....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 01, 2016, 02:55:24 μμ »
Παιδιά το βιβλίο παρελήφθη.... :wink:

Εξαιρετική δουλειά, value for money.... Γιάννη για άλλη μια φορά έγραψες

Το απόλυτο βοήθημα για superdetailing....απαραίτητη προσθήκη σε κάθε μοντελιστική βιβλιοθήκη..

Πάω για μελέτη  :twisted: :twisted:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 11, 2016, 03:44:55 μμ »
Γιάννη τα βιβλία παρελήφθησαν κι απο μενα....
Εξαιρετική δουλειά,όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά, σαφώς value for money και συμφωνώ πως  F-16 και F-4 (το mirage 2000 είναι λεύκωμα μοίρας πιο πολύ,αν και έχει στο κέντρο κάποιες αποκαλυπτικές πλην μικρές φωτό για detailing)αμφότερα αποτελούν τα απόλυτα βοηθηματα για superdetailing. Αναμένουμε αντίστοιχα για mirage 2000-5 ,ΑΗ-64Α/D, S-70 seahawk...ξέρεις εσύ :wink:
Γιάννη τα θερμά μου συγχαρητήρια,για άλλη μια φορά δημιούργησες καλύπτοντας εις βάθος και τον πιο απαιτητικό river counter, και σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο,θα μας βρεις στο πλευρό σου. ::salut::
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Gilan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αλμωπία
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:29:32 μμ »
Εξαιρετική δουλειά, ::salut:: ::salut:: ::salut:: νομίζω καλύτερη από το F-16. ::thumbleft:: Επίσης έχω μια επιθυμία, ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: θα ήθελα (αν είναι εύκολο) σε μελλοντική δουλεία να υπάρχει σε ολοσέλιδες απεικονίσεις οι όψεις του μαχητικού (πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, μπρος, πίσω), καθώς και μια cutaway. ::devil023:: Ζητάω πολλά; :oops: :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 12, 2016, 01:41:37 μμ »
Επιτελους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα βιβλιο φτιαγμενο απο μοντελιστες για μοντελιστες.
Ο,ΤΙ θα μπορουσε να ευχηθει ενας σφαχτης μοντελιστης ,και οτι ακομα δεν θα τολμουσε ΠΟΤΕ να φανταστει οτι θα μπορουσε να ανοιξει.
Τα πιο θερμα συγχαρητηρια Γιαννη για την πιο ΜACHO αεροπορικη κυκλοφορια που εχω δει ποτε .
Και σ'ανωτερα!!!

Και φυσικα.........................Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 25, 2016, 02:16:14 μμ »
Διαβάζω στο blog της Πτήσης ότι ετοιμάζεται και βιβλίο για Apache. Tα λευκώματα για τα F-4 Phantom "40 χρόνια" και για τα Α-7 πότε να τα αναμένουμε ?

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 25, 2016, 02:38:54 μμ »
Βασίλη οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Τα λευκώματα κοστίζουν πολλά χρήματα για να εκτυπωθούν και οι χορηγοί πλέον είναι σπάνιοι. Και επειδή εγώ εκπτώσεις σε θέματα ποιότητας δεν κάνω προτιμώ να μην κυκλοφορήσω κάτι αν δεν είναι τέλειο. Οπότε υπομονή! Βεβαια 40 χρόνια Phantom δεν θα είναι επίκαιρο αλλά σίγουρα όταν τελειώσει θα σας αποζημιώσει με το ανέκδοτο υλικό.

Tags: