0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....Το Χελιδονι ειναι απο τα πολυ αγαπημενα θεματα και δεν σου κρυβω οτι μπαινω συχνα τωρα τελευταια στον πειρασμο να ξεκινησω ενα -το εχω μαλιστα συνεχεια μπροστα μου στο ραφι,ετσι για να μην ξεχνιωμαστε-οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα με τα 262 με κυνηγαει καποια περιεργη καταρα απο τοτε που εφτιαξα εκεινο το 32αρι της Hasegawa και ενω ξεκινησα τρια (οχι μαζι)δεν εχει τελειωσει κανενα!Αληθεια εχει καποιος να μας πει για καποια "καταρα" σχετικα με καποιο συγκεκριμενο α/φος-μοντελο κλπ?Θα ηταν ωραιο θεμα για ποσταρισμα,τι λετε?
Εμένα έχει στοιχιώσει πάνω από την βιβλιοθήκη μου ένα κακόμοιρο hind στην 1/35
Νο2 Ferrari 250 LM 1/24 Revell.Αυτό και αν δεν με τυρρανά. Μεταλλικό αμάξωμα, πλαστικά τα υπόλοιπα. και μού ερχεται η εμπνευση να φτιάξω μία συγκεκριμένη 250 LM που να την εχω δει σε αρθρο περιοδικού, που είναι σε έκδοση street με αλλα παράθυρα και ζάντες, αλλά αγωνιστικό βάψιμο κοκκινο με άσπρη ρίγα.Και να προσπαθώ μεταποιήση σε μεταλλικό αμάξωμα για να μοιάζει σε αυτό του περιοδικού. το ένα λάθος πίσω από το άλλο.Ρε παιδιά τώρα παρατήρησα οτι είναι και τα 2 κόκκινα. Μήπως φταίει οτι είμαι Παναθηναϊκός?
Εμένα στοιχειωμένα είναι όλα τα κιτ αεροπλάνων που έχω Πέρα από τα 72άρια που είναι στοιχειωμένα μέσα στη ντουλάπα για πάνω από 10 - 15 χρόνια τώρα, τα τελευταία 2 χρόνια στοιχειώνουν και τα 48άρια που στοκάρω τα οποία δεν ξέρω καν πότε θα τα πιάσω, βλέπετε δεν μου πάει καρδιά να παρατήσω τα άρματα (άντε και κάποια αυτοκίνητα) και να ξαναγυρίσω στον παλιό έρωτα...Παράθεση από: ramfighter στις Δεκεμβρίου 02, 2006, 11:06:57 μμΝο2 Ferrari 250 LM 1/24 Revell.Αυτό και αν δεν με τυρρανά. Μεταλλικό αμάξωμα, πλαστικά τα υπόλοιπα. και μού ερχεται η εμπνευση να φτιάξω μία συγκεκριμένη 250 LM που να την εχω δει σε αρθρο περιοδικού, που είναι σε έκδοση street με αλλα παράθυρα και ζάντες, αλλά αγωνιστικό βάψιμο κοκκινο με άσπρη ρίγα.Και να προσπαθώ μεταποιήση σε μεταλλικό αμάξωμα για να μοιάζει σε αυτό του περιοδικού. το ένα λάθος πίσω από το άλλο.Ρε παιδιά τώρα παρατήρησα οτι είναι και τα 2 κόκκινα. Μήπως φταίει οτι είμαι Παναθηναϊκός?Ψιλοστοιχειωμένο και μένα τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα 250 LM της Academy!!!!, το οποίο είναι έτοιμο φτιαγμένο βαμμένο και το μόνο που απομένει είναι να κλείσει το καπάκι και να μπει στη βιτρίνα αλλά όλο βαριέμαι να το πιάσω ή όταν πάω να το πιάσω κάτι τυχαίνει και το παρατάω.