Αποστολέας Θέμα: Ποιο μοντέλο μας "στοιχειώνει "...???  (Αναγνώστηκε 3249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Ποιο μοντέλο μας "στοιχειώνει "...???
« στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 01:16:43 πμ »
....
Το Χελιδονι ειναι απο τα πολυ αγαπημενα θεματα και δεν σου κρυβω οτι μπαινω συχνα τωρα τελευταια στον πειρασμο να ξεκινησω ενα -το εχω μαλιστα συνεχεια μπροστα μου στο ραφι,ετσι για να μην ξεχνιωμαστε-οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα με τα 262 με κυνηγαει καποια περιεργη καταρα απο τοτε που εφτιαξα εκεινο το 32αρι της Hasegawa και ενω ξεκινησα τρια (οχι μαζι)δεν εχει τελειωσει κανενα!
Αληθεια εχει καποιος να μας πει για καποια "καταρα" σχετικα με καποιο συγκεκριμενο α/φος-μοντελο κλπ?
Θα ηταν ωραιο θεμα για ποσταρισμα,τι λετε?

Αφορμή του θέματος η παραπάνω φράση του Μιχάλη...
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Scale 1/35
  • *
Απ: Ποιο μοντέλο μας "στοιχειώνει "...???
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 12:33:56 μμ »
Ποιο μοντέλο έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε και έχουμε "αποτύχει" επανειλημμένος να το ολοκληρώσουμε, ή ποιο μοντέλο σχεδιάζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κατασκευάσουμε και ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 01:43:04 μμ »
Προσωπικά με στοιχειώνει το 72άρι F-18 της HASEGAWA! Δύο φορές το έχω συναντήσει στη ζωή μου και ποτέ δεν το τέλειωσα....
Αιτία βέβαια ήταν το γεγονός ότι ήμουν στην αρχή των μοντελιστικών μου αναζητήσεων και πολύ τσαπατσούλης 
Επίσης εκεί που μεγάλωσα υπήρχε παντελής έλλειψη από υλικά κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 04:47:10 μμ »
Χρόνια είχα ένα φόβο για τη Ντακότα.1/72 της Italerri.Μία δεν κολλούσε καλά ο κινητήρας,μιά η ρόδα έπεφτε.Αλλά επειδή είμαι άνθωπος που αντιμετωπίζει τους φόβους του,το έκανα από την αρχή κ μου βγήκε καλό (ελπίζω τουλάχιστον).Τις φότο τις είδατε στο τόπικ
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 05:42:45 μμ »
       Matchbox Beaufighter 1/72 :shock: :shock: :shock:
Αγοράστηκε πολλά χρόνια πριν από βιβλιοπωλείο.Όταν το άνοιξα είδα ότι δεν είχε καλύπτρα :( :( :(
Συναρμολογήθηκε σε μια μέρα,για βάψιμο ούτε λόγος και αντί καλύπτρας χρησιμοποιήθηκε κομμάτι ζελατίνας από τα τσιγάρα του μπαμπά :roll: :roll: :roll:
Ξανά αγόράστηκε από μοντελάδικο μετά από χρόνια.Αυτή τη φορά είχε καλύπτρα :D :D :D συναρμολογήθηκε και βάφτηκε με αερογράφο :D :D και περίμενε να βερνικωθεί.
Τα χρόνια εκείνα ο NICK 2 έκανε τα πρώτα του βήματα.Έπιασε το τραπεζομάντηλο του τραπεζιού της κουζίνας(ναι εκεί που στεκόταν αμέριμνο το beaufighter) για να σηκωθεί όρθιος και τα έφερε όλα κάτω. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ήταν το πρώτο και τελευταίο :?: :?:μοντέλο που μου χάλασαν τα παιδιά μου :evil: :evil:
Καιρό τώρα ζαχαρώνω το 48αρι της tamiya αλλά δεν έχω τολμήσει :oops: :oops: :oops:
Εσείς τι λέτε :?: :?: Έχω ελπίδες να τελειώσω beaufighter :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nick X 2

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 07:36:58 μμ »
109G10 του Hartman   http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1037.0  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Πρώην Hartman

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 07:57:38 μμ »
Εμένα έχει στοιχιώσει πάνω από την βιβλιοθήκη μου ένα κακόμοιρο hind στην 1/35

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 08:05:33 μμ »
Δύο ελληνικά F-4Ε της HASEGAWA στην 1/72... :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 11:06:57 μμ »
εγώ έχω δύο στοιχειωμένα μοντελα που δεν λένε να τελειωσουν.
Νο1. το yak-15 της Matchbox!!
το συναρμολογώ  και βρισκω κατόπιν φωτό πως είναι ο χώρος του πιλοτηριου. Ξηλωμα ....
Κατοπιν βρίσκω βρίσκω την είσοδο του κινητήρα. Να καινούρια βελτιωση. 2ο ξηλωμα....
Βγάζει και η ΡΜ το μοντέλο σε κόκκινο, το αγοράζω μόνο και μόνο για τις χαλκομάνιες, βρίσκω και το κόκκινο του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας οπως το πρότεινε η ΡΜ σε καταργημένο χρώμα της humbrol , χάνω τις καλύπτρες!!!

Νο2 Ferrari 250 LM 1/24 Revell.
Αυτό και αν δεν με τυρρανά. Μεταλλικό αμάξωμα, πλαστικά τα υπόλοιπα. και μού ερχεται η εμπνευση να φτιάξω μία συγκεκριμένη 250 LM που να την εχω δει σε αρθρο περιοδικού, που είναι σε έκδοση street  με αλλα παράθυρα και ζάντες, αλλά αγωνιστικό βάψιμο κοκκινο με άσπρη ρίγα.Και να προσπαθώ μεταποιήση σε μεταλλικό αμάξωμα για να μοιάζει σε αυτό του περιοδικού. το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Ρε παιδιά τώρα παρατήρησα οτι είναι και τα 2 κόκκινα. Μήπως φταίει οτι είμαι Παναθηναϊκός?

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 11:26:46 μμ »
Εμένα έχει στοιχιώσει πάνω από την βιβλιοθήκη μου ένα κακόμοιρο hind στην 1/35

Πρόσεχε γιατί αυτό είναι πραγματικά θηρίο :!: :!: :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 02, 2006, 11:53:58 μμ »
Εμένα το μοντέλο που δεν λέει να τελειώσει,είναι η Chevrolet 30 CWT της Matchbox στην 1/76.Είναι ένα κομμάτι που το έχω σε αυτήν την κατάσταση πάνω από 7 χρόνια!
Ο λόγος? Δεν έβρισκα το κατάλληλο πέλμα για τους τροχούς που στο πραγματικό ήταν με διαγώνιες χαράξεις!!!
Λόγω του ότι η Chevrolet είναι απ τα αγαπημένα μου θέματα και ήθελα υπερβελτιωμένο αποτέλεσμα,απλά την άφησα στην άκρη μέχρι να βρω λύση για τους τροχούς.
Και η λύση ακούει στο όνομα P-38 Lightning.Ένας δανεικός τροχός από ρητινένιο κιτ,ένα καλούπι μαζί με τις ζάντες του κιτ και κάποια στιγμή θα το συνεχίσω...
Το μοντέλο έχει βελτιωθεί σε απίστευτο βαθμό για τα δεδομένα μου πριν από τόσα χρόνια...Ο ασύρματος είναι απ το μηδέν,οι κουβέρτες στα φτερά από εποξικό στόκο με τις δέστρες και τις βάσεις τους από φύλλο αλουμινίου,με αποτέλεσμα να διαλύονται συνεχώς,το κεντρικό κομμάτι του προφυλακτήρα από ψιλές λουρίδες πλαστικού με μπόλικα πριτσίνια,και πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες που ξεκινάνε από τις ανάγλυφες βάσεις στο πάχος της λαμαρίνας για να κλείνουν οι πόρτες, και καταλήγουν στους ... λειτουργικούς μεντεσέδες της θυρίδας του ασυρμάτου... :?
Το κακό είναι ότι ενώ βρήκα λύση στο χρόνιο πρόβλημα,...δεν ασχολούμαι πια με άρματα....!!!! :mrgreen:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=843.0

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 12:24:47 πμ »
Με "στοιχειώνουν" αρκετά μοντέλα...αλλά ποιο πολύ τα δυο 48αρια Phantom που έχω ξεκινήσει από το Φλεβάρη  :oops:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 09:54:19 πμ »
Γιώργο έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!
Τελείωσέ το συντομότερο γιατί είναι το κάτι άλλο ως κατασκευή!!!
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 09:57:22 πμ »
He 177,
Μοντέλο της Airfix το οποίο συναρμολογήθηκε μετά χιλιών βασάνων στην ηλικία των 9 ετών. Η UHU δεν ήταν αρκετά δυνατή να κολλήση τους τροχούς και έτσι το αεροσκάφος έγινε ιπτάμενο πάνω σε μία ξύλινη βάση. Μία ωραία πρωία έγινε κομμάτια "εντελώς τυχαία" από την μητέρα μου που ξεσκόνιζε. :( :( :( :( :(

Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει εάν το ξανααγοράσω.
Η ΜΡΜ το έβγαλε και σε high tech στην 1/48.... :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 12:05:36 μμ »
Phantom F-4E τί άλλο :twisted:... Το έφτιαξα πρίν καμιά 15αριά χρόνια (Esci) αλλα το χάρισα στον κολλητό μου που μου έδωσε ένα δεύτερο (και το μισοκατεστραμένο Hasegawa του για kitbash) το οποίο τελικά πουλήθηκε σε φίλο φίλου... Είναι αυτό που λένε δέν μένει στο ράφι!!!

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 01:52:34 μμ »
Επι σειρα ετων δεν μπορουσα να "σταυρωσω" ενα P-61 Black Widow 1/48 Monogram,ωσπου μεσα σε δυο χρονια τελειωσα δυο. :wink:
Απο τα τελη της δεκαετιας του ογδοντα  :shock: ('88-'89 η καπου εκει) δεν εχω καταφερει να τελειωσω ουτε ενα Me 262 παρολο που εχουν περασει απο τον παγκο μου τρια και εχω σε στοκ αλλα τεσσερα  :!: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 04:08:38 μμ »
Εμένα στοιχειωμένα είναι όλα τα κιτ αεροπλάνων που έχω  :oops:
Πέρα από τα 72άρια που είναι στοιχειωμένα μέσα στη ντουλάπα για πάνω από 10 - 15 χρόνια τώρα, τα τελευταία 2 χρόνια στοιχειώνουν και τα 48άρια που στοκάρω τα οποία δεν ξέρω καν πότε θα τα πιάσω, βλέπετε δεν μου πάει καρδιά να παρατήσω τα άρματα (άντε και κάποια αυτοκίνητα) και να ξαναγυρίσω στον παλιό έρωτα...

Αυτό και αν δεν με τυρρανά. Μεταλλικό αμάξωμα, πλαστικά τα υπόλοιπα. και μού ερχεται η εμπνευση να φτιάξω μία συγκεκριμένη 250 LM που να την εχω δει σε αρθρο περιοδικού, που είναι σε έκδοση street  με αλλα παράθυρα και ζάντες, αλλά αγωνιστικό βάψιμο κοκκινο με άσπρη ρίγα.Και να προσπαθώ μεταποιήση σε μεταλλικό αμάξωμα για να μοιάζει σε αυτό του περιοδικού. το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Ρε παιδιά τώρα παρατήρησα οτι είναι και τα 2 κόκκινα. Μήπως φταίει οτι είμαι Παναθηναϊκός?

Ψιλοστοιχειωμένο και μένα τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα 250 LM της Academy!!!!, το οποίο είναι έτοιμο φτιαγμένο βαμμένο και το μόνο που απομένει είναι να κλείσει το καπάκι και να μπει στη βιτρίνα αλλά όλο βαριέμαι να το πιάσω ή όταν πάω να το πιάσω κάτι τυχαίνει και το παρατάω.     

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 05:27:30 μμ »
νινο πως είναι αυτό το μοντέλο? Εχω ένα μόνο κιτ αυτοκινητου της Academy to triumph TR3A που με έκανε να βλαστημησω τα λεφτά που έδωσα για να το αγοράσω

Εμένα στοιχειωμένα είναι όλα τα κιτ αεροπλάνων που έχω  :oops:
Πέρα από τα 72άρια που είναι στοιχειωμένα μέσα στη ντουλάπα για πάνω από 10 - 15 χρόνια τώρα, τα τελευταία 2 χρόνια στοιχειώνουν και τα 48άρια που στοκάρω τα οποία δεν ξέρω καν πότε θα τα πιάσω, βλέπετε δεν μου πάει καρδιά να παρατήσω τα άρματα (άντε και κάποια αυτοκίνητα) και να ξαναγυρίσω στον παλιό έρωτα...

Ψιλοστοιχειωμένο και μένα τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα 250 LM της Academy!!!!, το οποίο είναι έτοιμο φτιαγμένο βαμμένο και το μόνο που απομένει είναι να κλείσει το καπάκι και να μπει στη βιτρίνα αλλά όλο βαριέμαι να το πιάσω ή όταν πάω να το πιάσω κάτι τυχαίνει και το παρατάω.     

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 06:14:01 μμ »
Καταρχάς πρέπει να είναι αρκετά παλιό κιτ, πρέπει να το έχω πάρει εκεί στις αρχές των 90s,ούτε θυμάμαι καν από. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το πήρα πολύ φθηνά (γι' αυτό και το πήρα  :mrgreen: ) αλλά και από περιέργεια να δω τι λένε τα κιτ της Academy αλλά και λόγω της σπανιότητας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε κιτ. Παραδόξως είναι αρκετά καλό και εύκολο στην κατασκευή του, αλλά αρκετά απλουστευμένο. Πέρα από την καμπίνα επιβατών το κιτ δε δίνει ούτε κινητήρα ούτε τίποτα άλλο. Οι ακτινωτές ζάντες είναι λίγο "κουλές" καθώς δίνονται ανάγλυφες (χωρίς όμως να είναι οπτικά απαράδεκτες).
Αυτά προς το παρόν. Αύριο θα "ανεβάσω" φωτο στα αυτοκίνητα καθώς μου φαίνεται είναι καιρός να ξεστοιχειώσει και να το τελειώσω.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 03, 2006, 10:42:28 μμ »
Leopard 2A4 1/35 Revell... Έχει βαφτεί και ξεβαφτεί 4 φορές...

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 04, 2006, 12:50:20 πμ »
Για κάποιο μυστηριώδη λόγο δεν μου "κάθονται" τα MiG-21 !
Μέχρι τώρα έχω φτιάξει τρία  72αρια :cry: (Airfix, Matchbox και KP) αλλά και τα τρία κατέληξαν για scrap (τα πρώτα δύο δεν άντεχα να τα βλέπω ούτε εγώ το τρίτο δεν τελείωσε ποτέ)
Τώρα έχω ένα 48αρι της Academy και δύο 72αρια (ένα Zvezda κι ένα ICM). Λέω κάποια στιγμή να πιάσω το Academy μπας και ξορκίσω το κακό !!
Μέχρι πριν λίγο καιρό στην ίδια κατάρα βρισκόταν το F-5 (τέσσερεις αποτυχημένες προσπάθειες - 2 Matchbox, 1 Airfix κι 1 PM) αλλά η τελευταία απόπειρα (ένα 72αρι ισπανικό F-5B της Revell) πήγε πολύ καλά ....   
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 04, 2006, 09:49:51 πμ »
-- Hasegawa F-16B 48άρι σε -D blk30 ελληνικό (το σ/ν 145 στα πρώτα χρόνια).
  Περιμένει εδώ 8 και βάλε χρόνια το matt βερνίκι του, βάψιμο στον σωλήνα pitot, ένα τζαμάκι στο φως αναγνώρισης στην δεξιά καλύπτρα και φθορές. Δουλειά για δύο βραδάκια δηλαδή.
  Τελικά ποτέ δεν κάθομαι. Στόχος είναι να το φτιάξω για το gallery μας και για την 25η Μαρτίου 2007 στο ARC.

-- Επίσης ένα Rafale 48άρι, ήταν αυτό που με ξανάβαλε στο μοντελισμό, μετά από χρόνια, και σε στιγμή όπου ψυχολογικά ψιλοέπιανα πάτο... Τελικά ο λόγος του ψυχολογικού πάτου δεν υπάρχει πιά (ή μάλλον ξεπεράστηκε πανηγυρικά από σειρά ευτυχών γεγονότων!), το μοντέλο τελικά έμεινε στο ράφι μισοβαμμένο και περιμένει και αυτό το gallery...

(To 48άρι F1CG δεν το θεωρώ στοιχειωμένο. Είναι μοντελιστικό όνειρο το οποίο κάποια στιγμή θα φτιαχτεί όπως του αξίζει...!)

Τελικά μάλλον 72άρης είμαι...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 04, 2006, 09:53:16 πμ »
Με στοιχειώνουν μερικά κουτιά από Μ113 που περιμένουν εδώ και 2-3 χρόνια υπομονετικά τη σειρά τους για να συναρμολογηθούν κάποτε :!: :!: :!:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 04, 2006, 06:58:29 μμ »
με στοιχιωσε το μ113 της afv το fsv το αυστραλεζικο
το ξεβαψα 7 ναι 7 φορες
τωρα εχω μισοτελιωμενο το MLRS της dragon  με pe enduard που θελω να τοκανω ελληνικο
λεω για το καλοκαιρι να δουμε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 04, 2006, 07:12:25 μμ »
To λονδρεζικο ταξι που φτιαχνω!Εχει βαφτει 5 φορες ως τωρα! :evil:

Tags: