0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: 117tacan στις Δεκεμβρίου 22, 2006, 11:22:25 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) στις Δεκεμβρίου 22, 2006, 10:50:25 μμ....Eχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).Αυτο ειναι "ΘΕΜΑ" Και σε διοραμα... μ@Μ@τ@ Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ, να το κάνω σε διόραμα, την ώρα που προσθαλασσόνεται Επειδή όμως δεν έχω κάνει ποτέ διόραμα με θάλασσα, δεν ξέρω πως να την αναπαραστήσω. Στον Πήγασο έχουμε έναν ο οποίος ασχολείται με ναυτικά θέματα και κάθε χρόνο στην έκθεση φέρνει διοράματα με ανάλογη θεματολογία, λέω να του προτείνω να συνεργαστούμε. Θα δούμε.Αυτό που έχω εγώ είναι στην 1:48 και είναι αυτό :
Παράθεση από: LIVERPOOL (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) στις Δεκεμβρίου 22, 2006, 10:50:25 μμ....Eχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).Αυτο ειναι "ΘΕΜΑ" Και σε διοραμα... μ@Μ@τ@
....Eχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).
................ʼλλη μια ιδέαhttp://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=2519.0Αποφάσισε πως θες να το αναπαραστήσεις (κύμα ή ηρεμία) και θα το πάμε βήμα βήμα
Οπως λέει ένας φίλος "ολοκληρωμένος μοντελιστής είναι αυτός που ασχολείται με όλα..."Μπράβο
................................................Θερμή παράκληση: Βάζε άν μπορείς λίγο μεγαλύτερες φωτό να απολαμβάνουμε... [/size]
Παράθεση από: Wildcat στις Δεκεμβρίου 22, 2006, 10:30:31 μμΦανταστικοί οι Ιάπωνες Ειδικά το Ki-27 που μαζί με το Α5Μ είναι τα αγαπημένα μου γιαπωνέζικα... Θά 'χεις φαντάζομαι και κάνα Claude εεεεεε : : Τα zero πότε έρχονται..... : Αν και Γιαπονεζόφιλος δεν έχω φτιάξει ακόμα ούτε ένα ZERO Μ' αρέσει τα αεροπλάνα που φτιάχνω να έχουν κάποια ιδαιτερότητα ή πρωτοτυπία ή να είναι κάπως διαφορετικά από κάτι το συνηθισμένο,όπως το GEKKO ή το SHITEI III KAI πχ. Έχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).
Φανταστικοί οι Ιάπωνες Ειδικά το Ki-27 που μαζί με το Α5Μ είναι τα αγαπημένα μου γιαπωνέζικα... Θά 'χεις φαντάζομαι και κάνα Claude εεεεεε : : Τα zero πότε έρχονται..... :
[...........................Πάντως το παρακάτω link έχει τις καλυτερες φωτο απο Κi 61 Hien 'Tony' που έχω δει.. ίσως σου φανούν χρήσιμες http://www.normandieniemen.com/rubriques/forums/IPB//index.php?showtopic=1416&hl=hien