0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οντως ο φωτογραφος κανει υπερωριεςθα πω και ενα μυστικο το στουκα δεν του αρεσε!!!!!!!
Ωραίο το STUKA 48αρι : εταιρεία... :
Και η παρουσίαση των εξαιρετικών δουλειών συνεχίζεται! Στο Stuka βλέπω λίγο πριτσίνι στη καλύπτρα... μήπως είναι 1/24 της Airfix;
Παράθεση από: LAMPAKIAS στις Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:38:26 πμοντως ο φωτογραφος κανει υπερωριεςθα πω και ενα μυστικο το στουκα δεν του αρεσε!!!!!!!Φωτογράφε τράβα 1 φωτογραφία Αν του άρεσε ήθελα να ήξερα τί θα έφτιαχνε
.......Η θεματολογία κινείται στα σωστά πλαίσια και αναμένουμε συνέχεια!! (κανένα 262 ;; )
πειτε του να φορτωση τους γιαπονεζους του που ειναι και οι μεγαλη του αγαπηεκει να δειτε γλεντια
....ʼρματα πότε θα φτιάξεις :
Αγαπητέ συνάδελφε,τα συγχαρητήρια μου!!!Πανέμορφα μοντέλα με τα όλα τους,και μου αρέσει που ασχολείσαι και με ερπετά!Μπράβο και πάλι
Παράθεση από: mmaker στις Δεκεμβρίου 21, 2006, 10:51:04 πμΑγαπητέ συνάδελφε,τα συγχαρητήρια μου!!!Πανέμορφα μοντέλα με τα όλα τους,και μου αρέσει που ασχολείσαι και με ερπετά!Μπράβο και πάλιΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αλλά μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα
Παράθεση από: LIVERPOOL (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) στις Δεκεμβρίου 21, 2006, 10:56:58 πμΠαράθεση από: mmaker στις Δεκεμβρίου 21, 2006, 10:51:04 πμΑγαπητέ συνάδελφε,τα συγχαρητήρια μου!!!Πανέμορφα μοντέλα με τα όλα τους,και μου αρέσει που ασχολείσαι και με ερπετά!Μπράβο και πάλιΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αλλά μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα Θες να πεις ότι το μετάνιωσες με τα άρματα?
αγαπητε συναδελφε πολυ καλα τα μοντελα σου ευγε αν και τα βλεπω πρωτη φορα υ.γ. χι χι χι χι