0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το επομενο δωρο μου θα ειναι το ZELDA
Πανέμορφα μοντέλα... Επαναφέρω το θέμα ΜΠΑΣ και...Έχουμε και μια Gallery στο site... Είναι ψιλοκουλά για τα Ελληνικά δεδομένα μοντέλα... Σίγουρα οι αυθεντικές φώτο είναι καλύτερης ποιότητας και μεγαλύτερες... Κάντε έναν κόπο ρε παιδιά όλοι και στείλετε τις φώτο σας... Να την εμπλουτίσουμε λίγο μέρες που είναι... Οδηγίες θα βρείτε στο faq του site...
Φανταστικοί οι Ιάπωνες Ειδικά το Ki-27 που μαζί με το Α5Μ είναι τα αγαπημένα μου γιαπωνέζικα... Θά 'χεις φαντάζομαι και κάνα Claude εεεεεε : : Τα zero πότε έρχονται..... :
....Eχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).
Παράθεση από: LIVERPOOL (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) στις Δεκεμβρίου 22, 2006, 10:50:25 μμ....Eχω να φτιάξω στο μέλλον το Α6Μ2-Ν FIGHTER (RUFE) που είναι ένα zero με πλωτήρες και άλλα τέτοια, (πές το βίτσιο, ιδιοτροπία δεν ξέρω).Αυτο ειναι "ΘΕΜΑ" Και σε διοραμα... μ@Μ@τ@
Δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, Στέλιο Θα σου στείλω φώτος από άλλα μοντέλα
Παράθεση από: 117tacan στις Δεκεμβρίου 23, 2006, 12:23:06 μμΔεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, Στέλιο Θα σου στείλω φώτος από άλλα μοντέλα Δημήτρη έγραψες Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν με μερικά απόνερα κατά την προσθαλόσσωση. Το θέμα είναι πως φτιάχνεις την θάλασσα, τους κυμματισμούς και το νερό που εκτοπίζεται :Πάντως χίλια ευχαριστώ
Μοντελιστικη Αλληλεγγύη Στέλιο