Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θέλω να φτιάξω ένα πηγάδι στην αυλή του σπιτιού στο εξοχικό. Σου προσφέρω στέγη, ύπνο και φαΐ (αν δεν έρθει ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ μαζί σου). Τι λες αναλαμβάνεις.  :?:
 Επίσης μπορούμε να συνεργαστούμε με τον πατέρα του Γιωργου του Κορσερατζή για να βρούμε κι άλλους πελάτες, οπότε μένεις μόνιμα εδώ πάνω.   ::icon_thumright::

Αν όταν το τελειώσεις με το καλό, δεν το φέρεις εδώ πάνω στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ, αλλοίμονό σου.  ::mastigoma::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Ωραίος! Το πηγάδι καταπληκτικό και άξιζε κάθε δευτερόλεπτο που αφιέρωσες πάνω του! Το καπάκι είναι μεταλλικό έτσι, πες την αλήθεια  :mrgreen:  ::eusa_clap::

Αναμένεται τώρα η φιγούρα, και η πλαισίωσή της και με τις υπόλοιπες.

Τα κτήρια δείχνουν πλέον ότι βρήκαν τη θέση και τον χαρακτήρα τους, και όσο πάει θα αποκτούν και περισσότερο με τις εναπομείνουσες λεπτομέρειες.

Προχώρει (και ανάφερε)  :wink:

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
αγαπητε συναδελφε
γιατι δεν απαντησες γιατι δεν τρεχει το νερο??? :mrgreen:
στο εκοψε η ευδαπ?? :mrgreen:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Μη μου βιάζεστε ρε παιδιά  :lol: , είπαμε από όλα θα έχει και νεράκι θα έχει Κώστα, τι διάολο την κάναμε κοτζάμ γεώτρηση !!!  :mrgreen:

Στέλιο, το πηγάδι τι κλίμακα το θες;;  :lol: Έκλεισε πάντως για στέγη και τα λοιπά, ετοίμασε τα όλα κι ανεβαίνουμε  ::arrowred:: (κι ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ μαζί) ξέχασα να πω ότι τον έχω μαθητευόμενο στην κατασκευή πηγαδιών και βοηθό για το κουβάλημα της πέτρας!!!!  ::glossa:: Οπότε όπως καταλαβαίνεις σφάξε τον μόσχο τον εκλεκτό .......  :roll:  :roll:  :roll:
ή μάλλον ...  :roll:  ΟΛΟ το κοπάδι  :mrgreen:  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
αγαπητε συναδελφε
γιατι δεν απαντησες γιατι δεν τρεχει το νερο??? :mrgreen:
στο εκοψε η ευδαπ?? :mrgreen:
Εμείς είμαστε παλιοί, μας δίνει νερό η ΟΥΛΕΝ!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις σφάξε τον μόσχο τον εκλεκτό .......  :roll:  :roll:  :roll:
Και εσείς τι θα φάτε  :?:

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μη μου βιάζεστε ρε παιδιά  :lol: , είπαμε από όλα θα έχει και νεράκι θα έχει Κώστα, τι διάολο την κάναμε κοτζάμ γεώτρηση !!!  :mrgreen:

Στέλιο, το πηγάδι τι κλίμακα το θες;;  :lol: Έκλεισε πάντως για στέγη και τα λοιπά, ετοίμασε τα όλα κι ανεβαίνουμε  ::arrowred:: (κι ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ μαζί) ξέχασα να πω ότι τον έχω μαθητευόμενο στην κατασκευή πηγαδιών και βοηθό για το κουβάλημα της πέτρας!!!!  ::glossa:: Οπότε όπως καταλαβαίνεις σφάξε τον μόσχο τον εκλεκτό .......  :roll:  :roll:  :roll:

Και εσείς τι θα φάτε  :?:

Φυσικά θα είναι σε κλίμακα 1/1 το πηγάδι. Αλλά αν έρθει κι ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ που είναι και ο βοηθός σου, μάλλον για πισίνα το βλέπω, διαφορετικά θα σφηνώσει στο πηγάδι και άντε να τον βγάλεις. Οσό για κοπάδι, σε πληροφορώ ότι στην περιοχή εκεί υπάρχουν πολλά, κι αν ξεμείνουμε, λίγο παρακάτω έχει εξωχικό και ο BLACK SHEEP   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Danaos

• ΣΜΤΗΣ ΕΑ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Άργος
  • Hellas
Μπράβο Νίκο, εξαιρετική δουλειά στο πηγάδι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Γιάννης Κουτάλης

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Αψογος και καταπλικτικος σε καθε φαση της κατασκευεις κ. ΝΙΚΟ ::icon_thumright::

Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Φανταστικο φιλε μου.... η βρυση ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Καλημέρα σας.
Χθες "πέσανε" και τα εδάφη.

Πρώτα όμως κολλήθηκε στη βάση το έτοιμο πηγάδι για να "εντοιχιστεί" καταλλήλως.

Επίσης κολλήθηκε η μουριά, αφού πρώτα τελείωσε το βάψιμό της με διάφορους τόνους καφέ, washes με καφέ σκούρα λάδια και στεγνό πινέλο με ανοικτότερους τόνους για τα τελειώματα.

Για το χώμα φτιάχτηκε ένα μίγμα από γύψο καλλιτεχνίας, λίγο λευκό τσιμέντο και σκόνες αγιογραφίας καφέ τόνων ώστε το τελικό χαρμάνι να είναι καφέ και όχι λευκό. Μετά από πολύ καλό ανακάτεμα απλώθηκε όλο στη βάση και άρχισε ο αγώνας δρόμου.

Και λέω αγώνας δρόμου γιατί όσο ακόμα το χαρμάνι είναι νωπό και αρκετά μαλακό έπρεπε να πατηθεί το άρμα για να μείνουν τα αποτυπώματα από τις ερπύστριες και με ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα ώστε όταν αυτό πατήσει, να δίνεται η αίσθηση του βάρους του.

Επίσης στρώθηκε (ακριβώς όπως το πραγματικό) ένα πλακόστρωτο, από μικρά κομμάτια γύψου που οδηγεί από την εξώπορτα του σπιτιού μέχρι το πηγάδι.

Τέλος όπως μπορείτε να δείτε και ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω πασπαλίστηκε τυχαία πρώτα ένα ψιλό κοσκινισμένο χωματάκι και ακολούθησαν τρία διαδοχικά "πασπαλίσματα" από λεπτά, χοντρά και μεγαλύτερα σε μέγεθος πετραδάκια.

Επόμενο στάδιο η προσθήκη των χαλασμάτων, κάθε λογής μπάζα κλπ  ... more soon ... ελπίζω  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Δεν εξηγείται αλλιώς... Κάνεις παρέα με το Λέκκα...

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
Πολυ ομορφο φιλε μου!!! το χωμα ολα τα λεφτα.

Μια ερωτηση μονο.... δεν θα επρεπε να βλεπουμε λιγο απο τις ριζες της μουριας? Εαν οχι τοτε μια χαρα ειναι!!!!!

Μπραβο!!!!!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Είναι της ίδιας συνομοταξίας!

Νίκο, το πλακόστρωτο όλα τα λεφτά!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Ναι Κώστα, ΑΥΤΟΣ με έχει αλλοιθωρήσει  :mrgreen:
Φίλε Περικλή (και ασημάκι  :D ) ευχαριστώ πάρα πολύ, από ότι έχω παρατηρήσει συνήθως στις μουριές οι ρίζες δεν είναι έξω από το έδαφος και ορατές, οπότε γι'αυτό δεν τις άφησα να φαίνονται.
Thanks Γιώργο, το πλακόστρωτο έχει ακόμα μέλλον ...  του επιφυλάσω κι άλλη "περιποίηση" :wink:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη

Έχουν βαλθεί να μας βγάλουν τα μάτια!!

Νικόλα απίστευτος!! Ειδικά με το πλακόστρωτο μ' έστειλες! (Στο σπίτι στην Σπάρτη ακόμα δεν έχουμε στρώσει την αυλή...  :mrgreen: )

Μια ερώτηση να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι... Αν δεν κάνω λάθος ο καλλιτεχνικός στόκος στεγνώνει αρκετά γρήγορα σωστά? Σε πόση ώρα πρέπει κάποιος να κάνει όλα αυτά που έκανες εσύ χωρίς να του στεγνώσει ο στόκος?  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
OK..για τα άλλα έχουμε πει νωρίτερα...το θέμα μας είναι τώρα το χώμα (έδαφος) που πραγματικά σου έρχεται να βολτάρεις πάνω σ΄ αυτό.  ::eusa_clap::

Ερώτηξις:
 ΟΚ με την βήμα προς βήμα διαδικασία, αλλά ΠΩΣ σταθεροποιούνται όλα αυτά τα σταδιακά "πασπαλίματα" στη βάση;;;;; 

(Χώμα πιάνεις...χρυσάφι γίνεται,  ::eusa_dance::   χώμα πιάνω...σκ@τ@ γίνεται  ::eusa_naughty::  )

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Δεν εξηγείται αλλιώς κάτι έχει το νερό σας εκεί κάτω!
Εχουμε τον Λέκκα από την μία, εσένα από την άλλη, πάει τελείωσε! Θα μας μουρλάνετε και οι δύο σας!!!!
Νίκο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικό, μου αρέσουν τόσο η υφή του εδάφους, όσο το δέντρο, η βρύση και τα κτήρια!
Επιπλάκια θα βάλεις στο σπίτι, ε?????
Εχει το ΙΚΕΑ προσφορά κάτι ρουστίκ σαλονάκια μούρλια!!!
:P

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
από ότι έχω παρατηρήσει συνήθως στις μουριές οι ρίζες δεν είναι έξω από το έδαφος και ορατές, οπότε γι'αυτό δεν τις άφησα να φαίνονται.

Καλά έκανες! Πάνω στις μουριές φτιάχναμε σπιτάκια πιτσιρικάδες. Δεν έχω δει καμιά με ρίζες έξω...   ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
...πολλες φορες οταν ειναι να απαντησω σε δημοσιευσεις δουλιων πολλων απο εδω,προβληματιζομαι γιατι καθε φορα γραφω ιδια η παρομοια εγκωμιαστικα σχολια σε σημειο που κατανταει βαρετο....σκεπτομενος ομως καλυτερα κρινω οτι η επαναληψη αυτης της διαδικασιας αξιζει οχι μονο ως αναγνωριση του κοπου του ''δημιουργου''..αλλα και ως κινητρο για αυτον να συνεχισει να μας εντυπωσιαζει..... ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
...πολλες φορες οταν ειναι να απαντησω σε δημοσιευσεις δουλιων πολλων απο εδω,προβληματιζομαι γιατι καθε φορα γραφω ιδια η παρομοια εγκωμιαστικα σχολια σε σημειο που κατανταει βαρετο....σκεπτομενος ομως καλυτερα κρινω οτι η επαναληψη αυτης της διαδικασιας αξιζει οχι μονο ως αναγνωριση του κοπου του ''δημιουργου''..αλλα και ως κινητρο για αυτον να συνεχισει να μας εντυπωσιαζει..... ::salut:: ::salut:: ::salut::

μεσα στο μυαλο μου εισαι???
  απλα τωρα τι να πω?? ::icon_thumright::
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Δεν εξηγείται αλλιώς κάτι έχει το νερό σας εκεί κάτω!
Εχουμε τον Λέκκα από την μία, εσένα από την άλλη, πάει τελείωσε! Θα μας μουρλάνετε και οι δύο σας!!!!
Νίκο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικό, μου αρέσουν τόσο η υφή του εδάφους, όσο το δέντρο, η βρύση και τα κτήρια!
Επιπλάκια θα βάλεις στο σπίτι, ε?????
Εχει το ΙΚΕΑ προσφορά κάτι ρουστίκ σαλονάκια μούρλια!!!
:P

Για δες σελίδα 1  :shock:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ

μεσα στο μυαλο μου εισαι???
  απλα τωρα τι να πω?? ::icon_thumright::

Συνυπογράφω. Είναι πάρα πολύ καλή η δουλειά σου nino
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
Οκ φιλε μου nino1969 (ελα βρε και ασημακι????)!!!!

Θα ξερεις κατιπαραπανω για τις μουριες για να το λες!!!!!

Θα σας δεσουμε μαζι με το Λεκκα για να μην μας βγαζετε τα ματια!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Αυτά είναι!!!!!
Η καλύτερη μέρα της εβδομάδας (Παρασκευή) ξεκίνησε με τον γνωστό χάλια τρόπο (ξύπνημα με το ζόρι, κίνηση του θανάτου στην Κηφισίας, ένας χαμός από δουλειές να περιμένουν στο γραφείο) μετά την παραγωγή του απαραίτητου καφεδακίου ανοίγω τον υπολογιστή και πέφτω εδώ!!!!! Ευχαριστώ Θεέ μου η υπόλοιπη μέρα μοιάζει παιχνιδάκι!!!!

Μπράβο Νίκο! ::salut::

Tags: