0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητε συναδελφε γιατι δεν απαντησες γιατι δεν τρεχει το νερο??? στο εκοψε η ευδαπ??
Οπότε όπως καταλαβαίνεις σφάξε τον μόσχο τον εκλεκτό ....... ή μάλλον ... ΟΛΟ το κοπάδι
Μη μου βιάζεστε ρε παιδιά , είπαμε από όλα θα έχει και νεράκι θα έχει Κώστα, τι διάολο την κάναμε κοτζάμ γεώτρηση !!! Στέλιο, το πηγάδι τι κλίμακα το θες;; Έκλεισε πάντως για στέγη και τα λοιπά, ετοίμασε τα όλα κι ανεβαίνουμε (κι ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ μαζί) ξέχασα να πω ότι τον έχω μαθητευόμενο στην κατασκευή πηγαδιών και βοηθό για το κουβάλημα της πέτρας!!!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις σφάξε τον μόσχο τον εκλεκτό ....... ή μάλλον ... ΟΛΟ το κοπάδι
Και εσείς τι θα φάτε :
Δεν εξηγείται αλλιώς... Κάνεις παρέα με το Λέκκα...
από ότι έχω παρατηρήσει συνήθως στις μουριές οι ρίζες δεν είναι έξω από το έδαφος και ορατές, οπότε γι'αυτό δεν τις άφησα να φαίνονται.
...πολλες φορες οταν ειναι να απαντησω σε δημοσιευσεις δουλιων πολλων απο εδω,προβληματιζομαι γιατι καθε φορα γραφω ιδια η παρομοια εγκωμιαστικα σχολια σε σημειο που κατανταει βαρετο....σκεπτομενος ομως καλυτερα κρινω οτι η επαναληψη αυτης της διαδικασιας αξιζει οχι μονο ως αναγνωριση του κοπου του ''δημιουργου''..αλλα και ως κινητρο για αυτον να συνεχισει να μας εντυπωσιαζει.....
Δεν εξηγείται αλλιώς κάτι έχει το νερό σας εκεί κάτω!Εχουμε τον Λέκκα από την μία, εσένα από την άλλη, πάει τελείωσε! Θα μας μουρλάνετε και οι δύο σας!!!!Νίκο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικό, μου αρέσουν τόσο η υφή του εδάφους, όσο το δέντρο, η βρύση και τα κτήρια!Επιπλάκια θα βάλεις στο σπίτι, ε?????Εχει το ΙΚΕΑ προσφορά κάτι ρουστίκ σαλονάκια μούρλια!!!
Παράθεση από: STARFIGHTER στις Ιουνίου 01, 2007, 11:08:22 πμ...πολλες φορες οταν ειναι να απαντησω σε δημοσιευσεις δουλιων πολλων απο εδω,προβληματιζομαι γιατι καθε φορα γραφω ιδια η παρομοια εγκωμιαστικα σχολια σε σημειο που κατανταει βαρετο....σκεπτομενος ομως καλυτερα κρινω οτι η επαναληψη αυτης της διαδικασιας αξιζει οχι μονο ως αναγνωριση του κοπου του ''δημιουργου''..αλλα και ως κινητρο για αυτον να συνεχισει να μας εντυπωσιαζει..... μεσα στο μυαλο μου εισαι??? απλα τωρα τι να πω??