0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατρέ μου τι να πω... έχω μείνει λ@λ$κ%ς.. Τα σέβη μου. Έχω ένα κτήμα στην Σπάρτη. Δεν κατεβαίνουμε να φτιάξουμε μια αποθηκούλα...? Με το δικό σου στυλ.. και μετά θα σου κάνω και μια ξενάγηση στα μέρη μου, πάμε Μυστρά, Μονεμβασιά, στον Καιάδα. Θα με δεις να πέφτω και μέσα γιατί με αυτά που κάνεις για φούντο είμαστε γιατρέ μου!!!
Αυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το λες μιας και δεν είναι αλήθεια. Κανένας μας δεν είναι ανίκανος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του...
Παράθεση από: Getsa στις Απριλίου 02, 2007, 12:26:18 μμΑυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το λες μιας και δεν είναι αλήθεια. Κανένας μας δεν είναι ανίκανος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του... Φίλε μου, ξέρω τι μπορώ να φτιάξω. Εχω προσπαθήσει απλό διόραμα, σκέτο χώμα, πάνω από 10 φορές και έχω αποτύχει πανηγυρικά! Και ο Νίκος όχι μόνο φτιάχνει ολόκληρη οικία αλλά κάνει και σπιτάκι για πουλιά
Γιάννη ευχαριστώ πολύ. Από Σπάρτη είναι η γυναίκα μου οπότε που και που κατεβαίνω. Πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε όποτε κατέβω για περιήγηση και κανα κοψιδάκι εκεί πιο κάτω από τον Καιάδα, στου δάσκαλου αν έχεις υπόψη σου Μετά τραβάμε και μια αποθηκούλα!!!
...Εγώ έφυγα και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι αναιδέστατοι κύριοι σαν και εσένα μας κλέβουν τις γυναίκες μας.. (ήρθα στον Βορρά και βρήκα την χαρά μου ). Πάντως όλη την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα βρίσκομαι κάτω, αν σε φέρει ο δρόμος πάμε για πολλά κοψίδια.
Σωστός ο παίχτης! Ενημερωμένο σε βρίσκω! Εγώ έφυγα και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι αναιδέστατοι κύριοι σαν και εσένα μας κλέβουν τις γυναίκες μας.. (ήρθα στον Βορρά και βρήκα την χαρά μου ). Πάντως όλη την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα βρίσκομαι κάτω, αν σε φέρει ο δρόμος πάμε για πολλά κοψίδια.
μην έχω κάνει καμμιά πατατιά,
... ή γιατί τις έφαγε η γατούλα που παίζει κάτω από το τραπέζι (αν προσέξεις στην τελευταία φωτό φαίνεται λίγο )
Μπορείς επίσης να κάνεις και μία κουτσουλιά να φεύγει από το περιστεράκι!Πολύ ωραίο στήσιμο, μόνο που μήπως το πηγάδι εμποδίζει την κίνηση του άρματος προς τα εμπρός??Αν το μετακινούσες λίγο πιο κάτω, θα χόραγε να περάσει, αλλά έτσι όπως φαίνεται από την φωτογραφία, το άρμα δεν χοράει ανάμεσα στο σπίτι και στο πηγάδι.