Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Γιατρέ μου τι να πω... έχω μείνει λ@λ$κ%ς.. Τα σέβη μου. ::proskino:: ::proskino::

Έχω ένα κτήμα στην Σπάρτη. Δεν κατεβαίνουμε να φτιάξουμε μια αποθηκούλα...? Με το δικό σου στυλ.. και μετά θα σου κάνω και μια ξενάγηση στα μέρη μου, πάμε Μυστρά, Μονεμβασιά, στον Καιάδα. Θα με δεις να πέφτω και μέσα γιατί με αυτά που κάνεις για φούντο είμαστε γιατρέ μου!!! ::violent1:: ::sterb121::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Γιατρέ μου τι να πω... έχω μείνει λ@λ$κ%ς.. Τα σέβη μου. ::proskino:: ::proskino::

Έχω ένα κτήμα στην Σπάρτη. Δεν κατεβαίνουμε να φτιάξουμε μια αποθηκούλα...? Με το δικό σου στυλ.. και μετά θα σου κάνω και μια ξενάγηση στα μέρη μου, πάμε Μυστρά, Μονεμβασιά, στον Καιάδα. Θα με δεις να πέφτω και μέσα γιατί με αυτά που κάνεις για φούντο είμαστε γιατρέ μου!!! ::violent1:: ::sterb121::

Γιάννη ευχαριστώ πολύ. Από Σπάρτη είναι η γυναίκα μου οπότε που και που κατεβαίνω. Πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε όποτε κατέβω για περιήγηση και κανα κοψιδάκι εκεί πιο κάτω από τον Καιάδα, στου δάσκαλου αν έχεις υπόψη σου  :wink: Μετά τραβάμε και μια αποθηκούλα!!!

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
Εξαιρετική δουλεία και στη λεπτομέρεια !!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια nino .      ::eusa_clap::      ::eusa_clap::    ::eusa_clap::  Ειλικρινά Ανυπομονώ να το τελειώσεις  :shock:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το κόβω μέσα στο Μάιο να το ξεμπερδέψω.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Αυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το λες μιας και δεν είναι αλήθεια. Κανένας μας δεν είναι ανίκανος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του...  :wink:

Ε δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
ʼλλοι είναι πιο καλοί και άλλοι οχι τόσο.
Δεν είναι κακό αυτό από την στιγμή που διασκεδάζουμε.
Αν το κάναμε κατ'ανάγκη θα ήταν κακό αφού και θα σκάγαμε
και δεν θα διασκεδάζαμε.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Αυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το λες μιας και δεν είναι αλήθεια. Κανένας μας δεν είναι ανίκανος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του...  :wink:

Φίλε μου, ξέρω τι μπορώ να φτιάξω. Εχω προσπαθήσει απλό διόραμα, σκέτο χώμα, πάνω από 10 φορές και έχω αποτύχει πανηγυρικά! Και ο Νίκος όχι μόνο φτιάχνει ολόκληρη οικία αλλά κάνει και σπιτάκι για πουλιά  :shock:

Όταν φτιάξει το εσωτερικό της φωλιάς θα δεις γέλια! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
Γιάννη ευχαριστώ πολύ. Από Σπάρτη είναι η γυναίκα μου οπότε που και που κατεβαίνω. Πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε όποτε κατέβω για περιήγηση και κανα κοψιδάκι εκεί πιο κάτω από τον Καιάδα, στου δάσκαλου αν έχεις υπόψη σου  :wink: Μετά τραβάμε και μια αποθηκούλα!!!

Σωστός ο παίχτης! Ενημερωμένο σε βρίσκω! Εγώ έφυγα και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι αναιδέστατοι κύριοι σαν και εσένα μας κλέβουν τις γυναίκες μας..  :mrgreen: :mrgreen: (ήρθα στον Βορρά και βρήκα την χαρά μου 8)).
Πάντως όλη την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα βρίσκομαι κάτω, αν σε φέρει ο δρόμος πάμε για πολλά κοψίδια.  ::Alcooli5:: ::eetsmakelijk::

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
...Εγώ έφυγα και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι αναιδέστατοι κύριοι σαν και εσένα μας κλέβουν τις γυναίκες μας..  :mrgreen: :mrgreen: (ήρθα στον Βορρά και βρήκα την χαρά μου 8)).
Πάντως όλη την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα βρίσκομαι κάτω, αν σε φέρει ο δρόμος πάμε για πολλά κοψίδια.  ::Alcooli5:: ::eetsmakelijk::

Ένας ο Πάρις κι ένας ο Νίκος οι δύο μεγάλοι γυναικοκλέφτες αυτού του δύσμοιρου τόπου !   :mrgreen: :lol: :lol:  ::glossa::

Το διόραμα πάλι, τα τειχαλάκια, οι πετρούλες, τα λαμπιόνια, τα σπιτάκια των πετούμενων, κλπ. εεεεε, καλά είναι μωρε.....τρώγονται....  :shock:  :?

::icon_pai:: ::brancard:: ::bioliicon:: ::angel_evil::

καλά τώρα...με κάθε βήμα γίνεται όλο και καλύτερο, όλο και πιο πρεαλιστικό...σε λίγο, δηλαδή στο τέλος, θα μπορούμε δικαιολογημένα να λέμε ότι είμαστε ευτυχείς να βλέπουμε μια πραγματική σκηνή υπό κλίμακα!

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Καλλιτέχνης-Ξεκαλλιτέχνης "κέντησες" παλι  ::icon_thumright::
Θα φτιάξεις και περιστέρια  :?: :mrgreen:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Σωστός ο παίχτης! Ενημερωμένο σε βρίσκω! Εγώ έφυγα και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι αναιδέστατοι κύριοι σαν και εσένα μας κλέβουν τις γυναίκες μας..  :mrgreen: :mrgreen: (ήρθα στον Βορρά και βρήκα την χαρά μου 8)).

:mrgreen: :mrgreen: Γιάννη, Σπαρτιάτισα η γυναίκα μεν (καταγωγή από πατέρα) από κει πάνω όμως σας την έκλεψα  :lol: :lol: :lol: καθότι όταν τη γνώρισα, σπούδαζε Θεσσαλονίκη  :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα για Σπάρτη μέσα στο Πάσχα ή μετά δυστυχώς  :cry: ΔΕΝ με βλέπω  :cry:

Στάλθηκε από: 117tacan  Θα φτιάξεις και περιστέρια;;  ::arrowred:: ::arrowred:: ʼσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια!!  :lol: No, κοτσυφάκια και σπουργιτάκια μόνο  :mrgreen:
Σε λίγο θα ανεβάσω και φωτογραφίες τους που ζήτησε ο φίλος μου ο gkontog  :D

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Μπορείς να βάλεις τα περιστέρια να κουτσουλάνε τον ελέφα (ειρωνία) και να τα βρίζει ο "ιδιοκτήτης" του  :wink:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Λοιπόν μετά το special request του gkontog ορίστε και τα πουλάκια  :mrgreen: :mrgreen:

Και μερικές φωτο από ένα δοκιμαστικό στήσιμο της τελικής μορφής (πιστεύω  :roll: :?) του διοράματος

Τις 2 τελευταίες κυρίως (που είναι από ψηλά) δείτε τις καλά και τώρα που είναι νωρίς παρακαλώ πολύ, κάντε κανένα σχόλιο-κριτική-παρατήρηση (οτιδήποτε καλοδεχούμενο μόνο μην πετάξετε κανα γιαούρτι, παντόφλα κλπ) :mrgreen: μην έχω κάνει καμμιά πατατιά, να τη διορθώσω πριν είναι αργά.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Τα λόγια είναι περιττά :!:
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
Τα αυγουλάκια δεν βλέπω (και θες να περνιέσαι και για μοντελιστής...) ::angel_evil::

Δεν νιώθω καλά... :shock: ::sterb121::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Απλά καταπληκτικό!
Ο οδηγός είναι τέλειος, και πιο τέλειος ο αραχτός τύπος μπροστά του. Μου αρέσει επίσης πολύ η διαφορά ανάμεσα στο μουντό άρμα και στην ώχρα του τοίχου από πίσω. Το χειράμαξο είναι όλα τα λεφτά!
Να ρωτήσω, η Scοtch θα γίνει πηγάδι; Θα βάλεις και τίποτα κρασομπούκαλα και μπριζολοκόκαλα πάνω στο τραπέζι; Καμία κότα να περιφέρετε ασκόπως;
Μπράβο Νίκο! Συνέχισε ακάθεκτος! Και φυσικά θα το κατεβάσεις στην έκθεση. Πρέπει να το δεί ο κόσμος οπωσδήποτε!

μην έχω κάνει καμμιά πατατιά,
Εχεις κάνει, κατέστρεψες τη μοντελιστική μου αυτοεκτίμηση!  :)

ΥΓ
Το πουλί σου μου αρέσει ποοοοοοοοοοοολύ, ξέρεις αυτό πάνω στη φωλιά!  ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.
Γιώργο η scotch θα γίνει όντως πηγάδι με μαγγάνι και τρόμπα. Στο τραπέζι θα υπάρχουν τα απαραίτητα για τσιμπούσι, φρατζόλες, λουκάνικα, κρασομπούκαλα... Κότα να περιφέρεται ασκόπως δεν... ή γιατί τις φάγανε οι προηγούμενοι ή γιατί τις έφαγε η γατούλα που παίζει κάτω από το τραπέζι (αν προσέξεις στην τελευταία φωτό φαίνεται λίγο  :lol:)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
... ή γιατί τις έφαγε η γατούλα που παίζει κάτω από το τραπέζι (αν προσέξεις στην τελευταία φωτό φαίνεται λίγο  :lol:)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Μόλις τώρα την είδα!!! Αν θες μοντέλο για να τη βάψεις έλα σπίτι, εχω περίπου 15 γάτες που καλύπτουν όλο το φάσμα των γατοχρωμάτων και γατοαποχρώσεων, από εντελώς μαύρο μέχρι πολύχρωμο ντουλαπί, κάποια θα βρεις να σου κάνει.

Το πηγάδι θα είναι χτιστό με πέτρες; Θα γίνει τρέλα! Νίκο, άμα δεν το πάς στην έκθεση θα έρθω στο σπίτι σου και θα κουτουλάω την πόρτα! Και δεν το θες αυτό!  ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
τσ τσ τσ  ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: Μου φαίνεται  ::noidea::ότι τα πουλάκια σαν να φλερτάρουν... Τέλη Φεβρουαρίου δεν είναι εποχή ζευγαρώματος!!! :mrgreen: :mrgreen:

Τι να πω γιατρέ μου!! Είσαι μεγάλος καλλιτέχνης, Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ ::award_1::!! ʼντε χαλάλι σου η πατριώτισσά μου, σε συγχωρώ...

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Νικόλα, λόγο του οτι εχεις φαρμα με εργαλεία, περιστερια, γατουλες κτλ, βαλε σε μια γωνία εναν σωρο με σανό και μια πιρούνα απο επάνω ;)

Μπράβο φιλε!!! δείχνει υπέροχο!!  ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Super δουλειά και τώρα που αρχίζει να δένει με φιγούρες κλπ θα γίνει κούκλα!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Νικόλα κάτι που μου χτύπησε στο μάτι... Δεν ξέρω πολλά από αρχιτεκτονική αλλά ο γκρεμισμένος τοίχος είναι "κάπως" δίπλα ακριβός στον άθικτο.(αυτόν με την πόρτα) Θέλω να πω ότι αφού έφαγε τέτοιο τσαμπουκά ο τοίχος (γκρεμισμένος) δεν θα έπρεπε να έχει παράπλευρες απώλειες και ο κίτρινος τοίχος??? :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Μπορεί να ήταν καλύτερης και πιο ανθεκτικής κατασκευής ο τοίχος :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Όχι έχει απόλυτο δίκιο ο Νικόλας, απλώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τον τοίχο του αχυρώνα. Προς το παρόν ούτε καν έχει κολληθεί με το υπόλοιπο κτίριο, ούτε έχει δεχθεί καθόλου φθορές όπως το υπόλοιπο σπίτι, όπως μαρτυρά και η καθαρότητα του. Απλώς Νικ περιμένω μόλις τον κολλήσω και στοκαριστεί η ένωση να φάει και το απαραίτητο πετσόκομα  :twisted: στο συγκεκριμένο σημείο που λες όπως εξάλλου και από πάνω στο σημείο της σκεπής, που αλλού θα υπάρχει, αλλού θα έχει ξηλωθεί και αυτή. Ευχαριστώ πάντως για την πολύ καλή επισήμανση σημειώθηκε & στη to do list για να μην το ξεχάσω.  ::salut:: Κατά τα άλλα πως με βλέπετε, τίποτα το άσχημο ή ξεκάρφωτο;;; Αρνητικά σχόλια και παρατηρήσεις για διορθώσεις είπαμε ότι θέλω  :mrgreen: και όχι πόσο ωραία είναι όλα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
OK... Αν μπορείς,  και προκειμένου να δωσεις κίνηση στο διόραμα σου, το περιστέρι στο παράθυρο σκαλισε του ανοιχτά φτερά.. Να δείχνει δηλαδή σαν να ετοιμάζεται να πετάξει.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Μπορείς επίσης να κάνεις και μία κουτσουλιά να φεύγει από το περιστεράκι!
:P
Πολύ ωραίο στήσιμο, μόνο που μήπως το πηγάδι εμποδίζει την κίνηση του άρματος προς τα εμπρός??
Αν το μετακινούσες λίγο πιο κάτω, θα χόραγε να περάσει, αλλά έτσι όπως φαίνεται από την φωτογραφία, το άρμα δεν χοράει ανάμεσα στο σπίτι και στο πηγάδι.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Απ: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου &
« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 04, 2007, 12:27:26 πμ »
Μπορείς επίσης να κάνεις και μία κουτσουλιά να φεύγει από το περιστεράκι!
:P
Πολύ ωραίο στήσιμο, μόνο που μήπως το πηγάδι εμποδίζει την κίνηση του άρματος προς τα εμπρός??
Αν το μετακινούσες λίγο πιο κάτω, θα χόραγε να περάσει, αλλά έτσι όπως φαίνεται από την φωτογραφία, το άρμα δεν χοράει ανάμεσα στο σπίτι και στο πηγάδι.

Μα δεν έχει σκοπό να περάσει από εκεί! Τη έχει στήσει και περιμένει θύμα, κοίτα και το κανόνι το οποίο μάλλον σημαδεύει κάποια μακρινή διασταύρωση, αποστασιομετρημένη στο χιλιοστό. Αυτός ήταν ο τρόπος που δρούσαν οι ελέφαντες και είχαν πολύ επιτυχία όταν γινόταν σωστά.

Tags: