Μετά από πολύ, μα πάρα πολύ καιρό είπα να ασχοληθώ και πάλι λίγο με τη φαρμούλα μου, που είχε "μαραζώσει" και ρημάξει από την εγκατάλειψη τόσων μηνών

.
Έτσι λοιπόν χθες είπα να βάλω καμιά ωρίτσα και έκανα τα παρακάτω.
Στην γωνία - εσοχή που σχηματίζεται στην ένωση των 2 κτιρίων, πρόσθεσα, από μια ξεραμένη φυσική ρίζα φυτού, ένα αναρριχητικό ... κισσό δεν ξέρω τι, για να τελειώσω με το σκόρπισμα των μπάζων και σε αυτό το σημείο, στην βάση του. Απομένει να κολληθούν καλύτερα τα κλαδιά του πάνω στον τοίχο για να δίνει την εντύπωση ότι έχει "γραπωθεί" σ' αυτόν, να βαφτεί ο κορμός και τα κλαδιά του και τέλος να προστεθεί και το φύλλωμα.

Μετά ... (παλιά μου τέχνη κόσκινο

) πήρα τις ξυλείες μου και κοπήκανε - σπάστηκαν από διάφορα πάχη και σε διάφορα μήκη, τα κομμάτια που θα αποτελέσουν τα δοκάρια της σκεπής αλλά και το πέτσωμα πάνω στο οποίο θα στρωθούν τα κεραμίδια (όσα τέλος πάντων θα έχουν μείνει στη θέση τους).

Ατλακόλ και κόλλημα ...

Τα κεραμίδια ... άλλο ένα ΦΟΒΕΡΟ προϊόν από την Royal Models. Ρητινένια απ'όσο μπορώ να καταλάβω, τρομερής ποιότητας και αληθοφάνειας (μοιάζουν κυριολεκτικά σαν πραγματικά πήλινα υπό κλίμακα) που δυστυχώς όμως (όπως το κόβω) θα αποτελέσουν άλλον ένα εφιάλτη

καθότι το καθάρισμά τους αλλά και η τοποθέτηση - στρώσιμό τους προβλέπεται επίπονη και απαιτητική δουλειά (γι'αυτό ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να μην βάλω και ιδιαίτερα πολλά

)

και μια πρώτη δοκιμή στρωσίματος ....

πιστεύω να τα ξαναπούμε σύντομα ...