Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73817 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Θα συμφωνίσω με τον Τάσο, σπάστο σε δύο κομμάτια και γέμισε το με μπάζα γύρω του και θα είναι μια χαρά!!!!
Οι εργασίσες μέχρι τώρα, (αλλά και μετά) είναι απίστευτες!!!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Πολυ ομορφο φιλε μου!!!!! Προσωπικα μια παρατηρηση μου ειναι οτι τα μπζα ειναι προσεχτηκα τοποθετημενα!!! Θα τα προτιμουσα πιο τυχαια πεταμενα!!!! Προσωικα γουστα ειναι αυτα φιλε μου!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Επίσης εκεί που έχεις τα μπάζα γύρω απο τον τροχό του κάρου χαμήλωσε τα λίγο ή κάνε μια ροδιά απο τον τροχό στα μπάζα... Λογικά όλο και κάπου θα τον χρησιμοποιούσαν..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Περικλή έχεις δίκιο τα μπάζα παραείναι μάλιστα προσεκτικά τοποθετημένα. Απλώς τώρα στην αρχή (και επειδή στρώνονται στρώμα-στρώμα) προσπαθώ να τους δώσω τα όρια και το ύψος που θέλω. Όταν το επιτύχω αυτό και προς τα τέλη θα πασαλείψω τα πάντα με ατλακόλ και θα σκορπίσω, κυριολεκτικά, την τελευταία ''στρώση'' της σοκολάτας    :mrgreen: εεεε των μπάζων ήθελα να πω ώστε να μην έχω τόσο στημένο αποτέλεσμα.

Γρηγόρη ο τροχός υποτίθεται ότι είναι εκεί παρατημένος από πριν από το γκρέμισμα του σπιτιού, οπότε με το που την ''έφαγε'' αυτό, ψιλοθάφτηκε από τις πέτρες και τα χώματα.

Τάσε και Αλέξη το επεξεργάζομαι ακόμα  :roll: με το μεγάλο κομμάτι του τοίχου

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα συγχαρητήρια μου!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μήπως παραείναι ρεαλιστικό....???? ::glossa:: ::glossa:: Μεγάλε και μαμώ τις δουλειές!!! :o

Αποσυνδεδεμένος trelopanzerakias

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λουτρακι
Μπραβο Νινο,ειναι καταπληκτικο,πραγματικα ειναι υπεροχο,ωραιος ο διακοπτης,η λαμπα αναβει; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_rr:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Πώπω σκηνικό... τώρα καταλαβαίνω πως γυρίζουν ταινίες στα στούντιο!

Αποσυνδεδεμένος GosVa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!  :shock:

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το μπράβο είναι λίγο τα συγχαρητήρια το ίδιο, άρα δεν υπάρχουν λόγια.
Ένα έχω μόνο να πω ΣΥΝΕΧΙΣΕ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη όπως και όλους τους 'αλλους παιδιά.   ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Παιδιά ένα θα σας πω. Είχα την τιμή να το δώ από κοντά και σας πληροφορώ οτι οι φωτογραφίες το αδικούν! Και πληροφοριακά, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα :shock: Επεται απίστευτη συνέχεια...

ΥΓ
Και που να δείτε όταν μπεί και η γάτα στο διόραμα, εκεί θα τρίβετε τα μάτια σας ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
....Καπου το εχω ξαναγραψει οτι ισως κατανταει βαρετο και μονοτονο να γραφουμε και να ξαναγραφουμε σχολια θαυμασμου γιαα την ιδια δουλια......παρολα αυτα ολα τα σχολια τις φορες λειτουργουν ως υποκινηση για τον ''καλλιτεχνη'' να συνεχισει το ''εργο'' του.....για αυτο και επειδη ο ''καλλιτεχνης'' εδω δεν παιζεται και επειδη θελουμε να δουμε και αλλο........εγω θα συνεχιζω να σχολιαχω σαν να αντικρυζω το εργο για πρωτη φορα......
....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ............ :shock: :shock: :shock: :shock:................................
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369

Και που να δείτε όταν μπεί και η γάτα στο διόραμα, εκεί θα τρίβετε τα μάτια σας ::glossa::

Και το κουίζ της ημέρας   :?:

Ποιος ανέλαβε το βάψιμο της γάτας; ( ... ελάτε νιάου, νιάου στα κεραμίδια κάνει)   :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης

Ποιος ανέλαβε το βάψιμο της γάτας; ( ... ελάτε νιάου, νιάου στα κεραμίδια κάνει)   :mrgreen:

.....Μηπως gtνιαου,gtνιαου........?
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ

Ο συλλέκτης γατών?
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Γιάννη σ'ευχαριστώ κι εγώ για πολλοστή φορά για τα καλά σου λόγια, όπως για πολλοστή φορά θα πω ότι με τιμούν πολύ τα σχόλια όλων των φίλων και συναδέλφων εδώ μέσα.

Από κει και πέρα όμως να προσθέσω ότι υπερβάλλετε λίγο παραπάνω. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω από έναν μέσου όρου, μέτριο μοντελιστή που απλώς έχει δοθεί (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα, και το ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνω, καθότι κρίνω τον εαυτό μου όχι ιδαίτερα πειθαρχημένο σε αυτά) αφιερώνοντας πολύ κόπο και χρόνο σε δουλειά και συνεχείς πειραματισμούς (κάτι σαν παίζω και μαθαίνω δηλαδή  :lol:) με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα τουλάχιστον να βλέπεται, πλησιάζοντας κάπως την πραγματικότητα και να μη βγει ΠΑΤΑΤΑ.

ΥΓ με έχουν πιάσει οι φλυαρίες μου σήμερα
ΥΓ2 πάντως για να πω την αλήθεια, είμαι στα όριά μου πλέον, γιατί έχει τραβήξει πολύ καιρό η κατασκευή του, και αν δεν ήταν το forum κι εσείς ''να με σπρώχνετε'' θα είχα παραδώσει όπλα. Οπότε και πάλι σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Symeon σήμερα που μου έδωσε ευχάριστη, αφυπνιστική σφαλιάρα.

@ getsa : δηλαδή ο .... έλα κατονόμασέ τον μη ντρέπεσαι !! έλα Γιάννη κοντά είσαι  :lol:

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Εσυ δεν εισαι μοντελιστης ,εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ʼντε με το καλό να το τελειώσεις και να το βάλουμε στην έκθεση πρώτη μούρη μαζί με τα άλλα καλούδια των συναδέλφων του club έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μας που λέει ο λόγος. ::077devil:: ::077devil:: ::077devil::  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
Nino έχεις κάνει...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙA

::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Lucas

Αποσυνδεδεμένος modelmaniac

• Scale 1/144
  • *
Εντάξει, το διόραμα - με τα στάνταρ που έχουν διαμορφωθεί πλέον - μόλις ξεπερνά τα όρια του μέσου όρου.
Να δούμε πως θα τελειώσει.
Ο κατασκευαστής του φαίνεται να έχει την αίσθηση του μέτρου σε αντίθεση με τα διθυραμβικά σχόλια των λοιπών.
Η προσπάθεια πάντως είναι καλή

• Scale 1/35
  • *
Εντάξει, το διόραμα - με τα στάνταρ που έχουν διαμορφωθεί πλέον - μόλις ξεπερνά τα όρια του μέσου όρου.

Επειδή το έχω δεί και απο κοντά η φώτο το αδικούν.. Ειναι πολύ πιο πάνω απο τα όρια του μέσου όρου..

Βέβαια καλό θα ήταν να μπορούσαμε να δούμε και κάποια δικιά σου δουλειά ώστε να αντιληφθούμε τα κριτήρια σου. 

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Οι κατσαρολες ειναι λαθος,εχεις χρησιμοποησει της Μκ3 Ausf b,ενω τοτε ειχαν της Μκ2 Ausf d katsarolwagen........

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Μπράβο σου Νίνο θαυματοποιός είσαι με αυτά που έχεις κάνει.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Ο κατασκευαστής του φαίνεται να έχει την αίσθηση του μέτρου σε αντίθεση με τα διθυραμβικά σχόλια των λοιπών.
Η προσπάθεια πάντως είναι καλή

Φίλτατε modelmaniac ευχαριστώ για την γνώμη σου, ωστόσο ....
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε κριτική θα κάνει, στη συγκεκριμένη περίπτωση το διόραμά μου, καλύτερο και σωστότερο. Γενικόλογες παρατηρήσεις που δεν εστιάζουν σε συγκεκριμένα σημεία δυστυχώς δεν με βοηθούν. Αν ως (πιο ''φρέσκο'' και ''αντικειμενικό'' μάτι) νομίζεις ότι τα σχόλιά σου μπορούν να γίνουν πιο συγκεκριμένα, τα περιμένω με ενδιαφέρον.

• Scale 1/35
  • *

Tags: