Γιάννη σ'ευχαριστώ κι εγώ για πολλοστή φορά για τα καλά σου λόγια, όπως για πολλοστή φορά θα πω ότι με τιμούν πολύ τα σχόλια όλων των φίλων και συναδέλφων εδώ μέσα.
Από κει και πέρα όμως να προσθέσω ότι υπερβάλλετε λίγο παραπάνω. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω από έναν μέσου όρου, μέτριο μοντελιστή που απλώς έχει δοθεί (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα, και το ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνω, καθότι κρίνω τον εαυτό μου όχι ιδαίτερα πειθαρχημένο σε αυτά) αφιερώνοντας πολύ κόπο και χρόνο σε δουλειά και συνεχείς πειραματισμούς (κάτι σαν παίζω και μαθαίνω δηλαδή

) με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα τουλάχιστον να βλέπεται, πλησιάζοντας κάπως την πραγματικότητα και να μη βγει ΠΑΤΑΤΑ.
ΥΓ με έχουν πιάσει οι φλυαρίες μου σήμερα
ΥΓ2 πάντως για να πω την αλήθεια, είμαι στα όριά μου πλέον, γιατί έχει τραβήξει πολύ καιρό η κατασκευή του, και αν δεν ήταν το forum κι εσείς ''να με σπρώχνετε'' θα είχα παραδώσει όπλα. Οπότε και πάλι σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Symeon σήμερα που μου έδωσε ευχάριστη, αφυπνιστική σφαλιάρα.
@ getsa : δηλαδή ο .... έλα κατονόμασέ τον μη ντρέπεσαι !! έλα Γιάννη κοντά είσαι