Καλημέρα και καλή δύναμη
Ο 34ος Διαγωνισμός - Έκθεση, έλαβε τέλος.
Ευχαριστώ πολύ όσους συμμετείχαν, όσους μας επισκέφτηκαν, όσους ταξίδεψαν από μακριά για να έρθουν στην έκθεση (από όλα τα σημεία όσους μας υποστήριξαν και κυρίως όσους κουράστηκαν (αναφέρομαι στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της ΟΕ, με τα Γαλάζια, Κόκκινα , Πορτοκαλί και Μπλε μπλουζάκια) για να στηθεί και να "τρέξει", όπως πολύ επιτυχώς νομίζω έτρεξε, η μεγαλύτερη μοντελιστική εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας, τόσο από πλευράς αριθμού συμμετοχών, όσο και από πλευράς χώρου, εμπορικών περιπτέρων, παράλληλων εκδηλώσεων.

Φωτό με μοντέλα ....δεν έχω διότι δεν πρόλαβα
Εξάλλου έχουν δημοσιευτεί πολλές και καλυτερες απο τις δικές μου (και σε ΜΠΛΕ φόντο που ...γ@μ@ει ...)
Καλή αντάμωση του χρόνου, στην 35η IPMS Hellas Nationals με υγεία και με πολλά και όμορφα μοντέλα.

Σ.Σ.
ΥΓ. επειδή πάλι έχουν αρχίσει οι γνωστές συζητήσεις, εδώ και κυρίως ...αλλού, για την κριτική και τα αποτελέσματα, θέλω μόνο να πω , ότι οι Κριτές του διαγωνισμού αφενός ΔΕΝ είναι κάποια κλίκα, αλλά μια ανοιχτή ομάδα, υπό την Εποπτεία του ΔΣ και του Αρχικριτή, αφετέρου είναι άνθρωποι και συνάδελφοι μοντελιστές, όπως όλοι μας. Επιπλέον .... το "τσιγκάκι" (που τα τελευταία χρόνια είναι "πλεξάκι") είναι ένα πραματάκι που νομίζω δεν αξίζει να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για δαύτο.
ΥΓ2. στην φετινή έκθεση χάρηκα που είδα φίλους που ήρθαν από μακριά για να συμμετάσχουν, άλλους που είχαν χρόνια να κατεβούν στην έκθεση και επέστρεψαν και δεν χάρηκα που αφενός εμφανίστηκαν πάλι οι γνωστοί γραφικοί προβληματικοί που καθε χρόνο κάνουν φασαρία για να τραβήξουν μάλλον την προσοχή πάνω τους . Για τους άλλους που έρχονται μόνο για το μπανιστηράκι τους με σκοπό να λένε μετά τα δικά τους δεν θα πώ τίποτα, μάλλον θα πω ότι ....η αλήθεια και όλη η ευχαρίστηση σε αυτό το "πανηγυράκι", είναι πάνω στα "μπλε τραπέζια"