Αποστολέας Θέμα: 34ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2015)  (Αναγνώστηκε 39832 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: 34ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2015)
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 08:09:01 μμ »
Nα ενημερώσω όσους τυχόν ενδιαφέρονται να προσέλθουν αύριο με ΜΜΜ, οτι δεν θα υπάρχει τραμ που να συνδέει την παραλιακή με το σύνταγμα από τις 8:00 μέχρι τις 14:00....

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 11:17:41 μμ »
Τους 'οπλουργούς' (κοινώς, τους "άντρες με τα κόκκινα") δεν βλέπω -στις φωτογραφίες - για την προστασία των εκθεμάτων καί ανησυχώ!! :mrgreen:

εκ μέρους και των υπολοίπων: βρισκόμαστε παντού, επεμβαίνουμε άμεσα και τόσο γρήγορα που ούτε ο φωτογραφικός φακός ΔΕΝ προλαβαίνει να μας πιάσει..... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 11:51:25 μμ »
ολα καλα στην εκθεση,ευχαριστουμε για την δουλεια που κανατε για μας τους υπολοιπους.Χρηστο-Φου εξαιρετικες οι post φιγουρες σου. ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 12:07:38 πμ »
   το απόγευμα παρακολούθησα το σεμινάριο του κ. Parker (το οποίο είχε μικρή συμμετοχή δυστυχώς...) και αφού έληξε η τυπική του διάρκεια  οι εναπομείναντες πιάσαμε την κουβέντα μαζί του με αλλεπάληλες ερωτήσεις, ουσιαστικά αυτή η συζήτηση ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από το καθεαυτό σεμινάριο. Σε μια από τις τελευταίες μου ερωτήσεις του ζήτησα να μας πει πως βάφει τις φιγούρες (τα πρόσωπα δηλαδή) σε ένα άρμα για να λάβω την απάντηση : "καλή ερώτηση ίσως έπρεπε να το είχαμε πει από την αρχή".
   Τον ρώτησα λοιπόν αν θα ήθελε/μπορούσε να μας δείξει αύριο και από την απάντηση του κατάλαβα ότι δεν έχει πρόβλημα αρκεί να έχει τα κατάλληλα υλικά (χρώματα κλπ.)

Μήπως λοιπόν μπορεί να κανονιστεί μιά "άτυπη" μίνι συνέχεια του σημερινού σεμιναρίου το πρωί της Κυριακής αν βέβαια αυτό είναι εφικτό  και τελικά όντως μπορεί να το κάνει ο κ. Parker ; Μόνο αν αυτό γίνει να ανακοινωθει γιατί θα είναι κάτι που αξίζει να παρακουλουθήσουν οι αρματάδες.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 12:43:55 πμ »
Εξαιρετική Έκθεση, σούπερ χώρος (χαίρε άπλα αμέτρητη!!!), απίθανα μοντέλα και άψογη οργάνωση.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν για αυτήν την Έκθεση.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Και του χρόνου ακόμη περισσότερα εκθέματα.
Χάρηκα που είδα τους γνωστούς αγνώστους και ελπίζω του χρόνου να κατεβάσω και εγώ κανένα μοντέλο.
Έτσι είχα πει και πέρυσι αλλά....

όλο θεωρία κ λόγια είσαι... τα ίδια είχα πει αλλά φέτος  κατέβασα....

Click to see the original size.

Πραγματικά φέτος η έκθεση ήταν νομίζω η καλύτερη μέχρι τώρα, (τουλάχιστον από το 1997 που πρωτοπήγα μέχρι σήμερα), από όλες τις απόψεις .... ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Τα λόγια μας κ η χαρά μας περισσεύουν.... Ειδικά ο Χώρος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....

εύχομαι του χρόνου να το γεμίσουμε όλο το Υπόστεγο.
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 02:53:53 μμ »
εκ μέρους και των υπολοίπων: βρισκόμαστε παντού, επεμβαίνουμε άμεσα και τόσο γρήγορα που ούτε ο φωτογραφικός φακός ΔΕΝ προλαβαίνει να μας πιάσει..... :mrgreen:

Ώπα της!!! Καί σε stealth mode!!! 8)

Μπράβο παιδιά. Για μία ακόμα χρονιά αξιέπαινη η διοργάνωση της έκθεσης αλλά καί από άποψη εκθεμάτων χορταστική!!!

Μακαρι και του χρόνου να διατεθει ο ίδιος χώρος καί όπως είπε καί ο Πάκης (prokroust) na γεμίσει!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 07:20:32 μμ »
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της έκθεσης. Ακόμα μια άψογα οργανωμένη έκθεση έφτασε στο τέλος της.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 10:05:13 μμ »
Πριν λίγο επέστρεψα στην Κοζάνη από την Αθήνα. Εξαιρετική η έκθεση με πολύ ψηλό επίπεδο εκθεμάτων ειδικά αεροπλάνων και αρμάτων. Δυστυχώς τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν δεν είδα πάρα πολλά. Το μόνο ίσως που δεν μου άρεσε ήταν το γεγονός πως στο σεμινάριο του κ. Parker ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν πολύ μικρός. Κρίμα γιατί αυτά που μας έδειξε ο εξαιρετικός αυτός μοντελιστής ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Θεωρώ πως ήταν η μοναδική ίσως άσχημη εικόνα που αποκόμισα. Μπράβο σε αυτούς που οργάνωσαν την έκθεση και του χρόνου ακόμα καλύτερα με περισσότερα και καλύτερα εκθέματα.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:01:16 πμ »
Έχουν ανέβει φωτογραφίες?Αν ναι που?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:04:41 πμ »
Παιδιά τελικά best of show πιο βγήκε??

Αποσυνδεδεμένος Faethonas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens/Greece
  • modelclub.gr
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:16:45 πμ »
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον μία κατασκευαστική 'η οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα του φετινού χρυσού νικητή, ξεχώριζε σαν θέμα πραγματικά, καθηλωτικό σχεδόν θα το έλεγα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:33:09 πμ »
Παιδιά τελικά best of show πιο βγήκε??

το Liberty του Σπ.Στρομπούλα
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Faethonas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens/Greece
  • modelclub.gr
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:38:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 11:05:12 πμ »
Καλημέρα και καλή δύναμη
Ο 34ος Διαγωνισμός - Έκθεση, έλαβε τέλος.
Ευχαριστώ πολύ  όσους συμμετείχαν, όσους μας επισκέφτηκαν, όσους ταξίδεψαν από μακριά για να έρθουν στην έκθεση (από όλα τα σημεία όσους μας υποστήριξαν και κυρίως όσους κουράστηκαν (αναφέρομαι στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της ΟΕ, με τα Γαλάζια, Κόκκινα , Πορτοκαλί και Μπλε μπλουζάκια) για να στηθεί και να "τρέξει", όπως πολύ επιτυχώς νομίζω έτρεξε, η μεγαλύτερη μοντελιστική εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας, τόσο από πλευράς αριθμού συμμετοχών, όσο και από πλευράς χώρου, εμπορικών περιπτέρων, παράλληλων εκδηλώσεων.

Φωτό με μοντέλα ....δεν έχω διότι δεν πρόλαβα
Εξάλλου έχουν δημοσιευτεί πολλές και καλυτερες απο τις δικές μου (και σε ΜΠΛΕ φόντο που ...γ@μ@ει ...)
Καλή αντάμωση του χρόνου, στην 35η IPMS Hellas Nationals με υγεία και με πολλά και όμορφα μοντέλα.
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. επειδή πάλι έχουν αρχίσει οι γνωστές συζητήσεις, εδώ και κυρίως ...αλλού, για την κριτική και τα αποτελέσματα, θέλω μόνο να πω , ότι οι Κριτές του διαγωνισμού αφενός ΔΕΝ είναι κάποια κλίκα, αλλά μια ανοιχτή ομάδα, υπό την Εποπτεία του ΔΣ και του Αρχικριτή, αφετέρου είναι άνθρωποι και συνάδελφοι μοντελιστές, όπως όλοι μας. Επιπλέον .... το "τσιγκάκι" (που τα τελευταία χρόνια είναι "πλεξάκι") είναι ένα πραματάκι που νομίζω δεν αξίζει να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για δαύτο.

ΥΓ2. στην φετινή έκθεση χάρηκα που είδα φίλους που ήρθαν από μακριά για να συμμετάσχουν, άλλους που είχαν χρόνια να κατεβούν στην έκθεση και επέστρεψαν και δεν χάρηκα που αφενός εμφανίστηκαν πάλι οι γνωστοί γραφικοί προβληματικοί που καθε χρόνο κάνουν φασαρία για να τραβήξουν μάλλον την προσοχή πάνω τους . Για τους άλλους που έρχονται μόνο για το μπανιστηράκι τους με σκοπό να λένε μετά τα δικά τους δεν θα πώ τίποτα, μάλλον θα πω ότι ....η αλήθεια και όλη η ευχαρίστηση σε αυτό το "πανηγυράκι", είναι πάνω στα "μπλε τραπέζια"

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 01:12:53 μμ »

Εξάλλου έχουν δημοσιευτεί πολλές και καλυτερες απο τις δικές μου (και σε ΜΠΛΕ φόντο που ...γ@μ@ει ...)

Που έχουν ανέβει?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος cg717

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Παλλήνη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 05:53:47 μμ »
Καλησπέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ που προσπαθείτε να αναβαθμίσετε το hobby μας μέσα από τέτοιες προσπάθειες.
Επισκέφθηκα την έκθεση το Σάββατο και παρά τον κόσμο δεν είχαμε δυσκολία να χαζέψουμε τα εκθέματα με την ησυχία μας.

Τολμώ να πω πως σε σχέση με πέρυσι ο χώρος ήταν πολύ καλύτερος. Το γεγονός ότι υπήρχε το περιθώριο να απλωθούν περισσότερο τα τραπέζια και το ότι όλα ήταν σε ένα επίπεδο, νομίζω λειτούργησε πολύ θετικά.

Δε τολμώ να φανταστώ τι σημαίνει στήσιμο της έκθεσης σε προσωπικό χρόνο, κόστος και κούραση. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 10:55:13 μμ »
Εγω θελω να ευχαριστησω την IPMS ( ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) για την αψογη διοργανωση και νομιζω οτι η ξιφασκια σαν χωρος ηταν απο τους καλυτερους  ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 11:25:45 μμ »
Δε τολμώ να φανταστώ τι σημαίνει στήσιμο της έκθεσης σε προσωπικό χρόνο, κόστος και κούραση.
μην μένεις μόνο στην φαντασια....ελα να το νιωσεις ;)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 12:30:26 πμ »
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία με την IPMS. Σας αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια για το τιτάνιο έργο που επιτελέσατε για άλλη μια φορά. Ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που προέκυψε και βοηθήσατε τα μέγιστα σε ότι ζητήσαμε!

Και του χρόνου!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος cg717

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Παλλήνη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 10:06:57 πμ »
μην μένεις μόνο στην φαντασια....ελα να το νιωσεις ;)

χαχα, ούτε καν το φαντάζομαι είπα...
Ωστόσο, θα σκεφτώ την πρόσκλησή σου για μελλοντικά events.  ::salut::

Συνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 10:07:18 πμ »
Εγω θελω να ευχαριστησω την IPMS ( ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) για την αψογη διοργανωση και νομιζω οτι η ξιφασκια σαν χωρος ηταν απο τους καλυτερους  ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ευρύχωρος χώρος αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο φωτισμός δεν επαρκούσε....

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 10:33:45 πμ »
Πολύ ευρύχωρος χώρος αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο φωτισμός δεν επαρκούσε....

::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Συνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 10:47:05 πμ »
 :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘήνα
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 12:58:18 μμ »
Συγχαρητηρια σε ολους που δουλεψαν σκληρα για αλλη μια φορα για τη φετινη εκθεση. Πραγματικα ο χωρος ηταν πολυ πιο ανετος και του χρονου να μπουν περισσοτερα τραπεζια. Μου φανηκε ομως σα να εχει λιγοτερα εκθεματα απο περυσι, ισως να με ξεγελασε ο χωρος ή λογω της κρισης να ειχε λιγοτερες συμμετοχες. Δεν το λεω με αρνητικοτητα, απλα το αναφερω. Ο φωτισμός πραγματικα πρεπει να ειναι λιγο πιο εντονος εαν γινεται ωστε να αναδικνειονται τα θαυμασια μοντελα. Μου αρεσε παρα πολυ και το εξωτερικο στησιμο με τα τζιπ και τους αρχαιους. Εντυπωσιακο. Μπαραβο στα παιδια που παρα την ζεστη ηταν με τις στολες εκει σε καθε ποζα που τραβαγε ο κοσμος.

Μονο ηθελα να αναφερω κατι που μου δημιουργησε ασχημη εντυπωση απο το κοινο, αν και το θεωρω μεμονωμενη περιπτωση. Ηταν καποιος διπλα μου την ωρα που περνουσα μπροστα απο τα αρματα και για να βγάλει φωτογραφια εριξε το βαρος του με το χερι στο διοραμα με το κατεστραμενο και σκουριασμενο λευκο φορτηγο (χρωρις τον τρακτορα). Ξερετε ποιο αναφερω. Του λεω Κυριε μην ακουμπατε θα το καταστρεψετε και η απαντηση ηταν "το χαϊδευω" και συνεχισε να παταει στον ουρανο. Το ξαναειπα αλλα εκει και παλι τα ιδια. Δεν εδωσα συνεχεια γιατι θα τσακονωμουν.. Θεωρω οτι οταν πεφτουν στην αντιλληψη της επιτροπης τετοιοι ανθρωποι που δεν συμμορφωνοντε με τους κανονες της εκθεσης θα πρεπει να αποβαλλοντε  κατα τη γνωμη μου..

Βασιλης Μ

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 06, 2015, 01:08:50 μμ »
Μονο ηθελα να αναφερω κατι που μου δημιουργησε ασχημη εντυπωση απο το κοινο, αν και το θεωρω μεμονωμενη περιπτωση. Ηταν καποιος διπλα μου την ωρα που περνουσα μπροστα απο τα αρματα και για να βγάλει φωτογραφια εριξε το βαρος του με το χερι στο διοραμα με το κατεστραμενο και σκουριασμενο λευκο φορτηγο (χρωρις τον τρακτορα). Ξερετε ποιο αναφερω. Του λεω Κυριε μην ακουμπατε θα το καταστρεψετε και η απαντηση ηταν "το χαϊδευω" και συνεχισε να παταει στον ουρανο. Το ξαναειπα αλλα εκει και παλι τα ιδια. Δεν εδωσα συνεχεια γιατι θα τσακονωμουν.. Θεωρω οτι οταν πεφτουν στην αντιλληψη της επιτροπης τετοιοι ανθρωποι που δεν συμμορφωνοντε με τους κανονες της εκθεσης θα πρεπει να αποβαλλοντε  κατα τη γνωμη μου..
Καλά έκανες.
Και έτσι γίνεται. Πιθανώς όμως λόγω της πολυκοσμίας να μην έγινε αντιληπτός.
Παρακαλούμε όταν βλέπετε τέτοια περιστατικά να τα αναφέρετε άμεσα σε κάποιο από τα παιδιά του Security (με τα κόκκινα μπλουζάκια).
Ευχαριστούμε.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.