Αποστολέας Θέμα: Bαλίτσα Εργαστήριο - Καμπίνα Αερογραφίας ModelMaq Estacion de trabajo MTCA 11  (Αναγνώστηκε 5496 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DonKosmas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Madrid Spain
  • ¡Todo por la patria!
    • Panzerkosmas
Καλησπέρα σε όλους! Έχω στην κατοχή μου πλέον τη ναυαρχίδα από τις βαλίτσες της Modelmaq. Η παραπάνω εταιρία είναι ισπανική και τα προιόντα της κατοχυρωμένα με πατέντα.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται η βαλίτσα κλειστή. Να σημειωθεί ότι έχει κλειδαριά (ασφάλεια για προστασία για τους μικρούς μας φίλους!). Το φορτηγό τοποθετήθηκε ως σημείο αναφοράς για καλύτερη καταννόηση του μεγέθους!

Στην παραπάνω φωτογραφία η βαλίτσα έχει ανοίξει!

Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνονται όλα τα συρτάρια και οι περιστρεφόμενοι άξονες, στους οποίους μπορούν να προσαρμοστούν ειδικές υποδοχές για όλα τα χρώματα της αγοράς (ΤΑMIYA, VALLEJO, CITADEL FOUNDATION, CITADEL CLASSIC, VALLEJO - AK - AMMO 35ml, HUMBROL, MODEL MASTER, LIFECOLOR, ALCLAD κα). Στο άνω μέρος του κεντρικού μέρους της βαλίτσας υπάρχει λάμπα φθορίου με βραχίονα που αναπτύσσεται! Κάτω από τη λάμπα είναι ο απορροφητήρας με το φίλτρο για την καμπίνα αερογραφίας! Υπάρχει επίσης μια μπρίζα εάν θέλουμε να βάλουμε έναν πυρογράφο, ένα ταχυτροχό κτλ.

Το πίσω μέρος της βαίτσας αφού αφαιρεθεί η συμπτυγμένη καμπίνα αερογραφίας.

Τοποθέτηση της καμπίνας και σύνδεσή αυτής με τον απορροφητήρα!

Βαλίτσα και καμπίνα ανεπτυγμένες! Επιτέλους τα έχω σχεδόν όλα τακτοποιημένα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Bαλίτσα Εργαστήριο - Καμπίνα Αερογραφίας ModelMaq Estacion de trabajo MTCA 11
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 09, 2015, 12:41:39 πμ »
Ζηλεύω!!!!  ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::keep_mod:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Bαλίτσα Εργαστήριο - Καμπίνα Αερογραφίας ModelMaq Estacion de trabajo MTCA 11
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 09, 2015, 01:14:53 πμ »
Καλοδούλευτη Κοσμά και καλές κατασκευές :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/48
  • *
  • ¡Todo por la patria!
    • Panzerkosmas
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 09, 2015, 01:15:28 πμ »
Ζηλεύω!!!!  ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::keep_mod:: ::keep_mod::

Καλησπέρα Νίκο! Μέχρι τώρα κι εγώ ζήλευα! Έχω παραγγείλει τους ειδικούς δίσκους για 2 άξονες για να βάλω σκόνες και πλυσίματα της ΑΚ..Υπάρχουν 8 άξονες! Ένας άξονας μπορεί να φιλοξενήσει 21 μπουκαλάκια Βαγιέχο ή 12 μπουκαλάκια των 35ml ή 15 TAMIYA ή 15 GUNZE κοκ.

• Scale 1/48
  • *
  • ¡Todo por la patria!
    • Panzerkosmas
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 09, 2015, 01:16:53 πμ »
Καλοδούλευτη Κοσμά και καλές κατασκευές :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Ευχαριστώ Μάνο! Μέχρι τώρα πήρα πόδι 2 φορές (ο πάγκος εργασίας μου στο σπίτι) οπότε είπα ότι το χρειάζομαι!!!!! Τώρα τα έχω όλα μέσα στη βαλίτσα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:28:41 πμ »
εξαιρετική !
πόσο κοστίζει ?
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dominion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 09, 2015, 04:06:55 πμ »
Καλοδουλευτη!Νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για αυτους που δεν θέλουν να αποχωριστούν το χόμπι τους στις διακοπές τους!Ένα- δυο κιτ αγκαλιά και όλα καλά!Αν η τιμή είναι προσιτή δεν θα πω όχι......

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 09, 2015, 11:04:08 πμ »
Ναι, ζηλεύω και μάλιστα πολύ. Πρώτον καλοδούλευτη! Δεύτερον, δώσε αν γίνετε κάποιο site να ονειρευτώ λιγάκι...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 09, 2015, 01:30:16 μμ »
Πάρε Γιώργη  :arrow: http://www.modelmaq.es/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=29 ονειρέψου και κλάψε (λόγω τιμής πιστεύω)

Πάντως είναι η απόλυτη σχεδίαση portable μοντελιστικού εργαστηρίου. Καλοδούλετο Κοσμά.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:31:41 μμ »
Το site δεν έχει ανανεωθεί εδώ και καιρό μάλλον..Γιατί σαν πρωτότυπο-νέα κυκλοφορία έχει το μοντέλο 7 ενώ αυτό που πήρε ο DonKosmas είναι το μοντέλο 11!! ʼρα λείπουν 4 ακόμα μοντέλα.. Επίσης τιμές πού έχει γιατί ξεστραβώθηκα και δε βρήκα.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:34:25 μμ »
Δεν βρήκα τιμές, γι'αυτό και έγραψα ότι πιστεύω ότι θα κλάψουμε αν τις δούμε. Όχι ότι φυσικά δεν αξίζει καθότι όπως προείπα πρόκειται για την απόλυτη σύλληψη και σχεδίαση φορητού πάγκου.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:56:27 μμ »
Τιμές δεν έχει δυστυχώς.
 :(

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 09, 2015, 03:54:14 μμ »
οι τιμές παίζουν απο 160 εως 300 ανάλογα με το σετ

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 09, 2015, 04:03:39 μμ »
Το πολύ μικρότερο MTCA-08 έχει 275 ευρώ!

Click to see the original size.   Click to see the original size.

Δεν τολμάω να σκεφτώ πόσο έχει το -11...
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 09, 2015, 04:39:51 μμ »
Βλέπω μια έξαρση των Ισπανών σε εργαλεία χρώματα και παρελκόμενα μοντελισμού

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 09, 2015, 05:50:48 μμ »
χαχαχαχαχα 270 ευρω?Ειμαι σιγουρος οτι ο καθενας μπορει να φταξει μια τετοια μ......α με κοστος το πολυ 15 ευρω!!!τι σοι μοντελιστες ειστε βρε? μονο το πλαστικο να φαινεται παλιο μεταλλο και να συναρμολογειτε τανκς? ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 09, 2015, 06:38:50 μμ »
χαχαχαχαχα 270 ευρω?Ειμαι σιγουρος οτι ο καθενας μπορει να φταξει μια τετοια μ......α με κοστος το πολυ 15 ευρω!!!τι σοι μοντελιστες ειστε βρε? μονο το πλαστικο να φαινεται παλιο μεταλλο και να συναρμολογειτε τανκς? ::glossa::

Το "έτοιμο" έχει άλλη γλύκα!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 09, 2015, 07:00:13 μμ »
Καλα εννοειται αυτο χεχεχε !!!!!εντωμεταξυ δεν υπαρχει τετοιο σκατολοιδι που να μη το γουσταρω και εγω να το παρω αλλα φαρμακειο ρε παιδι μου βαρανε στο ψαχνο.

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 09, 2015, 07:09:39 μμ »
Και εγω να το παρω αλλα φαρμακειο ρε παιδι μου βαρανε στο ψαχνο.

Καί να σκεφτείς ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις βιτρίνα της προκοπής!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 09, 2015, 07:59:52 μμ »
Μιας και είσαι τόσο σίγουρος, να σε παρακαλέσω για κάτι?? Να δώσω 15 ευρώ και να μου φέρεις τα υλικά? Μετά συνεχίζω μόνος μου. Εχοντας υπόψη σου οτι μια βαλιτσα σε αυτό το μέγεθος με πλαστική επένδυση και αλουμίνιο μόνο στις ακμές, τιμάται 69EUR, η συνεισφορά σου στην προμήθεια των κατάλληλων υλικών με μονο 15 ευρώ θα εκτιμηθει δεόντως

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 09, 2015, 08:04:40 μμ »
δλδ αμα ειναι απο ξυλο θα σε χαλασει ε?η ακομα καλυτερα απο plexiglass να ειναι και παναλαφρο

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 09, 2015, 08:53:51 μμ »
μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.

::nospam::

::ontopic::

Αποσυνδεδεμένος safridia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π.Φαληρο
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 09, 2015, 09:23:44 μμ »
Με 15ευρω δεν περνεις απολυτος τιποτα. Ουτε τα ξυλα. Μπορει ομως καποιος με υπομονη να δοκιμασει να φτιαξει με κοντρα πλακε (προσωπικη προτιμηση το κοντρα πλακε συμηδα 6χιλιοστων) και ξυλοκολλα να φτιαξετε κατι παρομοιο. Το συγκεκριμενο υλικο εχει περιπου 9ευρω το τετραγωνικο. Μπορειτε στο ξυλεμπορικο να ζητησετε να σας το κοψουν στις διαστασεις που θελετε εσεις, θα πρεπει να πατε ετοιμη λιστα, κανεις δεν αναλαμβανει να υπολογισει διαστασεις.
Με λιγη τυχη και αρκετη προσοχη θα βγει καλο.

Ενδεικτικα δειτε μια δικια μου προσπαθεια για θαλαμο βαφης απο το ιδιο υλικο, το δινω σαν ενδειξη του υλικου που αναφερω.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,2603.msg556683.html#msg556683

• Scale 1/48
  • *
  • ¡Todo por la patria!
    • Panzerkosmas
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 09, 2015, 11:41:38 μμ »
Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα όλα τα μηνύματα! Να κάνω μερικές διευκρινήσεις! Η εν λόγω εταιρία δεν ασχολείται μόνο με αυτό! Οι βαλίτσες που φτιάχνει είναι ένα μικρό κομμάτι της εταιρίας που ειδικεύεται σε αρχιτεκτονικά σχέδια, μακέτες κτιρίων και διάφορα άλλα. Με λίγα λόγια ΔΕΝ υπάρχει προς το παρόν ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ των εξαίρετων αυτών προιόντων. Εγώ την αγόρασα από άνθρωπο που δεν την χρησιμοποίησε και μου την έδωσε για 250 ευρώ με όλα τα αξεσουάρ! Όπως είπε και ο νίνο είναι το απόλυτο εργαλείο..Φανταστείτε ότι στην περίπτωσή μου ο μοντελιστικός μου πάγκος πήρε πόδι 2 φορές μέσα σε λίγους μήνες και πραγματικά χρειάστηκα αυτή τη βαλίτσα! Ο ιστότοπος της εταιρίας δεν είναι ενημερωμένος  και η σελίδα στο φέισμπουκ επίσης. Ο άνθρωπος από τον οποίο την αγόρασα μου είπε ότι για τη δική του περίμενε 4 με 6 μήνες.. Εγώ κατάφερα να επικοινωνήσω με την εταιρία μέσω τηλεφώνου και μου είπαν ότι σχεδιάζουν τη μαζική παραγωγή και εξαγωγή της, αλλά δεν έχουν ημερομηνία. Υπάρχει ένα κατάστημα στην Ισπανία που έχει μερικές βαλίτσες και αξεσουάρ. Παραθέτω λινκ

http://www.hobbiesguinea.es/en/78-modelling-storage-workshop

• Scale 1/48
  • *
  • ¡Todo por la patria!
    • Panzerkosmas
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 09, 2015, 11:43:21 μμ »
Καλοδουλευτη!Νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για αυτους που δεν θέλουν να αποχωριστούν το χόμπι τους στις διακοπές τους!Ένα- δυο κιτ αγκαλιά και όλα καλά!Αν η τιμή είναι προσιτή δεν θα πω όχι......

Ευχαριστώ φίλε μου!

Tags: Modelmaq