Καλησπέρα σε όλους! Έχω στην κατοχή μου πλέον τη ναυαρχίδα από τις βαλίτσες της Modelmaq. Η παραπάνω εταιρία είναι ισπανική και τα προιόντα της κατοχυρωμένα με πατέντα.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται η βαλίτσα κλειστή. Να σημειωθεί ότι έχει κλειδαριά (ασφάλεια για προστασία για τους μικρούς μας φίλους!). Το φορτηγό τοποθετήθηκε ως σημείο αναφοράς για καλύτερη καταννόηση του μεγέθους!

Στην παραπάνω φωτογραφία η βαλίτσα έχει ανοίξει!

Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνονται όλα τα συρτάρια και οι περιστρεφόμενοι άξονες, στους οποίους μπορούν να προσαρμοστούν ειδικές υποδοχές για όλα τα χρώματα της αγοράς (ΤΑMIYA, VALLEJO, CITADEL FOUNDATION, CITADEL CLASSIC, VALLEJO - AK - AMMO 35ml, HUMBROL, MODEL MASTER, LIFECOLOR, ALCLAD κα). Στο άνω μέρος του κεντρικού μέρους της βαλίτσας υπάρχει λάμπα φθορίου με βραχίονα που αναπτύσσεται! Κάτω από τη λάμπα είναι ο απορροφητήρας με το φίλτρο για την καμπίνα αερογραφίας! Υπάρχει επίσης μια μπρίζα εάν θέλουμε να βάλουμε έναν πυρογράφο, ένα ταχυτροχό κτλ.

Το πίσω μέρος της βαίτσας αφού αφαιρεθεί η συμπτυγμένη καμπίνα αερογραφίας.

Τοποθέτηση της καμπίνας και σύνδεσή αυτής με τον απορροφητήρα!

Βαλίτσα και καμπίνα ανεπτυγμένες! Επιτέλους τα έχω σχεδόν όλα τακτοποιημένα!!!!!