Αποστολέας Θέμα: Masterbox PZ I Ausf A Munitionsschlepper  (Αναγνώστηκε 805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Masterbox PZ I Ausf A Munitionsschlepper
« στις: Μαρτίου 16, 2015, 11:29:44 μμ »
Μέχρι εδώ φτάσαμε... Το μοντέλο πέρασε μεγάλη περιπέτεια: κωδικός "χύθηκε το μπουκάλι με την κόλλα" όταν ήταν μισοφτιαγμένο. Η ζημιά ήταν μεγάλη αλλά περιορίστηκε με λίγη υπομονή. Η πρώτη αντίδραση ήταν να πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Μόνο σε ένα σημείο δεν αποκαταστάθηκε εντελώς αλλά δεν θα το αποκαλύψω. Οι ερπύστριες μεγάλο παίδεμα αλλά στο τέλος τους πήρα τον αέρα. Την επόμενη φορά καλύτερες. Τα φορτώματα είναι ενδεικτικά, δεν είναι τα τελικά. Οι φιγούρες είναι άσχετες, απλά για να δώσουν λίγο ζωή. Σε αναζήτηση έμπνευσης για τη συνέχεια και αυτό.

Αποσυνδεδεμένος zithon-tasos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • «ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ»
Απ: Masterbox pz I Ausf A munitionsschlepper
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 16, 2015, 11:39:06 μμ »
Μια χαρα το κοβω...λιγο περισσοτερο βρωμισμα ισως να θελει ο πανω αποθηκευτικος χωρος γιατι φαινονται αρκετα καθαρα και τα νουμερα σε σχεση με το υπολοιπο...περιεργο αρμα παντως.... :lol:

REMOVE BEFORE DIVE

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 16, 2015, 11:46:56 μμ »
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν είναι και τόσο περίεργο το άρμα - αφαιρέθηκε ο πύργος και τοποθετήθηκε ένα κουτί στη θέση του. Το Pz I ήταν κανονικά εκπαιδευτικό αλλά αποδείχτηκε αρκετά αποτελεσματικό για να διαλύσει τον πολωνικό και το γαλλικό στρατό λόγω του μεγάλου αριθμού τους μαζί με τα επίσης στοιχειώδη Pz II. Στη συνέχεια ήταν παντελώς άχρηστο για το απαιτητικότερο πεδίο της μάχης λόγω ελλειπούς θωράκισης και οπλισμού, οπότε αφαιρέθηκε ο πύργος από μερικά από αυτά και μπήκε από επάνω ένα κουτί για να μεταφέρει πυρομαχικά.

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 17, 2015, 08:01:28 πμ »
Mια χαρά είναι, βάλε ακόμα μερικές σκόνες και είσαι κομπλέ.
Το έχω φτιάξει και εγώ αλλά δεν το έχω βάψει ακόμα.....με τρόμαζουν οι ερπύστριες που τίς έχω κολλημένες  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 17, 2015, 08:55:08 πμ »
...και εγώ το βρίσκω μιά χαρά.
Λίγη περιποίηση με φθορές-σκόνες θα του πήγαινε.
 ::salut::

Tags: