Για όλα έχω μια απάντηση, κρατήσου

- Η λας βέγκας βάση είναι μόλις η δεύτερη μου βάση και αισθάνομαι ότι είναι ελαφρώς καλύτερη από αυτήν του KV-2. Δέχομαι ότι μπορεί να είναι λίγο ατυχές το χρώμα του περιγράμματος, αλλά είμαι Πανάθας και δεν κρύβεται

- Δεν είναι σκουριές, αλλά σκόνη/χώμα και είναι ακριβώς το ίδιο pigment με το χώμα και τις ερπύστριες.
- Ίσως τη χορταριάσω, αλλά σίγουρα δεν φεύγει
- Μπορεί να το βλέπεις ότι βιάστηκα, αλλά εγώ θεωρώ ότι το έφερα σε ένα σημείο, που αν συνέχιζα να επεμβαίνω, είτε θα αλλοίωνα τον χαρακτήρα του, είτε θα χαλούσα τη δουλειά που έχω κάνει. Προτίμησα να το αφήσω εδώ παρά να ρισκάρω κάποια ζημιά.
Κλείνοντας, στα μάτια μου είναι ένα από τα καλύτερα μου, αλλά το θετικό είναι ότι βλέποντας το και από κοντά και από τις φωτογραφίες αναγνωρίζω σημεία που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και ότι γενικά μπορούσα και καλύτερα. Κρατώ τα θετικά και προχωράω μπροστά.
Και φυσικά, σ'ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και καλά έκανες και τις ανέφερες γιατί και τις αντιλαμβάνομαι και εγώ ο ίδιος και θα τις έχω σαν οδηγό για να αποφύγω παρόμοια λάθη στις επόμενες κατασκεύες!