Καλήμερα, συνέχεια στο κουρσάρο μου, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το σχήμα φαίνεται να είναι σωστό. Το σχέδιο είναι από το βιβλίο Walk_Around 44 A-7 Corsair ll της squadron signal καθώς και οι διαστάσεις του αεροσκάφους. Αφού έγινε μετατροπή σε χιλιοστά, και υπολογισμός των διαστάσεων με βάση την κλίμακα, έγιναν διάφορες δόκιμες στον εκτυπωτή ώστε να εκτυπώσω σε Α3 με τις σωστές διαστάσεις. Μέτα από κάποιες χαμένες εκτυπώσεις, τα κατάφερα!!

Έχει τελειώσει το στοκάρισμα, τρίψιμο και ξεκίνησα τις γραμμώσεις από την αρχή. Έχει χαραχθεί η άτρακτος, κάποιες γραμμές που στα σχεδία δεν φαίνονται,1-2 παραλήφθηκαν, ενώ θα προστεθούν κάποιες άλλες που υπάρχουν, στο πάνω και στο κάτω μέρος της ατράκτου!!
Επίσης χαράχθηκαν και οι πτέρυγες στο πάνω μέρος μόνο, το κάτω αργότερα, μαζί με την υπόλοιπη άτρακτο!!

Είμαι σε δίλημμά αν θα πρέπει αφήσω της πτέρυγες ανοιχτές η κλειστές!Από την μια είναι χωρισμένες ήδη, άλλα πάλι χρειάζεται αρκετή δουλειά!!

Σκέφτομαι να του βάλω το κοκπιτ της ειρες που έχω, μιας και αυτό δεν είχε καθόλου, αν και μέσα στο κουτί είχε ένα που μάλλον μου φέρνει σε ιταλερι!!

Επίσης από μια πρώτη μάτια φαίνεται ότι θα χρειαστεί λίγος στόκος στις ενώσεις ατράκτου και φτερών. Στο τέλος πολύ πιθανόν να μην χρειάζεται και βάρος για να σταθεί σωστά!!!

Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανέλθω Δημήτριος!!!