Κώστα και Κώστα, σας ευχαριστώ για το σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου βγήκε λίγο μεγαλύτερο και έχεις δίκιο για ώμους και άκρα, άλλα πρώτη προσπάθεια είναι και ελπίζω να βελτιωθώ στην συνέχεια.
Τώρα όσο αναφορά την ποσότητα που υπάρχει σε φιγούρες το γνωρίζω, το θέμα είναι ότι δυσκολεύομαι πολύ να βρω εδώ που βρίσκομαι και η αγορά από το ίντερνετ δεν συμφέρει, με την βουτιά που έκανε η κορώνα τον τελευταίο καιρό συν το 25%+ για το φόρο εκτελωνισμού στο πόσο μαζί με τα ταχυδρομικά και ξεκινώντας πια από τις 200 κόρωνες αγορά η 20EUR αν προτιμάτε!! Έτσι λοιπόν οι φιγούρες της πρεισερ που μπορεί να κοστίζουν γύρω στα 10 EUR συν 6-7EUR ταχυδρομικά τις καταστούν ασύμφορες προς αγορά πόσο μάλλον αν βάλεις κάτι ακόμα και πληρώσεις και τον εκτελωνισμό. Τελευταία πλήρωσα γύρω στις 200 κορώνες για αγορά 400 κορωνών μοντέλα. Όπως καταλαβαίνετε προτιμώ να παιδευτώ και να βγάλω την φιγούρα που θέλω έστω και οριακά αποδεκτή, ούτως η άλλως για την πλάκα μου κάνω ότι κάνω!! Όταν θα συμπληρώσω μια καλή παραγγελία που να μπορέσει να είναι καλύτερή οικονομικό στο τέλος τότε θα μπουν φιγουρες μέσα, μέχρι τότε θα το παλέψω, εκτός και αν βρω στα μοντελαδικα εδώ, αυτό που θέλω!! Αυτήν την στιγμή δεν συμφέρει η αγορά από έξω!! έτσι απλά!!
Οπότε μάλλον θα με ανεχτείτε και εδώ, ζητώντας την γνώμη σας!!
Θα επιστρέψω Δημήτριος!!!