Αποστολέας Θέμα: H μοντελιστικη αγορά στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 26446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
H μοντελιστικη αγορά στην Ελλάδα
« στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:22:42 μμ »
Όσοι πιστοί προσέλθετε:  http://www.hlj.com/product/tam61098

Πιστεύω ότι δεν συμφέρει οικονομικά να παραγγελθεί από το εξωτερικό. Πάντως  εξαρτάται από το αν και πότε θα το φέρει ο Καλφάκης :?: :?:.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Απ: Ο μοντελισμός στην Ελλάδα
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:33:06 μμ »
Εγώ το παράγειλα πριν από μια εβδομάδα από hobbyeasy μόνο 20ευρώ! Το Γενάρη θα κυκλοφορήσει...

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:37:27 μμ »
Το 32άρι πότε βγαίνει σε διθέσιο;

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:41:13 μμ »
Γιατι ανακοίνωσαν πως θα το κυκλοφορήσουν; Φαντάζεσαι Νικο ένα φουλ οπλισμένο 52+ διθέσιο 32άρι;

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:43:38 μμ »
Εγώ το παράγειλα πριν από μια εβδομάδα από hobbyeasy μόνο 20ευρώ!

Με τι κόστος ταχυδρομικών? Πάντως μία φορά παρήγγειλα από το Hobbyeasy και το δέμα δεν ήρθε ποτέ :cry: :cry: . Μάλλον όμως φταίνε τα ΕΛΤΑ, το ψάχνω ακόμα.... :?: :?: :?:  Για 32αρι δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:44:12 μμ »
Γιατι ανακοίνωσαν πως θα το κυκλοφορήσουν; Φαντάζεσαι Νικο ένα φουλ οπλισμένο 52+ διθέσιο 32άρι;
ʼκου λέει...Κι από 32άρια όπλα έχω τα πάντα... :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 05:45:33 μμ »
Εγώ το παράγειλα πριν από μια εβδομάδα από hobbyeasy μόνο 20ευρώ!

Με τι κόστος ταχυδρομικών? Πάντως μία φορά παρήγγειλα από το Hobbyeasy και το δέμα δεν ήρθε ποτέ :cry: :cry: . Μάλλον όμως φταίνε τα ΕΛΤΑ, το ψάχνω ακόμα.... :?: :?: :?:  Για 32αρι δεν έχει ακουστεί τίποτα.

5 ή 6 ευρώ νομίζω

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 06:14:43 μμ »
Αυτό είναι ολοκαίνουργιο καλούπι της TAMIYA?,για το hobbyeasy 2 φορές παράγγειλα βιβλία και σε 8 μέρες το πολύ μου είχαν έρθει σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα.Επειδή έχω δουλέψει και 2 σεζόν στα ΕΛΤΑ μπορεί να σου τα πήρε και κανένας χειρούργος από εκεί μέσα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 20, 2006, 06:48:50 μμ »
Αν υπάρξει μαζικό ενδιαφέρον, ίσως κανονιστεί κάτι με το προαναφερθέν Ελληνικό κατάστημα, κατόπιν ενημέρωσης που είχα παλαιότερα...

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 10:48:27 μμ »
Εγώ το παράγειλα πριν από μια εβδομάδα από hobbyeasy μόνο 20ευρώ! Το Γενάρη θα κυκλοφορήσει...

γιατί λες μόνον 20,30 ευρώ και δεν λες και τα ταχυδρομικά και το ΦΠΑ που θα φέρουν το τελικό κόστος στα 35 ευρώ ?
Ελπίζω ο Κινέζος να μην κρύψει τη πραγματική αξία, γιατί το "...να υπερασπίζομαι πίστην και αφοσίωσιν μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου τας Σημαίας..." δεν συμβιβάζεται με φοροδιαφυγή του ΦΠΑ και των δασμών !
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:19:52 μμ »
Λέτε να πάω για 4ο F-16???
Χμμμμμμμμμμ............ :roll: :roll: :roll: :roll:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:22:37 μμ »
Διαβάσατε τι λέει?Θα φαίνονται τα πτερύγια του κινητήρα
απ'έξω,οι επιοφάνειες ελέγχου θα κινούνται και άλλα πολλά!
Τελικά πάω για 4ο F-16!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:37:52 μμ »

γιατί λες μόνον 20,30 ευρώ και δεν λες και τα ταχυδρομικά και το ΦΠΑ που θα φέρουν το τελικό κόστος στα 35 ευρώ ?
Ελπίζω ο Κινέζος να μην κρύψει τη πραγματική αξία, γιατί το "...να υπερασπίζομαι πίστην και αφοσίωσιν μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου τας Σημαίας..." δεν συμβιβάζεται με φοροδιαφυγή του ΦΠΑ και των δασμών !

Το πόσο ΦΠΑ πληρώνω κύριε Καλφάκη αυτό το ξέρω μόνο εγώ! Το πόσα μας κλέβει το ελληνικό κράτος είναι ένα άλλο θέμα και δεν είναι του παρόντος. Τα ταχυδρομικά είναι μόνο 5 ευρώ και έτσι η τελική τιμή θα φθάσει στα 25.

Λυπάμαι που διαπιστώνω αυτήν την απαράδεκτη ειρωνεία εις βάρος μου και μάλιστα ειρωνεία χρησιμοποιώντας κομμάτι του Ιερού Ελληνικού Όρκου.

Παρακαλώ να ανακαλέσεται...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 01:30:32 πμ »
         Ειστε άνθρωπος του εμπορίου και εσείς αγαπητέ κύριε Καλφάκη και μάλιστα όχι χθεσινός.Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο κινέζος τρώει τη σάρκα του παγκόσμιου εμπορίου και το πρόβλημα σαφώς δεν είναι τα δύο τρια μοντέλα που πιθανώς (κακώς)θα έρθουν αδασμολόγητα σε μεμονομένους μοντελιστές.
         Δεν είμαι άξιος να σας κάνω μάθημα.Ούτε το επιθυμώ άλλωστε.Όμως η αγορά αλλάζει και φυσικά και η μοντελιστική αγορά.
Ιnternet,ebay πληθώρα καταστημάτων.Ακόμα κι εμείς αλλάξαμε.Ήμασταν παιδιά όταν ψωνίζαμε esci από το μαγαζάκι της στοάς και τώρα έχουμε δικά μας παιδιά.ʼλλαξαν οι ζωές μας και οι μοντελιστικές μας απαιτήσεις.
         Εσείς τί αλλάξατε?Μετα τη μεταφορά σας στο νέο κατάστημα τί.Ούτε κάν η διαρύθμιση και η χωροταξία των μοντέλων.Επισκέπτομαι το κατάστημά σας,όχι τακτικά λόγω υποχρεώσεων και αισθάνομαι ότι τίποτα δεν άλλαξε από την προηγούμενη φορά.
         Θεωρώ ότι είστε ο leader της Ελληνικής αγοράς.Αν δεν τολμήσετε εσείς οι άλλοι δεν πρόκειτε.Μη βλέπετε εχθρούς στο πρόσωπό μας.Γίνετε εξωστρεφής.Στο forum αυτό γίνονται προσπάθειες ομαδικών αγορών.Αν το παρακολουθείτε σίγουρα θα είστε ενήμερος.Γιατί ποτέ δεν κάνατε μια προσφορά?Λέτε να θέλουμε να ψωνίζουμε από το εξωτερικό? Απλά θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα σε λίγο καλύτερες τιμές.
         Απαντάτε σε μηνύματα πού θεωρείτε ότι θήγουν εσάς ή τα προιόντα σας και καλά κάνετε.Υπερασπίζεστε την προσωπική και εμπορική σας τιμή.Και εγώ το ίδιο θα έκανα.Ανοίξτε όμως και εσείς ένα θέμα.Ρωτήστε τι ζητάμε?Θα πάρετε απαντήσεις τις οποίες θα κρίνετε και θα αποφασίσετε το καλύτερο.
         Κανείς μας δεν έχει λόγους να αγοράζει από το Βλαδιβοστόκ ή το Τέξας.Όλοι προτιμάμε να ανοίγουμε το κουτί,να βλέπουμε,να μυρίζουμε,να κρίνουμε.Και αυτά γίνονται μόνο στον τόπο μας(και με πληρωμένο το φπα)

Νίκος Αντωνόπουλος 

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 09:25:55 πμ »
Συμφωνώ με τον Νίκο και τον EAGLE,έχoυν δίκιο γιατί πλέον οι καταστηματάρχες μας βλέπουν σαν 10εύρω και τόσα χρόνια υπάρχουν γιατί υπάρχουμε εμείς και τους στηρίζουμε αλλά επειδή δεν το εκτιμούν αυτοί  πιστεύω ότι είναι πλέον ώρα να κοιτάξουμε και μακριά από την εδώ αγορά.Και όπως αντιλαμβάνεστε μιλώ για αγορές από το εξωτερικό γιατί είναι πιο φτηνά και με τα μεταφορικά μέσα.Πρέπει με τον ένα η άλλο τρόπο να κοιτάξουμε και εμείς το συμφέρον μας.Και όσο αφορά αν ο κινέζος βάζει τον φ.π.α. η όχι προσωπικά λίγο με απασχολεί γιατί έχει το μοντέλλο την στιγμή που το θέλω και πολύ πιο φτηνά σε σχέση με εδώ και δεν περιμένω κάποιους μήνες να το φέρει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος στο Ελλάντα.Και μην μας πούνε ότι είναι τα τελωνεία και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι γιατί οι ποσότητες που παίρνουν είναι πολλές και μπορούν άμα θέλουν να τα δίνουν και σε καλύτερες τιμές σε εμάς τους μοντελιστές που τόσα χρόνια τους στηρίζουμε αλλά αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτα κοιτούν το συμφέρον τους και έτσι και εγώ θα κοιτάξω το δικό μου.Πιστεύω σε λίγο μόνο για χρώματα θα μας είναι χρήσιμοι αλλά και αυτά τα φέρνουν όποτε θυμηθούν.Είμαι λίγο σκληρός στην κριτική μου αλλά πρέπει να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη και να μην χαιδεύουμε τα αφτιά κανενός.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 09:35:55 πμ »
      JIM-ETA. Οι αγορές από το εξωτερικό δεν είναι πανάκεια.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ποικιλία και καλές τιμές.Όποιος τα προσφέρει κερδισμένος θα βγεί.Προτιμώ να αγοράσω από εδώ.Ακόμα και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου όπως κάναμε παλιά,αρκεί να πάρω αυτό που ζητάω σε καλή τιμή.

Ζητάω πολλά??

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 09:51:06 πμ »
Συμφωνώ κι επαυξάνω σε όσα ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Όλοι οι κύριοι κύριοι καταστηματάρχες μηδενός εξαιρουμένου, πιστεύω ότι αν θέλουν να λέγονται σωστοί επαγγελματίες πρέπει πρώτα από όλα να αλλάξουν νοοτροπία και δεύτερον να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν πρώτα από όλα τις υπηρεσίες τους και τα μαγαζιά τους. Έχω κι εγώ μεγαλώσει μέσα στα καταστήματά τους και τους έχω "ακουμπήσει" κι εγώ δεν ξέρω τι, αλλά βλέπω δυστυχώς ότι παρότι έχουν μετακομίσει τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει. Δεν στέκομαι μόνο στο πότε φέρνετε τα κιτ στην ελληνική αγορά, ποιά φέρνετε, σε τι τιμές και σε τι ποσότητες. Με έχει κουράσει πια η μιζέρια σας και γι' αυτό κι εγώ έχω στραφεί στο εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΡΗΤΙΝΕΣ ΣΑΣ? ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ - ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ? ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΚΑΙ Ο ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ Ή ΜΗ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΙΟ ADVANCED.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 09:53:06 πμ »
      JIM-ETA. Οι αγορές από το εξωτερικό δεν είναι πανάκεια.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ποικιλία και καλές τιμές.Όποιος τα προσφέρει κερδισμένος θα βγεί.Προτιμώ να αγοράσω από εδώ.Ακόμα και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου όπως κάναμε παλιά,αρκεί να πάρω αυτό που ζητάω σε καλή τιμή.

Ζητάω πολλά??

Καθόλου,όπως εσύ,εγώ και όλοι μας ζητάμε τα αυτονόητα πράγμα που δεν καταλαβαίνουν οι εδώ αντιπρόσωποι.Και φυσικά δεν είναι πανάκεια οι αγορές από το εξωτερικό αλλά αυτό το λίγο που ζητάμε δεν το κάνουν με αποτέλεσμα να σε σπρώχνουν πρός τα εκεί.Και για να μην παρεξηγούμαι-μαστε δεν ανοίγουμε μέτωπο με τα μαγαζιά αλλά ζητάμε την καλύτερη και πιο ζεστή αντιμετώπιση τους και όπως έγραψες από μικρά παιδιά ήμαστε μέσα στα μοντελάδικα και όπως μας ξέρουν με τα μικρά μας ονόματα και εμείς τους ίδιους ζητάμε αυτό το λίγο παραπάνω που θα κάνει την διαφορά δεν νομίζω να είμαστε παράλογοι.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 09:57:11 πμ »
Συμφωνώ κι επαυξάνω σε όσα ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Όλοι οι κύριοι κύριοι καταστηματάρχες μηδενός εξαιρουμένου, πιστεύω ότι αν θέλουν να λέγονται σωστοί επαγγελματίες πρέπει πρώτα από όλα να αλλάξουν νοοτροπία και δεύτερον να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν πρώτα από όλα τις υπηρεσίες τους και τα μαγαζιά τους. Έχω κι εγώ μεγαλώσει μέσα στα καταστήματά τους και τους έχω "ακουμπήσει" κι εγώ δεν ξέρω τι, αλλά βλέπω δυστυχώς ότι παρότι έχουν μετακομίσει τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει. Δεν στέκομαι μόνο στο πότε φέρνετε τα κιτ στην ελληνική αγορά, ποιά φέρνετε, σε τι τιμές και σε τι ποσότητες. Με έχει κουράσει πια η μιζέρια σας και γι' αυτό κι εγώ έχω στραφεί στο εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΡΗΤΙΝΕΣ ΣΑΣ? ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ - ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ? ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΚΑΙ Ο ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ Ή ΜΗ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΙΟ ADVANCED.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Επείδή τα σπάνια θέματα και τα περίεργα βελτιωτικά δεν απευθύνονται σε μεγάλο κοινό είναι λογικό να μην τα φέρνουν αλλά θα
μπορούσαν να ασχοληθούν με το mail order το οποίο όμως δεν θα γίνει με επιβάρυνση όπως οι παλαιότερες που μέχρι πριν μερικές
μέρες συζητούσαμε...

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 11:32:42 πμ »

Το πόσο ΦΠΑ πληρώνω κύριε Καλφάκη αυτό το ξέρω μόνο εγώ! Το πόσα μας κλέβει το ελληνικό κράτος είναι ένα άλλο θέμα και δεν είναι του παρόντος. Τα ταχυδρομικά είναι μόνο 5 ευρώ και έτσι η τελική τιμή θα φθάσει στα 25.

Λυπάμαι που διαπιστώνω αυτήν την απαράδεκτη ειρωνεία εις βάρος μου και μάλιστα ειρωνεία χρησιμοποιώντας κομμάτι του Ιερού Ελληνικού Όρκου.

Παρακαλώ να ανακαλέσεται...

Εγώ φίλε Γιάννη Tamiyia και Hassegawa πλέον ψωνίζω μόνο από το εξωτερικό γιατί με συμφέρει πολύ περισσότερο.

Όσο για σας κύριε Καλφάκη, το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι έχετε γίνει μέλος μίας παρέας που τους ενώνει το Hobby τους και όχι ενός club παζαριού μοντέλων.

Παρόλα αυτά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την παρουσία σας  (μια και είστε καταστηματάρχης) στην κοινότητα μας, κάνοντας προσφορές  και όχι προσπαθώντας να  ειρωνευτείτε κάποιον συνάδελφο που θέλει να μας υποδείξει τι μας συμφέρει οικονομικά να αγοράσουμε.....

Λάθος τακτική ακολουθείτε κατά την γνώμη μου.....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 12:39:43 μμ »
Όπως πολύ καλά ξέρουμε όλοι, όταν υπάρχει και η αντίστοιχη ζήτηση από τα μέλη, προβαίνουμε και σε ομαδική αγορά αερογράφων Harder&Steenbeck από το Βέλγιο. Μια παρόμοια αγορά έλαβε χώρα πριν από δυο τρεις μόλις εβδομάδες. Ανάμεσα σε αυτούς που απέκτησαν αερογράφο, ήταν και ο Justins από τον Πειραιά. Είναι μάλιστα ο πρώτος αερογράφος που αποκτά και πριν από λίγες μέρες απέκτησε και το κομπρεσσέρ του...

Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση από μέρους μου μέχρι να δώσω στον Παναγιώτη τον αερογράφο του, αλλά τελικώς τον παρέλαβε. Δύο μέρες μετά, με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αερογράφο... Τι ήταν αυτό; Δεν είχε στο πίσω μέρος την προρύθμιση. Φυσικά ο αερογράφος ήρθε στο κουτί του σφραγισμένος όπως ήταν από το εργοστάσιο και δεν είχε ανοιχθεί κάν από το κατάστημα στο Βέλγιο. Ο Παναγίωτης ορθώς ζήτησε τη γνώμη μου τη έπρεπε να κάνει και το ανέλαβα πλέον εγώ... Θα σας παραθέσω όλη την αλληλογραφία με το Βέλγιο για να πάρετε μια ιδέα... Θα σας πώ μόνο ότι η αρχική μου εντύπωση ήταν πώς το εργοστάσιο έχει κάνει εντελώς λάθος και έχει βάλει στο κουτί άλλο μοντέλο αερογράφου...

Dear Mr Jan,

After a few weeks our last order(24/11/06) came in hand as always, and sended all the items to their owners. One of them informed yesterday that there is a little bit of problem with his H&S evolution. Despite the fact that outside the sealed box was written H&S Evolution 0.2-0.4mm and the box itself is of an Evolution 126003, inside there was an H&S Focus

(http://www.harder-airbrush.de/EN/products/airbrushes/focus_airbrush.php?theme=104).

Everything else was in there (extra needle, cups etc), but there was the wrong airbush (it's the #85374). It is obvious that this is not a fault of yours, but I would like some advice what to do, before contacting H&S itself, since it's the first time we have any kind of problem and it's completely understandable that something like this could happen. Thanx for your help in advance, Costas

Dear Mr Costas,

That is indeed the first time we see this happen.
Are you really sure of this ? Please check to see if FOCUS is engraved in the body of the airbrush. As we are your contact we will solve the problem. You send us this complete airbrush back including all parts, items, packaging , manual etc... and we will replace it.Please take care of a good protective packaging. We will handle this with Harder&Steenbeck. We do not open all sealed boxes to look what's inside ; we only open them when we have to replace one nozzleset by another of another size. In that case we would have noticed. Please note that FOCUS may not be sold in Belgium ( we do not know why ) so we have no FOCUS in our stock.

Best regards,

Jan.

Dear Mr Jan,

After your response, Ι contact our member to find out what is engraved on the airbrush. The engraved word is EVOLUTION and not FOCUS. That means that the airbrush is the correct one, but with out the needletravellimiter. It doesn't have those three black rings on it like the evolution two in one, but the body of the silverline without the needletravellimiter. That is perhaps why I mistook the description given to me the first time, and thought that it is a Focus. I still haven't seen the airbrush myself. I will try to have at least some photos in hand today afternoon to send them to you, if you need them. I would like too add that the airbush is hardly out of his box, not used or unassembled, after the specific directions I gave our member. Please advice.

Best regards,
Costas

Dear Mr Costas,

Yes it would be good to see some photos of the airbrush + box. If necessary I can send you a needle travel limiter so we do not have to
return the airbrush.
But first let us take a look at the pictures.

Best regards,

Jan.

Dear Mr Jan,

I attach a zip with 4 photos of the airbrush and the box. Waiting to hear from you. Best regards,

Costas

Dear Mr Costas,

Yes , this is strange !
I will send you a correct handle with needlelimiter on monday. No need to send the wrong one back.

Have a nice weekend a also all our best wishes for Christmas and the New
Year.

Jan.

Dear Mr Jan,

Thank you very much for your offer and the solution. Please do not send the part yet. Perhaps one or two guys will need some things as they have informed me. I will know this today afternoon, and will email you either there is something to order or there isn't. Anyway you will know probably Monday morning what to do. Thank you for one more time, Costas

Όπως βλέπετε, καταλήξαμε να μου στείλουν καινούργια ουρά με προρύθμιση, χωρίς χρέωση είτε μεταφορικών είτε της αξίας της, παρόλο που ΔΕΝ ήταν δικό τους το λάθος... Και όλα αυτά από το Βέλγιο και μέσα σε 3(!!!!!!!) μέρες, που μεσολάβησε και το να πάρω εγώ τον αερογράφο από τον Παναγιώτη, αν βγάλω και να στείλω φωτογραφίες, και ένα ΣΚ... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 12:45:53 μμ »
Να παραθέσω και εγώ μία ανάλογη ιστορία-εμπειρία που συνέβη σε εμένα και σε ένα άλλο γνωστό μέλος του φόρουμ.
Γίνεται παραγγελία από το συνάδελφο και φίλο, μέσω ebay, από αγγλικό μοντελιστικό κατάστημα που έχει και "κανονικό" κατάστημα.
Η παραγγελία ήταν πάνω από 100,00ευρώ+μεταφορικά.
Τα πράγματα στάλθηκαν αλλά ποτέ δεν έφτασαν στην Ελλάδα.
Μετά από 3 εβδομάδες η αντίδραση του καταστήματος:
Ξαναέστειλε την ίδια παραγγελία χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση :!: :!: :!:

ʼραγε αυτά που γράφουμε εδώ τα διαβάζουν αυτοί που πρέπει :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 12:50:21 μμ »
Να παραθέσω και εγώ μία ανάλογη ιστορία-εμπειρία που συνέβη σε εμένα και σε ένα άλλο γνωστό μέλος του φόρουμ.
Γίνεται παραγγελία από το συνάδελφο και φίλο, μέσω ebay, από αγγλικό μοντελιστικό κατάστημα που έχει και "κανονικό" κατάστημα.
Η παραγγελία ήταν πάνω από 100,00ευρώ+μεταφορικά.
Τα πράγματα στάλθηκαν αλλά ποτέ δεν έφτασαν στην Ελλάδα.
Μετά από 3 εβδομάδες η αντίδραση του καταστήματος:
Ξαναέστειλε την ίδια παραγγελία χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση :!: :!: :!:

ʼραγε αυτά που γράφουμε εδώ τα διαβάζουν αυτοί που πρέπει :?: :?: :?:

Είτε τα διαβάζουν ή όχι το αποτέλεσμα πλέον είναι το ίδιο μας γράφουν κανονικά γιατί δεν τους ενδιαφέρει.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 12:52:17 μμ »
       Η monogram κάποτε μου έστειλε απο την Αμερικη τα διαφανή κομάτια ενός F 104 ενώ ο έμπορος απ όπου το είχα αγοράσει(έχει φύγει πια από το μάταιο τούτο κόσμο) αρνείτο πεισματικά να το αντικαταστήσει.

Δυστυχώς, αυτά τα έργα παίζονται μόνο σε ξένες αίθουσες. :lol:

Αλήθεια το ΦΠΑ του δωρεάν ανταλακτικού ποιός το πληρώνει :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 01:02:16 μμ »
Τους καλούς πελάτες τους προσέχεις...

Ελπίζω ότι κάποια μέρα όλοι οι καταστηματάρχες θα έχουν την συμπεριφορά του Βέλγου
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Tags: