ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία

Amerigo Vespucci by Mantua 1:100 scale

<< < (2/61) > >>

dtselios:

--- Παράθεση από: nickolas77 στις Νοεμβρίου 29, 2014, 07:16:51 πμ ---καλη επιτυχια και ευχομαι να ευχαριστηθεις την κατασκευη!!
οσο αφορα την bearding line κοιτα αν θες την κατασκευη μου και νομιζω θα καταλαβεις ακριβως θα γινει
εγω πηρα το σχεδιο της κατασκευης οπου απεικονιζει την  bearding line. Επειτα το εβγαλα μια φωτοτυπια, εκοψα το διαγραμμισμενο κομματι το προσαρμοσα πανω στην καρινα μου και  την χαραξα με ενα μολυβι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα Νικόλα , σε εμένα το πρόβλημα είναι ότι στα σχέδια δεν δείχνει τίποτα όσον αφορά την rabbet line. Σε ευχαριστώ ούτως η άλλως για την απάντηση. ::salut::

xristos2:
rabbet line;;;;;;;;;;;;;;;; :lol:
αυτα ειναι ψιλα γρμματα για εμενα αλλα για δες εδω απο τους συμφορουμιτες μας το βιντεο!!!

dtselios:
Χρηστάρα ευχαριστώ πολύ . Το έχω δει το βίντεο . Το πρόβλημα μου δεν είναι πως θα την σκάψω , αλλά πόσο περιθώριο θα αφήσω απο το τέλος της καρίνας μέχρι την πρώτη σανίδα πετσώματος. ::salut::

dorade:
Δημήτρη καλημέρα και καλή αρχή.
Σχετικά με το ερώτημα σου , πιστεύω ότι εάν πάρεις ένα σανίδι πετσώματος και το βάλεις στην βάση των νομέων (σαν να ξεκινάς το πέτσωμα από κάτω) , και το μολυβώσεις , θα σου δώσει την bearding line. Πλάτος της θα ορίσεις το πάχος της σανίδας και βάθος σχεδόν το μισό πλάτος (λιγότερο) της σανίδας.
Καλή συνέχεια.

dtselios:

--- Παράθεση από: dorade στις Νοεμβρίου 29, 2014, 02:42:32 μμ ---Δημήτρη καλημέρα και καλή αρχή.
Σχετικά με το ερώτημα σου , πιστεύω ότι εάν πάρεις ένα σανίδι πετσώματος και το βάλεις στην βάση των νομέων (σαν να ξεκινάς το πέτσωμα από κάτω) , και το μολυβώσεις , θα σου δώσει την bearding line. Πλάτος της θα ορίσεις το πάχος της σανίδας και βάθος σχεδόν το μισό πλάτος (λιγότερο) της σανίδας.
Καλή συνέχεια.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπάμπη καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απλή απάντηση , Μίλησα και με τον Βασίλη και με κατατόπισε κάπως στο θέμα ::salut:: ::salut::
Δημήτρης

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση