Αποστολέας Θέμα: Πόσα χρόνια θα σας πάρει να τελειώσετε το στοκ σας;  (Αναγνώστηκε 7779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Καλημέρα στην παρέα!

Το έφερε η συζήτηση με τον ʼρη (Amen) χτες και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να ξεκινήσει ένα τέτοιο θέμα.

Καταλαβαίνω ότι η πιο συχνή απάντηση θα είναι το ποτέ καθώς πάρα πολλοί έχουν στο στοκ τους πάνω από 200 μοντέλα (άφτιαχτα ή μισοφτιαγμένα που αραχνιάζουν, κλπ).

Με βάση όμως το ρυθμό παραγωγής σας και κάνοντας την παραδοχή ότι δεν θα αγοράσετε άλλο μοντέλο (ναι, καλά  :twisted:) πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να τελειώσει το στοκ σας; (Μπορεί να ξεπερνάνε τα χρόνια αυτά το προσδόκιμο ζωής μας αλλά ποιος ξέρει μπορεί να ανακαλυφθεί κάτι και να ζούμε 150 χρόνια - πάλι μου φαίνονται λίγα για το στοκ κάποιων  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Εγώ για παράδειγμα με 40 μοντέλα υπολογίζω ότι θέλω 40 χρόνια για να τα φτιάξω  :oops:

::salut::

Μαθιός

::alarm:: ::alarm:: ::alarm::

Μετά από γενική απαίτηση έκανα ένα μικρό πινακάκι:

Nickname       Μοντέλα       Χρόνια       Δήλωσεις
Κατάσκοπος       40       40       
gkontog       άγνωστο       >1600       Μόλις με καλέσουν πάνω, πολλοί θα με σιχτιρίζουν αδειάζοντας το δωμάτιο με τα μοντέλα από τα κυβικά μέτρα στοκ που είναι ήδη εκεί. Ισως με 20 ζωές να τα κατάφερνα αν και δεν είμαι αισιόδοξος...
nino1969       άγνωστο       >1300       "Μα ρε μπαμπά αυτά δεν τελειώνουνε ΠΟΤΕ!!!"
mmaker       άγνωστο               :roll: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
menelaos       άγνωστο       >7,5 δισεκατομμύρια χρόνια       Η γη μάλλον θα έχει ήδη ρουφιχθει από τον ηλιο
Wild Bill       70              Επισης εχω σταματησει να αγοραζω κιτ (και το εννοω αυτο)  και σκοπευω να ξαναρχισω αν και οταν το στοκ μειωθει δραματικα
giwrgosd       80              ε λιγότερο από 70 μοντέλα στο στοκ και καμιά 10αριά μισαδάκια, ευελπιστώ να προλάβω μέχρι να πάω για βρούβες (και όσο πιάνει το χέρι μου) να τα έχω τελειώσει.  :roll:
nikosmeta       4              
felix       άγνωστο       Ποτέ       
Βαγγέλης       >30       Ποτέ       
Sernak       150       20       ... καί ελπίζοντας κάποια στιγμή να κερδίσω το Τζόκερ (λέμε τώρα!!!)...
ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       >800              έχω δώσει εντολή να θαφτούν όταν έρθει η ώρα μαζί με εμένα στο τάφο μου και ελπίζω να έχουν δίκιο οι Αιγύπτιοι μπάς και τα φτιάξω στόν άλλο κόσμο που θα έχω και ελεύθερο χρόνο...
Giorgos G              1800       
arcadios                     Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω πει στη δικιά μου ... εαν "φύγω" ξαφνικά .. απο τα μοντέλα και μονο θα βγάλει χαλαρά κανα δίμηνο προς Σεϊχέλες μεριά
nosdio                     Το ταξιδι και το να περνας καλα με αυτο το χομπυ ειναι αυτο μου μετραει πιο πολυ.
gtdeath13              18       
CROW                     Εχω ορισει διαχειριστη του στοκ σε περιπτωση που τα κακαρωσω πριν πολαβω να τα πουλησω ολα! :mrgreen:
Dimitris_72              2136 μ.Χ.       Εντάξει μωρέ, μικρός είμαι ακόμα............
montelakias       8       1,5       
diehard              Ποτέ       Κατ' αρχάς το στοκ θα συνεχίσει να μεγαλώνει γιατί το κάθε μοντέλο στοιχίζει λιγότερο από την επίσκεψη σε ψυχίατρο-ψυχολόγο.
Wildcat                     ΓΙΑΤΙ να τελειώσει το στόκ?
jim40       30       20       
modelman                     εάν παραμείνω άνεργος για καμιά 10αρια χρόνια ακόμα....με κόβω...να φτιάχνω καμιά 100σταρια κιτ..
karolos_h       100       2380 μ.Χ.       
FOX-3              80       
Spook              35-40       Αλλά αν συνυπολογίσω όμως και την αύξηση του στοκ, την εμφάνιση πρεσβυωπίας  ::glossa:: και άλλους αστάθμητους παράγοντες τότε ....εχμ.... την χρειάζομαι και την δεύτερη ζωή.  :mrgreen:  :mrgreen:
dive       185       62       
SHAGRATHI       14              
melpas1013              40       
Neptun              600       Μάλλον προβλέπω κηδεία αλα Βικινγκ και αντί για καυσόξυλα να κάψουνε τα κιτ"
vags       100       75       ...όντας 115, όταν δω τι μοντέλο έχω φτιάξει θα πεθάνω από τα γέλια. Όχι δεν καταλάβατε. Κυριολεκτικά θα πεθάνω από τα γέλια.
michalis20                     Τώρα...είναι ανάγκη να απαντήσω στο ερώτημα αυτό;  :mrgreen:
Mastoras              >7,5 δισεκατομμύρια χρόνια       Η Γη έχει λιγότερα χρόνια στη διάθεσή της από αυτά που χρειάζομαι...
dedalos              Ποτέ       Το στοκ ειναι ενας ζωντανος οργανισμος!Δεν ειναι αδρανης....μεγαλωνει και δυναμωνει οπως τα παιδια...
Blitz-X                     Τα έχω γράψει όλα στη διαθήκη μου... Και μάλιστα έχω ήδη βρεί και τον εκτελεστή της διαθήκης :twisted:
zb00p              12       
Amen                     Αν μου ανακοινωθεί οτι πεθαινω σε μερικους μήνες θα κλειστώ σε ένα δωματιο και θα τα φτιάχνω πέντε πέντε και ας πεθάνω απο τις αναθυμιάσεις πρώτα!
komhs              Ποτέ       Όταν βγούμε από το μνημόνιο !
ΛΕΥΤΕΡΗΣ              70       Ελπίζω σε 70 χρόνια να τα τελειώσω, αλλά δεν το βλέπω διότι μάλλον δεν θα βλέπω........
prokroust              25       και 'αμα δεν πάρω άλλα κοινος καλα κρασια

Η top δήλωση φυσικά ανήκει στον Αρκάδιο: Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω πει στη δικιά μου ... εαν "φύγω" ξαφνικά .. απο τα μοντέλα και μονο θα βγάλει χαλαρά κανα δίμηνο προς Σεϊχέλες μεριά
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Πόσα χρόνια θα σας πάρει να τελειώσετε το στοκ σας;
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 10:43:37 πμ »
Θα στο πω απλά. Μόλις με καλέσουν πάνω, πολλοί θα με σιχτιρίζουν αδειάζοντας το δωμάτιο με τα μοντέλα από τα κυβικά μέτρα στοκ που είναι ήδη εκεί. Ευτυχώς η κρίση ανέκοψε (δηλαδή σταμάτησε...) το ρυθμό αύξησης του στοκ αλλά και πάλι θα πέσει πολύ σιχτίρισμα.

Ισως με 20 ζωές να τα κατάφερνα αν και δεν είμαι αισιόδοξος...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 10:48:26 πμ »
... Ευτυχώς η κρίση ανέκοψε (δηλαδή σταμάτησε...) το ρυθμό αύξησης του στοκ αλλά και πάλι θα πέσει πολύ σιχτίρισμα.

Όχι και σταμάτησε, από άλλο τοπικ μαθαίνω ότι έχεις δημιουργήσει wishlist αξίας 105 EUR  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1500+ χρόνια λοιπον το στοκ του Γιώργου!  :lol:

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος boulba

• LIVE TO FLY....FLY TO LIVE...
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: L.A.(Λεκανοπέδιο Αττικής)
  • πίνει , καπνίζει και κάνει θόρυβο!!!
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 10:50:51 πμ »
Όταν πάψεις να ονειρεύεσαι λένε οτι παύεις να ζεις....όταν αγοράζεις ενα μοντέλο...ονειρεύεσαι,φαντάζεσαι να το φτιάχνεις προφανός...αλλοιώς δεν θα το αγόραζες...οπότε....συνεχίστε να ονειρεύεσται παιδιά και να διατηρείτε τουλάχιστον - αν όχι να αυξάνεται - ένα στόκ!!! ακόμα και με 1-2 μοντέλα...να υπάρχει στόχος!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 11:17:40 πμ »
1300+  χρόνια ::glossa::

όπως είπε και ο γιος γνωρίζοντας τις διαστάσεις που έχει πάρει το στοκ και καταλαμβάνει ντουλάπες, πατάρια, γωνίες, κάτω από το κρεβάτι  :oops: και βλέποντας και την τίγκα αποθήκη :
- "Μα ρε μπαμπά ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα τα φτιάξεις όλα αυτά;"
- "Ε άμα βοηθήσεις κι εσύ κάαατι θα κάνουμε"  :roll:
- "Μα ρε μπαμπά αυτά δεν τελειώνουνε ΠΟΤΕ!!!"

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 11:21:33 πμ »
 :roll: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 11:23:35 πμ »
 :mrgreen:

χεχε.... άστα. ...τι 1300 χρόνια. ...Η γη μάλλον θα έχει ήδη ρουφιχθει από τον ηλιο!...Όταν θα βγω συνταξη....τότε λεμε.... :mrgreen:
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 11:28:03 πμ »
Εγω θα μπορουσα να πω οτι ισως  εχω καποιες ελπιδες μιας και ειμαι μονο 21  και εχω περιπου 70 72αρια

Επισης εχω σταματησει να αγοραζω κιτ (και το εννοω αυτο)  και σκοπευω να ξαναρχισω αν και οταν το στοκ μειωθει δραματικα

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 11:35:08 πμ »
Με λιγότερο από 70 μοντέλα στο στοκ και καμιά 10αριά μισαδάκια, ευελπιστώ να προλάβω μέχρι να πάω για βρούβες (και όσο πιάνει το χέρι μου) να τα έχω τελειώσει.  :roll: Όνειρα για αγορές γίνονται, αλλά μένουν εκεί. :(
Αυτό βέβαια αν δεν αναγκαστώ πάλι να "σκοτώσω" αρκετά για να πληρώσω τα λαμόγια... :evil:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:04:20 μμ »
Εγώ πάντως έχω μόλις 4 κιτ σε στοκ οπότε κάτι θα κάνω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:06:23 μμ »
Δεν υπαρχει χρονικο οριο  ::glossa:: Λογικα ποτέ. Ειδικα αν σκεφτουμε οτι ακομα και να τα φτιαχναμε ολα, δεν υπαρχει ο χωρος φυλαξης-εκθεσης για τοσα πολλα μοντελα... :evil: Χρειαζομαι τουλαχιστον ενα καλο σε διαστασεις δωματιο και οι βιτρινες να σχηματιζουν διαδρομους για να περνας αναμεσα και να βλεπεις τα μοντελα....Φυσικα το μοντελοεργαστηριο σε αλλο χωρο γιατι δεν θα χωραει...

Παντως απο φωτογραφιες του στοκ μου απο περισυ και φετος, εχει ανεβει αρκετα ο αριθμος των κιτ...και μαλιστα γνωριζοντας οτι αγοραζω κατι επιπλεον και μαλλον δεν υπαρχει περιπτωση να τα φτιαξω ολα...
Θα ποσταρω φωτογραφιες το βραδυ...  ::glossa:: :mrgreen:

Νώντας

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:20:50 μμ »
Εγω θα μπορουσα να πω οτι ισως  εχω καποιες ελπιδες μιας και ειμαι μονο 21  και εχω περιπου 70 72αρια

Επισης εχω σταματησει να αγοραζω κιτ (και το εννοω αυτο)  και σκοπευω να ξαναρχισω αν και οταν το στοκ μειωθει δραματικα

Και οι περισσότεροι αυτό λέγαμε... αλλά...

Μπορεί στην τρυφερή ηλικία των 21 να μην πήρα κανένα μοντέλο, αλλά το μπαμ το έκανα από τα 35 και μετά και τριπλασίασα το στοκ μου και έχω άμεσα στο μυαλό μου 6-7 που με γαργαλάνε (και το πορτοφόλι μου)...

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:31:50 μμ »

Εγώ έχω καμμιά 30αριά αλλά τελευταία δεν φτιάχνω τίποτις και δεν αγοράζω τίποτις οπότε,  αν συνεχίσω έτσι , είμαι κι εγώ στην κατηγορία του " ΠΟΤΕ "

Μάλλον έχει έρθει η ώρα να σμπρώξω καμμιά 10 να αυξηθεί η ρευστότητα για αγορές υλικών για τα εναπομείνοντα .
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:41:54 μμ »
Προσωπικά θεωρώ πως όταν υπάρχει υγεία καί χρήμα ΟΛΑ γίνονται!!!

Με ένα στόκ που δεν ξεπερνά τα 150 μοντέλα (συμπεριλαμβανομένων καί των μισοφτιαγμένων) καί ελπίζοντας κάποια στιγμή να κερδίσω το Τζόκερ (λέμε τώρα!!!) πιστεύω μέσα σε καμιά 20αρια χρονάκια θα κατάφερνα να τα τελειώσω - μιλάμε πάντα για τα 150! Για τα μελλοντικά μοντέλα-στόκ, βλέπουμε.... :roll:
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:27:32 μμ »
...άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ / ΚΡΗΤΗ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:19:03 μμ »
Δε νομίζω σε αυτή τη ζωή να προλάβω να εξαντλήσω όλα τα κιτ (είμαι σαραντάρης και είναι πάνω απο καμιά 800-αριά - αυξανώμενα )
έχω δώσει εντολή να θαφτούν όταν έρθει η ώρα μαζί με εμένα στο τάφο μου
και ελπίζω να έχουν δίκιο οι Αιγύπτιοι
μπάς και τα φτιάξω στόν άλλο κόσμο που θα έχω και ελεύθερο χρόνο...

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:21:14 μμ »

όπως είπε και ο γιος γνωρίζοντας τις διαστάσεις που έχει πάρει το στοκ και καταλαμβάνει ντουλάπες, πατάρια, γωνίες, κάτω από το κρεβάτι  :oops: και βλέποντας και την τίγκα αποθήκη :
Εσύ παλι καλά εχεις το γιο,εμένα ποιος θα με βοηθήσει που θέλω 500 χρόνια παραπανω απο σένα; :mrgreen: ::glossa::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:28:51 μμ »
Δεν ανοίγουν τέτοια θέματα ρε παιδιά... ειναι σαν να ρίχνεις αλάτι στη πληγή  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:33:17 μμ »
Δεν ανοίγουν τέτοια θέματα ρε παιδιά... ειναι σαν να ρίχνεις αλάτι στη πληγή  :mrgreen: :mrgreen:

Συγγνώμη  :roll: :roll: :roll:

Πάλι καλά που το θέμα δεν έχει σαν τίτλο "Πόσο σας κόστισε το στοκ σας;"!!!!!!!!! Εκεί να δεις αλάτι!

Spoiler (hover to show)

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:34:23 μμ »
...άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι!

Το ταξιδι και το να περνας καλα με αυτο το χομπυ ειναι αυτο μου μετραει πιο πολυ. :wink:

Νομιζω πως ανεξαρτητως στοκ..γιατι αυτο ειναι και λιγο η φαντασια που μας δινει το εκαστοτε κουτι που κραταμε στα χερια μας και λεμε πως και τι, και αλλιως - θα το φτιαξουμε - 150-200 μοντελα για μια συλλογη ειναι καλα..και βγαινουν σε μια ζωη :!: 8) :mrgreen: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:47:14 μμ »
Εσύ παλι καλά εχεις το γιο,εμένα ποιος θα με βοηθήσει που θέλω 500 χρόνια παραπανω απο σένα; :mrgreen: ::glossa::
Κοίτα να δεις ... το 1300 χρόνια προέκυψε με ΥΠΕΡαισιόδοξους υπολογισμούς και πολλές παραδοχές, όπως σαν να λέμε ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:47:45 μμ »
...Αλήθεια... πόσο κοστίζουν 800 μοντέλα;

Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω πει στη δικιά μου ... εαν "φύγω" ξαφνικά .. απο τα μοντέλα και μονο θα βγάλει χαλαρά κανα δίμηνο προς Σεϊχέλες μεριά  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:58:20 μμ »
Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω πει στη δικιά μου ... εαν "φύγω" ξαφνικά .. απο τα μοντέλα και μονο θα βγάλει χαλαρά κανα δίμηνο προς Σεϊχέλες μεριά  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χε υπάρχει και η άλλη προσέγγιση:

"Τρέμω την ώρα και τη στιγμή αν "φύγω" και τότε η γυναίκα μου πουλήσει το στοκ μου στις τιμές που της είπα ότι τα αγόρασα!!!"

Κάπου το είδα γραμμένο σε ένα φόρουμ.

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 03:02:44 μμ »
Ναι αλλά εσύ δεν έχεις πάρει τη θανάσιμη απάντηση:

"Μα αν σε κρατήσω σε λειτουργία άλλα 10 χρόνια θα αποδόσεις πολύ περισσότερα. Χώρα τα τυχερά!"

Οπότε αν παντρευτείτε σύζυγο με θανάσιμο χιούμορ, προσέξτε τι ρωτάτε...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 03:12:50 μμ »

Σε πήρε χαμπάρι και ο μικρός εσένα!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Tags: