Αποστολέας Θέμα: U.S. Naval Aviation Project  (Αναγνώστηκε 151159 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
Απ: U.S. Naval Aviation Project
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 09:05:10 μμ »
Αντρεα δινεις πονο οπως παντα...παρατηρω οτι το "ξεβαρεθεις" σας αρεσε..::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Το κυριως βαψιμο στο skyray τελειωσε και για του λογου το αληθες 2 φωτο...(επιτελους βελτιωθηκα στις φωτο... ::glossa::)
Φαινεται και πανω και κατω πως ειναι...
Το αν θα προσθεσω φωτισματα με τον αερογραφο η θα παιξω με λαδια για τις βρωμιες και τα τρεξιματα θα δειξει απο το τεστ που θα κανω..στο νου μου εχω ματ επιαφνεια και αραιωμενο λαδι.. 8)

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 09:47:45 μμ »
Ανδρεα το πισω σκιαδιο είναι απλα φοβερο!!! Πολύ λεπτομερεια, όπως κι επισης στο κοκπιτ γενικοτερα. Καλη συνεχεια  ::salut::

Γιαννη παρα πολύ ομορφο βαψιμο από αποψη υφης!! Για προχωρα στο παρασύνθημα της φθορας, ειτε αερογραφατο, ειτε λαδατο!! Εχει πολλα πανελ και σε προκαλει!! Καλη συνεχεια  ::salut::

Εγω εχω βγαλει φωτογραφιες από το τελειωμενο, αλλα θα περιμενω μεχρι το επομενο ΣΚ να βρω καταλληλο ηλιο για σωστοτερο φωτισμο.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 10:18:30 μμ »
Γιάννη ρε σύ φαίνεται πολύ ωραία απο την κάτω πλευρά
Μου αρέσει ιδιαίτερα που έχουν τονιστεί οι γραμμώσεις! με το preshade
Και το στρώσιμο του χρώματος. . .  :wink: :wink:
Ενα μόνο μου κάνει λίγο περίεργο ο δεξιός αεραγωγός απο την πάνω πλευρά φαίνεται (απο την φωτό τουλάχιστον) να είναι λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με τον αριστερο .??  :roll:

::arrowred:: Νώντα άνοιξε το thread για τα τελειωμένα μοντέλα οπότε το ρίχνεις όποτε είσαι έτοιμος.

Νίκο Thanks πήγε αρκετά καλά θεωρώ ο Χοντρός!! :wink:

Αλέξη οι καλύπτρες να σου πώ την αλήθεια δεν έκανα κάτι τις έχω αφήσει έτσι. (έχουν αρκετή σκόνη είναι η βέβαια )

Αλλά τώρα σιγά σιγά είπα να αρχίσω αυτή την φορά ανάποδα. .. . .. .. .
Οχι τπτ άλλο ξεβαρέθηκα  :mrgreen: :mrgreen: και μαζί με τα AIM-9 μου ήρθε να βάψω και τα παρακάτω. .

Στις ΜΚ83   το κυρίως σώμα η Revell το δίνει σαγρέ αλλά όταν κολλήθηκαν και έπρεπε να τριφτούν χάθηκε σε μερικά σημεία οπότε  περάστηκε αρχικά με 500άρι υγρό στόκο και ταμποναρίστηκε για να πάρει την σαγρέ υφή ξανά.
Βάφτηκε εν συνεχεία με FS36375 (H308) και ψεκάστηκε σε ορισμένα σημεία με FS36231 (H317) και μασκαρισμα και πέρασμα με FS34087 (H304) και ξανοίχθηκε με λίγο λευκό.
Ακολουθήσε η ίδια διαδικασία και στις GBU-12 πέρασμα με 500αρι και βάψιμο. Το Μπρούτζινο  Πρέπει να το κάνω καφέτί κομμάτι που έχουν οι 12αρες έγινε με Citadel Brass Scorpion. Θα περαστεί κάποιο καφεκόκκινο απ όσο είδα καλύτερα στην φωτό!!

Συνήθως ήξερα οτι τις έβαφαν ανάποδα αλλά είδα τις παρακάτω φωτό οπότε έλαβα απο εκεί βάση. .

Ακόμα wash δεν έχει γίνει και μάλλον θα βαφτούν οι κίτρινες λωρίδες (οι χαλκομανίες δεν είναι και στην καλύτερη τους!)

Οπως καταλάβατε Πάμε προς Iraq μεριά για το επόμενο  . .. . Αλλα στην ίδια οικογένεια αυτή με τα μαύρα κάθετα σταθερά ντε . .  :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτά. . . .
Ευχαριστώωωω!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 10:45:12 μμ »
Γιάννη ρε σύ φαίνεται πολύ ωραία απο την κάτω πλευρά
Μου αρέσει ιδιαίτερα που έχουν τονιστεί οι γραμμώσεις! με το preshade
Και το στρώσιμο του χρώματος. . .  :wink: :wink:
Ενα μόνο μου κάνει λίγο περίεργο ο δεξιός αεραγωγός απο την πάνω πλευρά φαίνεται (απο την φωτό τουλάχιστον) να είναι λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με τον αριστερο .??  :roll:

::arrowred:: Νώντα άνοιξε το thread για τα τελειωμένα μοντέλα οπότε το ρίχνεις όποτε είσαι έτοιμος.

Νίκο Thanks πήγε αρκετά καλά θεωρώ ο Χοντρός!! :wink:

Αλέξη οι καλύπτρες να σου πώ την αλήθεια δεν έκανα κάτι τις έχω αφήσει έτσι. (έχουν αρκετή σκόνη είναι η βέβαια )

Οχι τπτ άλλο ξεβαρέθηκα  :mrgreen: :mrgreen: και μαζί με τα AIM-9 μου ήρθε να βάψω και τα παρακάτω. .

Στις ΜΚ83   το κυρίως σώμα η Revell το δίνει σαγρέ αλλά όταν κολλήθηκαν και έπρεπε να τριφτούν χάθηκε σε μερικά σημεία οπότε  περάστηκε αρχικά με 500άρι υγρό στόκο και ταμποναρίστηκε για να πάρει την σαγρέ υφή ξανά.
Βάφτηκε εν συνεχεία με FS36375 (H308) και ψεκάστηκε σε ορισμένα σημεία με FS36231 (H317) και μασκαρισμα και πέρασμα με FS34087 (H304) και ξανοίχθηκε με λίγο λευκό.
Ακολουθήσε η ίδια διαδικασία και στις GBU-12 πέρασμα με 500αρι και βάψιμο. Το Μπρούτζινο  Πρέπει να το κάνω καφέτί κομμάτι που έχουν οι 12αρες έγινε με Citadel Brass Scorpion. Θα περαστεί κάποιο καφεκόκκινο απ όσο είδα καλύτερα στην φωτό!!

Συνήθως ήξερα οτι τις έβαφαν ανάποδα αλλά είδα τις παρακάτω φωτό οπότε έλαβα απο εκεί βάση. . '

Ακόμα wash δεν έχει γίνει και μάλλον θα βαφτούν οι κίτρινες λωρίδες (οι χαλκομανίες δεν είναι και στην καλύτερη τους!)

Οπως καταλάβατε Πάμε προς Iraq μεριά για το επόμενο  . .. . Αλλα στην ίδια οικογένεια αυτή με τα μαύρα κάθετα σταθερά ντε . .  :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτά. . . .
Ευχαριστώωωω!!!

ετσι φαινεται Γιωργο επειδη το βλεπεις απο γωνια, ειναι το ιδιο :wink:

Νωντα στο τελος θα δουμε πως θα φαινεται..βημα βημα το πας αλλα το τελικο φινιρισμα εχει σημασια :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 11:32:29 μμ »
 ::thanks_smilie:: Έχει ακόμη δουλειά το cockpit, πάντως γεμίζει σιγά σιγά.

Γιάννη όπως είπε και ο Νώντας όλα αυτά τα πανελάκια είναι πρόκλητικά :mrgreen: Μήπως να έπαιζες με αερογράφο για σκιές/φωτίσματα και λάδια μόνο για επιμέρους φθορές;

Γιώργο καλή αρχή με την Σφηκούλα. Πρόσεξε στα φορτία γιατί έχεις κάποια θεματάκια με γραμμές ενώσεων και καλουπιού. Καλή συνέχεια! ::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 03:06:34 πμ »
Αντρεα δινεις πονο οπως παντα...παρατηρω οτι το "ξεβαρεθεις" σας αρεσε..::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Το κυριως βαψιμο στο skyray τελειωσε και για του λογου το αληθες 2 φωτο...(επιτελους βελτιωθηκα στις φωτο... ::glossa::)
Φαινεται και πανω και κατω πως ειναι...
Το αν θα προσθεσω φωτισματα με τον αερογραφο η θα παιξω με λαδια για τις βρωμιες και τα τρεξιματα θα δειξει απο το τεστ που θα κανω..στο νου μου εχω ματ επιαφνεια και αραιωμενο λαδι.. 8)

::salut:: ::salut::
Τι γκρι εχεις περασει?

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 09:35:33 πμ »

Αυτά. . . .
Ευχαριστώωωω!!!

Αυτα ειναιιιι!!! Ετσι θα κλεισει η τριαδα των μαυρων καθετων!! FEAR THE BONES!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 10:52:18 πμ »
Το Η315  Δημήτρη, και είναι το ίδιο που έχω βάλει και σε άλλα..για να με ρωτάς έτσι κάτι λάθος έχεις κατά νου ::glossa:: ::glossa:: :?:

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 12:08:19 μμ »

....

Ξεκινάω να διαβάζω το ποστ, βλέπω μπομπίτσες, προσπερνώ ανέμελα τους AIM-9X και λέω ωραία, γατούλα στο πρόγραμμα. Φτάνω και εκεί που λέει "Πάμε προς Iraq" μεριά και λέω "α ωραία θα είναι ενδιαφέρουσα γατούλα, με καλό φόρτωμα και τους meanlooking F110GE400" ... και μετά βλέπω το παρακάτω:

Αυτά. . . .
Ευχαριστώωωω!!!

Αμ δε! Που πήγε η γάτα ρε! :?::mastigio:: ::mastigoma:: ::mastigio79::

Έγκλημα κύριοι! (μετριάζεται λίγο από το γεγονός ότι είναι F/A-18E/F που δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ στο φόρουμ)

Καλή αρχή Γιώργο!

::salut::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 12:48:38 μμ »
Το Η315  Δημήτρη, και είναι το ίδιο που έχω βάλει και σε άλλα..για να με ρωτάς έτσι κάτι λάθος έχεις κατά νου ::glossa:: ::glossa:: :?:
Oxι ρε,απλα εχει στρωσει πολυ ωραια. Οι περισοτεροι την πατανε και παιρνουν την semi gloss εκδοχη (δεν θυμαμαι κωδικο) που ομως χανει λιγο στο στρωσιμο. :wink:

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 01:04:38 μμ »
Αν εξαιρέσεις ότι υστερούν στο πιάσιμο του μοντέλου κατά την επεξεργασια(βάζω γάντι οποτε ειμαι οκ) όλα τα gloss, νομίζω το είχαμε πει κιολας, είναι καλύτερα στο στρώσιμο. Σε κάποια φάση του ειχα βάλει και ρεταρντερ που το στρώνει ακόμα πιο ωραία...αλλα στο τελικό χέρι χθες βαρεθηκα ::glossa::  Γενικά ότι θες να στρώνει κομπλέ βάζε ρεταρντερ..αυτο κάνει ακριβώς..self leveling και gloss φινίρισμα στο χρωμα

Αποσυνδεδεμένος thunderflash

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 10:50:36 μμ »
Καλησπερα σε ολους.Βρηκα λιγο χρονο το σαβατοκυριακο και ενωσα την ατρακτο με τις πτερυγες σε μια γενικα καλη εφαρμογη.Με κυανοακρυλικη "στοκαρα" καποιες μικρες ατελειες κυριως στην ενωση των αεραγωγων με την ατρακτο καθως και στην ραχη της ατρακτου.Εκει η γραμμωση ειναι υπερυψωμενη και προσπαθησα να την χαραξω οσο καλυτερα μπορουσα.Και συνεχιζουμε....... ::salut::

Κωστας.
....Το πουλακι τσιου,το γκολακι πιου,το μοντελακι τι;......

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 04:02:07 μμ »
Και αφού ξεβαρέθηκα. . ..
Κάπως. ..
Δεν μουη αρέσουν οι ΑΙΜ-9 . . .

Και σιγά σιγά. .. να περνάμε στα επόμενα!!!!!!!!!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 10:13:48 μμ »
Τοσο καιρο εχω βγαλει φωτογραφιες και εχω ξεχασει να τις ποσταρω...

A-7E VA-86, USS Nimitz - Μεσόγειος, Αύγουστος 1985

Οι υπολοιπες στις συμμετοχες  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,30066.msg609124.html#msg609124

Και ηδη εχει ξεκινησει το επομενο project, ξανα στα 80s με F/A-18A, hasegawa 1/72

Click to see the original size.
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 17, 2014, 02:18:05 μμ »
Μπράβο για το F-4 και μπράβο για το Α-7! Πολλή ωραία η «ταλαιπωρία» Νώντα!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 11:09:34 πμ »

Nα σαι καλα Σακη, σε ευχαριστω. Ηθελα λιγο παραπανω ταλαιπωρια στο μοντελο στο τελικο αποτελεσμα, αλλα απο το να το βαρεθω και να μην τελειωσει, το αφησα ετσι. Παμε γι'αλλα τωρα.  :mrgreen: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 11:16:46 πμ »
Παίδες, φοβερές δουλειές όλες, συγχαρητήρια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 10:19:23 μμ »
Να είσαι καλά Σάκη!!!
Και μην νομίζεις οτι πρέπει να ξεφύγεις και εσύ απο αυτό εδώ το Group . . ..
Σε περιμένουμε και εσένα!!!!

Παίδες, φοβερές δουλειές όλες, συγχαρητήρια!
Γιώργο ευχαριστούμε!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 11:42:50 μμ »
Πολύ ωραίοι και οι δύο! Γιώργο τα ακροφύσια έδειξαν όπως πρέπει με τα Alclad. Νώντα το κάλυμμα της εισαγωγής με τι το έκανες;

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 09:12:32 πμ »
Νώντα το κάλυμμα της εισαγωγής με τι το έκανες;

Thanx Ανδρεα. Το καλυμμα ειναι κομματι του κιτ, το δινει η Ιταλερι-Esci ως καλυμμα της εισαγωγης. Μου φανηκε σχετικα καλο οποτε το κρατησα.  :lol: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 11:51:55 πμ »
Να είσαι καλά Σάκη!!!
Και μην νομίζεις οτι πρέπει να ξεφύγεις και εσύ απο αυτό εδώ το Group . . ..
Σε περιμένουμε και εσένα!!!!
Γιώργο ευχαριστούμε!!!

Θέλω, θέλω... και περιμένω την έμπνευση! Έχω μπλέξει με ακόμη ένα ελικόπτερο τον τελευταίο καιρό...

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #196 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 12:02:28 μμ »
Παιδιά υπέροχες δουλειές !!!Αξιοζήλευτα μοντέλα ,καλή συνέχεια στα επόμενα!!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #197 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 01:46:32 πμ »
Μη νομιζετε ότι το παρατησαμε το αθλημα και το GB...

Συνεχεια με F/A-18A από το 1986...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Συνεχίζεται...  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #198 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 08:02:56 πμ »
Φανταστική δουλειά σε 72άρι Νώντα και εξαιρετική παρουσίαση!!!

Καλή συνέχεια!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #199 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 11:05:52 πμ »
Πολύ όμορφη παρουσίαση και ακόμα καλύτερη η προσοχή στη λεπτομέρεια. ::salut::