Γιάννη ρε σύ φαίνεται πολύ ωραία απο την κάτω πλευρά
Μου αρέσει ιδιαίτερα που έχουν τονιστεί οι γραμμώσεις! με το preshade
Και το στρώσιμο του χρώματος. . .

Ενα μόνο μου κάνει λίγο περίεργο ο δεξιός αεραγωγός απο την πάνω πλευρά φαίνεται (απο την φωτό τουλάχιστον) να είναι λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με τον αριστερο .??

Νώντα άνοιξε το thread για τα τελειωμένα μοντέλα οπότε το ρίχνεις όποτε είσαι έτοιμος.
Νίκο Thanks πήγε αρκετά καλά θεωρώ ο Χοντρός!!

Αλέξη οι καλύπτρες να σου πώ την αλήθεια δεν έκανα κάτι τις έχω αφήσει έτσι. (έχουν αρκετή σκόνη είναι η βέβαια )
Αλλά τώρα σιγά σιγά είπα να αρχίσω αυτή την φορά ανάποδα. .. . .. .. .
Οχι τπτ άλλο ξεβαρέθηκα

και μαζί με τα AIM-9 μου ήρθε να βάψω και τα παρακάτω. .

Στις ΜΚ83 το κυρίως σώμα η Revell το δίνει σαγρέ αλλά όταν κολλήθηκαν και έπρεπε να τριφτούν χάθηκε σε μερικά σημεία οπότε περάστηκε αρχικά με 500άρι υγρό στόκο και ταμποναρίστηκε για να πάρει την σαγρέ υφή ξανά.
Βάφτηκε εν συνεχεία με FS36375 (H308) και ψεκάστηκε σε ορισμένα σημεία με FS36231 (H317) και μασκαρισμα και πέρασμα με FS34087 (H304) και ξανοίχθηκε με λίγο λευκό.
Ακολουθήσε η ίδια διαδικασία και στις GBU-12 πέρασμα με 500αρι και βάψιμο.
Το Μπρούτζινο Πρέπει να το κάνω καφέτί κομμάτι που έχουν οι 12αρες
έγινε με Citadel Brass Scorpion. Θα περαστεί κάποιο καφεκόκκινο απ όσο είδα καλύτερα στην φωτό!!
Συνήθως ήξερα οτι τις έβαφαν ανάποδα αλλά είδα τις παρακάτω φωτό οπότε έλαβα απο εκεί βάση. .

Ακόμα wash δεν έχει γίνει και μάλλον θα βαφτούν οι κίτρινες λωρίδες (οι χαλκομανίες δεν είναι και στην καλύτερη τους!)
Οπως καταλάβατε Πάμε προς Iraq μεριά για το επόμενο . .. . Αλλα στην ίδια οικογένεια αυτή με τα μαύρα κάθετα σταθερά ντε . .

Αυτά. . . .
Ευχαριστώωωω!!!