Μαζί σου, φίλε Ραφαήλ!
Γαλουχηθήκαμε με Airfix και αυτή η εταιρεία έβγαλε κιτ που οι σχιστομάτηδες που "...πουλάνε ποιότητα", ούτε τα έχουν σκεφτεί. Κι επειδή είμαι ανώμαλος και βλαμμένος, ναι, θα το δηλώσω: φτιάχνω 1/72 και ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΚΠΙΤ!!! Αλλοιώς το αεροπλάνο μου φαίνεται άψυχο, νεκρό. Οι Tamigawes μου πουλάνε ποιότητα, αλλά δεν βάζουν μέσα κι ένα πιλοτάκι της μίας δεκάρας, επειδή θέλουν να με πείσουν να πάρω όλα εκείνα τα "βελτιωτικά" κιτ για να "ανοίξω τα άντερα" του μοντέλου μου και να φαίνονται οι λεπτομέρειες. Κι από εκεί που βλέπω στις έγχρωμες απεικονίσεις ένα στυλάτο, αεροδυναμικό, επιθετικό Messerschmitt 109 και "φτιάχνομαι" να το φτιάξω, τελικά καταντάω να πληρώνω τρεις φορές την τιμή του κιτ για να φαίνονται τα σωληνάκια του supercharger της Daimler Benz, με τα άντερα χυμένα έξω... Και τελικά συνειδητοποιώ ότι αυτό που έφτιαξα δεν είναι παρά η ακρωτηριασμένη εκδοχή του 109 που είχα αρχικά ονειρευτεί...
Α, και δεν σας είπα και το κερασάκι στη τούρτα: Το σύστημα προσγείωσης ΠΑΝΤΑ ανασηκωμένο !!! Αλλοιώς το αεροπλάνο μου φαίνεται...ανάπηρο - σαν άνθρωπο που περπατά με δεκανίκια. Τα αεροπλάνα φτιάχτηκαν να πετάνε, ακριβώς όπως ο άνθρωπος φτιάχτηκε από τη φύση του να περπατάει.
Γι' αυτό και μερικοί από εμάς θα παραμείνουν πιστοί, τουλάχιστον σε ορισμένα κιτ, της Airfix, της Revell, της Frog και της Matchbox.
Και για να επανέλθω στο αρχικό θέμα, η απώλεια της Humbrol είναι δραματική, αλλά όχι δυσαναπλήρωτη - στην τελική θα παραγγέλνω όλα μου τα χρώματα από Hannants, όπως δηλαδή έκανα και ως τώρα, τουλάχιστον για τα σημαντικότερα από αυτά. Αν όμως η απώλεια της Humbrol σημάνει και την απώλεια της Airfix, τότε ένα αναντικατάστατο κομμάτι του μοντελισμού θα έχει πεθάνει για πάντα - αυτό του ρομαντισμού.
ι