Αποστολέας Θέμα: Modelling Bloopers  (Αναγνώστηκε 25487 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απ: Modelling Bloopers
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 15, 2016, 02:59:55 μμ »
Δεν μας λέει αν το χρησιμοποίησε πάντως :P

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 19, 2016, 02:27:22 μμ »
Κάτι δεν μου "κολλάει" εδώ όμως...: λέει ότι το θυσίασε στο carpet monster, άρα πρόκειται για μικρό κομμάτι. Πως τότε κατάφερε να το ξεχωρίσει μέσα από τα droppings του σκύλου; Εκτός αν το "carpet" που αναφέρει είναι φλοκάτη με τρίχα σφουγγαρίστρας και το κομμάτι που έχασε ήταν σαν το μικρό του δάχτυλο...

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 27, 2016, 11:52:10 πμ »
Με απλά πράγματα...
Φτιάχνεις ένα ίσως απο τα καλύτερα κίτ που έχει βγάλει μια εταιρία.

Εξαιρετική εφαρμογή,πολύ καλή ποιότητα...έχουν κάτσει μεχρι και οι χαλκομανίες καλά!!!

(ναι αυτό πονάει οτι ειναι τς Hasegawa...)
Και καταφέρνεις να βάλεις την χαλκομανία σε λάθος σημείο.. Ε δεν πειράζει λέω σιγά,λίγο ζεστό νεράκι μπατονέτα και μετακίνηση..
Αρχίζει λοιπόν το πρώτο αυτογκόλ...η χαλκομανία έχει μπετώσει! Εχει κάτσει τέλεια και απλά αρνείται να μετακινηθεί...

Λύση 2: Παίρνουμε ταινία και την κολλάμε πάνω της..που θα πάει θα ξεκολλήσει (και σκέφτομαι έχω τόσα Εθνόσημα Αμερικανικά)
Ταινια λοιπόν χρατς..... ΤΖΙΦΟΣ!, ξανά... χρατς....... Τζίφος....
Τελικό αποτέλεσμα...

Αλλά επειδή είμαι ακόμη πιο ωραίος...
Το ξεπέρασα αυτό και μάλιστα μια χαρά..
Ωσπου.....

Ξεκινάω wash στο Α/Φ...
Και εκεί που σκουπίζω το δεξιο φτερό παρατηρώ μια πολύ περίεργη γραμμή κατα τον άξονα...Τι να είναι αυτό αναρωτιέμαι....

Το φτερό έχει μια ρωγμή..μάλλον λόγο του χθεσινού σεισμού!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο λόγος..??
Τα Flaps η Hase τα δίνει ξεχωριστά και μπορείς να τα βάλεις σε κατεβασμένη θέση, όταν όμως η πτέρυγα ειναι κλειστή δεν μπορείς να τα βάλεις μετά τν συναρμολόγηση της και πρέπει να ασκήσεις λίγο παραπάνω πίεση (ή το προφανές που δεν έκανα εγώ) να τα τρίψεις λίγο και να μπουν.
Το αποτέλεσμα ειναι οτι μετά απο τις φορτίσεις που δέχεται να κάνει σε όποιο ειναι το πιο αδύναμο σημείο το παραπάνω.

Αυτά!!!  :wink:

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος vags

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 27, 2016, 12:22:04 μμ »
Α ρε Γιώργο ταλαιπώρια... Δες όμως και την καλή πλευρά. Μπορείς τώρα επιτέλους, μετά από τόση εμπειρία, να ζητήσεις από την δουλειά σου μεταγραφή στο ...φαναρτζίδικο.
Γενικός κανόνας πάντως: πρέπει να προσπαθούμε να εξαλείφουμε τις τάσεις από τα μοντέλα μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 27, 2016, 12:37:56 μμ »
Spoiler (hover to show)

Βαγγέλη κουταμάρα ήταν αυτό οχι ταλαιπωρία!!! Αλλα δεν σκέφτηκα ποτέ οτι θα δημιουργήσει τόσο μεγάλο θέμα λόγω κόλλησης και λόγω του ότι το σημείο δεν ειναι και συχνά σε επαφή για οποιαδήποτε εργασία... :roll:
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος vags

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 31, 2016, 12:24:39 μμ »
"Spirit" ή αλλιώς "Το πνευματάκι του μοντέλου".

Είναι εκείνο το μικρό κομμάτι πλαστικού, το χαμένο photo-etched, το κομματάκι σύρματος που έχει χωθεί σε μια κοιλότητα του μοντέλου ή το μολυβδένιο βαρίδιο (που έχει ξεκολλήσει αφού έχουμε κλείσει το σώμα του μοντέλου), που δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από εκεί εκτός αν αρχίσουμε να ξεκολλάμε. Μην νοιάζεστε. Αφήστε το εκεί! Είναι το πνεύμα του μοντέλου. Μπορεί να "κουδουνίζει" το μοντέλο σας όταν το πιάνετε στα χέρια σας αλλά μην χολοσκάτε. Το πνευματάκι είναι εκεί για να προστατεύει το πολύτιμο δημιούργημά σας.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 31, 2016, 01:00:11 μμ »
"Spirit" ή αλλιώς "Το πνευματάκι του μοντέλου".

Είναι εκείνο το μικρό κομμάτι πλαστικού, το χαμένο photo-etched, το κομματάκι σύρματος που έχει χωθεί σε μια κοιλότητα του μοντέλου ή το μολυβδένιο βαρίδιο (που έχει ξεκολλήσει αφού έχουμε κλείσει το σώμα του μοντέλου), που δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από εκεί εκτός αν αρχίσουμε να ξεκολλάμε. Μην νοιάζεστε. Αφήστε το εκεί! Είναι το πνεύμα του μοντέλου. Μπορεί να "κουδουνίζει" το μοντέλο σας όταν το πιάνετε στα χέρια σας αλλά μην χολοσκάτε. Το πνευματάκι είναι εκεί για να προστατεύει το πολύτιμο δημιούργημά σας.
Μα αυτό είναι τρελά ποιητικό! ::cry2:: ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 31, 2016, 10:05:06 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 12:07:05 πμ »
Κανοντας δοκιμες συμμετριας των σκελων

χανω ενα μικροσκοπικο κομματι απο φυλλο πλαστικου, που προοριζεται για αντικατασταση ενος σημειου της αριστερης φωλεας του κυριως Σ.Π. που εσπασα.
Ψαχνω, ψαχνω, αλλα τιποτα!
Ωσπου νιωθω να με γρατζουνα κατι στο νυχι μου:  :mrgreen:

Μη με ρωτησετε πως τα καταφερα να κανω αυτην την κολληση  :mrgreen:

::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος vags

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #134 στις: Οκτωβρίου 31, 2016, 04:26:23 μμ »
Επικαιρότατο blooper τώρα στην απόληξη της 35ης Έκθεσης της IPMS: δεν ξέρω αν συμβαίνει και σ' εσάς, εγώ πάντως μετά από κάθε μοντελιστική έκθεση που συμμετέχω ξεχειλίζω από..."μοντελιστικό οίστρο" και μάλιστα αν είναι καλή (όπως η 35η) με πιάνει με το που θα πλησιάσω τους πάγκους με τα μοντέλα. Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά ήθελα από την Παρασκευή να πάω σπίτι το βράδυ και να αρχίσω να μοντελάρω το τελευταίο μου project. Αυτό που είχα ξεχάσει όμως ήταν ότι το τελευταίο μου project βρίσκονταν ήδη στον εκθεσιακό χώρο σαν έκθεμα ημιτελές...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 31, 2016, 04:28:41 μμ »
Επικαιρότατο blooper τώρα στην απόληξη της 35ης Έκθεσης της IPMS: δεν ξέρω αν συμβαίνει και σ' εσάς, εγώ πάντως μετά από κάθε μοντελιστική έκθεση που συμμετέχω ξεχειλίζω από..."μοντελιστικό οίστρο" και μάλιστα αν είναι καλή (όπως η 35η) με πιάνει με το που θα πλησιάσω τους πάγκους με τα μοντέλα. Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά ήθελα από την Παρασκευή να πάω σπίτι το βράδυ και να αρχίσω να μοντελάρω το τελευταίο μου project. Αυτό που είχα ξεχάσει όμως ήταν ότι το τελευταίο μου project βρίσκονταν ήδη στον εκθεσιακό χώρο σαν έκθεμα ημιτελές...
Τη βάψαμε... θα τρίβει μανιωδώς το ίδιο τετραγωνικό εκατοστό για 5-6 σαββατόβραδα ακόμα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 31, 2016, 07:33:49 μμ »

??? Το ξέρεις οτι δεν υπάρχει χειρότερη δικαιολογία έτσι?!?!?!   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 31, 2016, 08:23:24 μμ »
Συγγνώμη αλλά μπερδεύτηκα. Ισως να φταίει που τώρα εμφανίζεται η κούραση από την έκθεση...Αλλά βρε Βαγγέλη μας ποιο ημιτελές project σου κατέβασες στην έκθεση?? Το τελευταίο σου ή το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σου??? Γιατί εγώ σαν να θυμάμαι πρωτα ένα αμερικανικό πτηνό  και μετά μια φλώρα

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 31, 2016, 08:57:49 μμ »

Γιατί μόνο άτρακτο έχει το T2? Με τις πτέρυγες δεν μπορούσες να ασχληθείς? Να μην αναφέρω τα διάφορα άλλα ημιτελή σου που περιμένουν τη σειρά τους και αυτά...
ΞΙΠΑΣΜΕΝΕ!
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος vags

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 01, 2016, 04:26:14 μμ »
Όχι δεν μπορούσα να ασχληθώ διότι αν ασχληθιούμουνα δεν θα μπορούσα να το φέρω ημιτελές. Νομίζω ήμουν αρκετά σαφής.

Την Φλώρα Γιάννο την γρουσούζεψε ο γνωστός πριονιστής ΔΚ και έγινε τελικά Πάστα Φλώρα - σε ελεύθερη μετάφραση = μπήκε στο ψυγείο.  Όχι όμως και το Τ-2!! Θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε τι θα πάθετε. Ετοιμάζω slide προόδου του Τ-2 με πολύ γυγγλισμό, αναβαθμίδα και ...σκωραμίδα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 01, 2016, 05:05:44 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 01, 2016, 08:54:21 μμ »
Πίσω στο 1993-4, όταν ξεκινούσα να μοντελάρω, είχα αγοράσει από τον Καλφάκη το σκηνικό "ruined ortskommandatur" για να την εντάξω σε διόραμα με πάνθηρα και μπόλικα φιγουράκια dragon.

Είχα γεμίσει τη βάση με τα απαραίτητα "ερείπια" και "μπάζα" , όταν μου ήρθε μια φαεινή ιδέα για να προσθέσω αληθοφάνεια (!) στην όψη του ταλαιπωρημένου/κατεστραμμένου κτιρίου : το σημάδεψα και το πυροβόλησα με το αεροβόλο μου από απόσταση 4περίπου μέτρων (ούτε καν 6) γιατί η εκτέλεση έλαβε χώρα εντός του υπνοδωματίου-χώρου μοντελαρίσματος.

Φυσικά, έφυγε ολόκληρο αγκωνάρι από το γύψινο κτίριο και κάθε άλλο παρά αληθοφάνεια πρόσθεσα...

::sprechende_015::
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος vags

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 09:45:00 μμ »
Είμαι 14-15 χρονών και φτιάχνω το δεύτερο, μόλις, μοντέλο μου ως "συνειδητοποιημένος" (-άλλη ιστορία) μοντελιστής. Είναι το Grumman Widgeon της Airfix στην 1/72 και το 'χω κάνει...κουκλί. Αλλά κάτι δεν μου πάει. Μου έμοιαζε "έξω από τα νερά του" με το σύστημα προσγείωσης κατεβασμένο. Για την ακρίβεια ΗΤΑΝ έξω από τα νερά του καθώς όντας αεράκατος το Widgeon μέσα στο νερό μου άρεσε περισσότερο. Αποφασίζω να το βάλω μέσα στο "νερό", όχι στο πραγματικό (-είπα, ήμουν συνειδητοποιημένος μοντελιστής) αλλά σε κάτι που να του μοιάζει. Στον τότε γνωστό μου κόσμο της χειροτεχνίας το πιό κατάλληλο υλικό ήταν...η κρυσταλλιζέ κόλλα Ατλακολ ::danseuse::. Φτιάχνω βάση, υψώνω πηχάκια περιμετρικά για να περιορίσω την κόλλα, τοποθετώ/στηρίζω το μοντέλο, ρίχνω Ατλακολ μέχρι το σωστό επίπεδο και αφήνω να στεγνώσει. Δεν είχα φανταστεί βέβαια την μεγάλη συρρίκνωση της κόλλας. Την επόμενη μέρα επιστρέφω για επιθεώρηση και παθαίνω σοκ. Η κόλλα έχει φτάσει από 1,5εκ ύψος σε μόλις 3-4χιλ. ξεκολλώντας τους πλωτήρες από την πτέρυγα και μοιάζοντας σαν γλίτσα, έτσι προσκολλημένη στην γάστρα. Κοινώς το μοντέλο από την πολλή Ατλακολ είχε γίνει του Ατλακωλ και μάλιστα ανεπιστρεπτί. Πετάχτηκε όπως ήταν. ʼντε happy modelling :o

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 11, 2016, 11:59:34 μμ »
Είμαι 14-15 χρονών και φτιάχνω το δεύτερο, μόλις, μοντέλο μου ως "συνειδητοποιημένος" (-άλλη ιστορία) μοντελιστής. Είναι το Grumman Widgeon της Airfix στην 1/72 και το 'χω κάνει...κουκλί. Αλλά κάτι δεν μου πάει. Μου έμοιαζε "έξω από τα νερά του" με το σύστημα προσγείωσης κατεβασμένο. Για την ακρίβεια ΗΤΑΝ έξω από τα νερά του καθώς όντας αεράκατος το Widgeon μέσα στο νερό μου άρεσε περισσότερο. Αποφασίζω να το βάλω μέσα στο "νερό", όχι στο πραγματικό (-είπα, ήμουν συνειδητοποιημένος μοντελιστής) αλλά σε κάτι που να του μοιάζει. Στον τότε γνωστό μου κόσμο της χειροτεχνίας το πιό κατάλληλο υλικό ήταν...η κρυσταλλιζέ κόλλα Ατλακολ ::danseuse::. Φτιάχνω βάση, υψώνω πηχάκια περιμετρικά για να περιορίσω την κόλλα, τοποθετώ/στηρίζω το μοντέλο, ρίχνω Ατλακολ μέχρι το σωστό επίπεδο και αφήνω να στεγνώσει. Δεν είχα φανταστεί βέβαια την μεγάλη συρρίκνωση της κόλλας. Την επόμενη μέρα επιστρέφω για επιθεώρηση και παθαίνω σοκ. Η κόλλα έχει φτάσει από 1,5εκ ύψος σε μόλις 3-4χιλ. ξεκολλώντας τους πλωτήρες από την πτέρυγα και μοιάζοντας σαν γλίτσα, έτσι προσκολλημένη στην γάστρα. Κοινώς το μοντέλο από την πολλή Ατλακολ είχε γίνει του Ατλακωλ και μάλιστα ανεπιστρεπτί. Πετάχτηκε όπως ήταν. ʼντε happy modelling :o

Έλα, πες την αλήθεια. Όταν άνοιξες αυτό το τόπικ ήθελες να μας πεις όλα τα bloopers που έχεις κάνει και αποφάσισες να τα κρύψεις εν μέσω των δικών μας, για να μην φαίνονται πολλά, έτσι?
ʼσε που έγραψες σήμερα που ο Κοντός λείπει στην Γηραιά Αλβιώνα και γλίτωσες το μαστίγωμα από εκεί! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Giorgosv78

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
  • modelclub.gr
« Απάντηση #144 στις: Δεκεμβρίου 25, 2016, 11:55:17 πμ »
Ωραία η μέρα σήμερα οπότε σηκώθηκα χαρούμενος που επιτέλους θα μπορέσω να κλέψω ένα διωράκι το πρωί να μοντελάρω λίγο...
Θέλω λοιπόν να περάσω κάτι κομμάτια αστάρι. Το αστάρι της alclad. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι εξαιρετικό, τέλεια πρόσφυση στο πλαστικό (και το mr.muscle δυσκολεύεται πάρα πάρα πολύ), στεγνώνει γρήγορα και το βασικότερο ψεκάζεται απευθείας απ το μπουκάλι..

Έπιασα λοιπόν το μπουκάλι να το ανακατέψω μέσα στην κουζίνα πρίν βγώ έξω για το ψέκασμα (σημείωση για όποιον δεν ξέρει, γυάλινο μπουκάλι με μεταλλικές μπίλιες μέσα) . Και εκεί που του δίνω και καταλαβαίνει, ΚΡΑΑΑΤΣΣ μια μπίλια ανοίγει μια τρύπα ΝΑ στο μπουκάλι και το αστάρι να φεύγει παντού....Το λούστηκα και ο ίδιος με άψογο στρώσιμο....  Δεν χρειάζεται να γράψω την αντίδραση της συζύγου ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: Ευτυχώς γλιτώσαν το αστάρωμα τα φαγητά γιατί πιθανώς να έγραφα απ το νοσοκομείο τώρα..

(Περιττό να γράψω το πως βγήκε όπου έπεσε- καλά να είναι το πολυουρεθάνης..)

Χρόνια πολλά σε όλους  και καλή χρονιά να χουμε!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #145 στις: Δεκεμβρίου 25, 2016, 01:44:49 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #146 στις: Δεκεμβρίου 25, 2016, 07:09:24 μμ »
Spoiler (hover to show)
Κώστα το leveling με την τιμή που έχει το χω για τα χρώματα μόνο  ::glossa:: Για να καταλάβεις πόσο χάλια με/τα έκανα χρειάστηκε σχεδόν μισό ρολό κουζίνας και απο το πολυουρεθάνης φύγανε καμιά 300ml....

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #147 στις: Δεκεμβρίου 31, 2016, 05:19:59 μμ »
Καλά απο τις μπίλιες έσπασε το μπουκάλι; Αυτο ειναι blooper της Alclad, όχι δικό σου! Πω πω χαμός!!

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #148 στις: Δεκεμβρίου 31, 2016, 06:01:20 μμ »
ʼρη η παλλινδρομική μου κίνηση ήταν έντονη...Δεν φταίει η alclad η οποία μια χαρά κάνει και έχει τις μπίλιες μέσα.ʼσε που δεν θέλει και ιδιαίτερο ανακάτεμα. To blooper ήταν όλο δικό μου :wink: Ίσως επαιξε και λίγο ρόλο και η πολύ παρέα με τα vallejo ::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 17, 2020, 02:16:53 μμ »
Μετά από πολύ καιρό ξανάπιασα ένα Me-262 της Revell, 72αρι, που είχα κόψει και βάψει κάποια κομμάτια.
Συναρμολόγησα, στόκαρα την άτρακτο και διαπίστωσα ότι έχω χάσει τα ουραία φτερά και ένα (ξεχωριστό) κομμάτι της ατράκτου, πίσω από το κόκπιτ.
Θα ψάξω στο χάος και αν τα βρω το συνεχίζω...  :evil:

Tags: