Αποστολέας Θέμα: Leopard 1A4 ΚΕΤΘ - TAMIYA 1/35  (Αναγνώστηκε 2802 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Leopard 1A4 ΚΕΤΘ - TAMIYA 1/35
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 22, 2014, 12:15:00 μμ »
Χαιρετω Μανο. ::salut:: Πολυ καλο το βαψιμο του Leopard. Προσεξε μονο στην μια τρυπα στο πανω μερος του πυργου αν δεν κανω λαθος στην μια πλευρα νομιζω ειναι αβαφτο και φαινεται το ασταρι. Μανο μπορεις να μου λυσεις μια απορια, πως θα βαψεις σωστα το μεσα μερος απο τις ερπυστριες εκει που πατανε οι ροδες, αν εχεις κολλησει τα ασπιδια και τις ροδες. :?: Αυτο το λεω γιατι βλεπω πολλους που κολλανε πρωτα τις ροδες τις ερπυστριες και τα ασπιδια στα αρματα και μετα προσπαθουν να βαψουν τα λαστιχα απο τους τροχους και το μεσα μερος απο τις ερπυστριες , πραγμα που το θεωρω αδυνατο να γινει σωστα. :!: Καλη συνεχεια. ::salut::
Φώτη σε ευχαριστώ πολύ :!:
Όντως το είδα κι εγώ από τις φωτό, ότι φεγγίζει το αστάρι στο καλάθι. Είναι στα υπόψιν και θα διορθωθεί τοπικά.
Ερπύστριες, τροχοί και τα λάστιχα τους, είναι ήδη πλήρως βαμμένα. Απλά οι ερπύστριες είναι βαμμένες πολύ σκούρο γκρί-σχεδόν μαύρο (οπότε μοιάζουν άβαφτες) και περιμένουν wash και σκονίσματα, ενώ στους τροχούς το σκούρο γκρί που έχω χρησιμοποιήσει στα λάστιχα είναι πολύ κοντινό σαν απόχρωση με το OD οπότε και πάλι δεν καλοφαίνεται στις φωτό. Της ίδιας λογικής με σένα είμαι κι εγώ, γι' αυτό και στα άρματα με ασπίδια, πρώτα τελειώνω και βάφω τα κάτω και μετά προχωράω σε άνω πήγμα και ασπίδια :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Tags: