0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου τρέχουνε τα σάλια Οι μεταλλικοί σωλήνες πρέπει να είναι όλα τα λεφτά.Οι ερπύστριες πώς ήταν; Εύκολες στη συναρμολόγηση;Καλή συνέχεια.
Μαρίνο δές εδώ υπάρχει τονάζ υλικού!http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25184.0.htmlΝα ψάχνετε πρίν τις κατασκευές για να κάνετε τη ζωή σας εύκολη και να γλιτώνετε κόπο και χρόνο.Το λέω καλοπροαίρετα γιατί υπάρχει το υλικό και είναι κρίμα ωραίες δουλειές σαν τη δική σου να μην γίνονται ακόμα πιό καλές!
Φίλε Μαρίνε καταπληκτική η δουλειά σου στο θέμα! Το κιτ θα το χαρακτήριζα αρκετα συμμαζεμένο και κομψό χωρις αισθητές αποκλείσεις απο τις κανονικές διαστάσεις του. Συν το οτι έχεις επιλογές για να φτιάξεις παραλλαγές. Εύχομαι οι παρακάτω παρατηρήσεις μου να σου φανούν χρήσιμες στην κατασκευή σου! Σου παραθέτω σχετικές φωτογραφίες!Επειδή οι ερπύστριες θα σου κάνουν την ζωή έως και ανυπόφορη συνιστώ να τις αντικαταστήσεις με μεταλλικές εφόσον θέλησεις να δώσεις καποια λεφτά παραπάνω. Καλές κατασκευές!
Xωρίς να κατέχω και πολλά για το θέμα και κρίνοντας μόνο από τις φώτο,νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με τις αποχρώσεις,ιδιαίτερα με το γαιώδες...