Μετα τα σχολια σας και τα σχολιανα που εριχνα στο μοντελο ολο το βραδυ και πρωι σημερα,αποφασισα να προβω σε διορθωτικες κινησεις...
α) Εβγαλα φωτογραφιες με σωστες ρυθμισεις ( f 12,50mm) σε απαλο φωτισμο μερας και με σωστη ισορροπια λευκου.
β) εκανα ενα καφε φιλτρο ωστε να ζεστανει λιγο το Buff σκονισμα και να σκουρυνει και αλλο το παντσερογκρι.
γ) Το περασα και 2 χερια βερνικακι ματτ με ελαχιστο μαυρο μεσα.
δ) Εβαψα ξανα τα επιστrωτα των τροχων και τα σκονισα ελαφρα αυτη τη φορα.
ε) Ακομα δε διορθωσα τη σκουρια που σωστα επισημανε ο φιλος Δημητρης,δεσμευομαι ομως.

Απομενουν η κεραια,το καλωδιο της φωτιζομενης διοπτρας,συρματοσχοινια και αλυσιδες.
Αντώνη δυστυχώς έχεις βάλει τις ερπύστριες ανάποδα
Το πλατύ μέρος κάθε πέδιλου πρέπει να "κοιτάει" κάτω...
Το λαθος ειναι οτι κολλησα τη πλευρα των idler στους κινητηριους,και η ελαστικοτητα της contacta δεν το εκανε εμφανες,και τις αφησε να πατησουν σωστα ακομα και ετσι,και εγω θεωρησα οτι αφου πατησαν οκ ολα...Ειρωνια παντως μιας και στη κατασκευη τους ειχα ελεγξει πολλες φορες να ειναι σωστες ( την ειχε πατησει ο φιλος zboop και το ειχα συνεχως στο μυαλο μου )

,σκεφτηκα να τις ξεκολλησω και να τις βαλω σωστα αλλα την εχω πατησει στους βοηθητικους με κυανοακρυλικη,με τα φτερα φορτωμενα εντελως και τη βαρια υπερκατασκευη απο πανω δεν το επιχειρω τωρα...
Μαθημα για το μελλον...