0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα συγκεκριμενα Hetzer ειναι πολυ περιεργη περιπτωση.Δεν εδρασαν γι αυτο που σχεδιαστηκαν καθως κυριευτηκαν εντος του εργοστασιου τους και πριν προλαβουν να φορεσουν οπλισμο.Παρολα αυτα ηταν να γινουν Tank destroyer.Και γι αυτο το λογο νομιζω οτι μπορουν να συμμετεχουν.Ας πει τη γνωμη του και ο Δημητρης αλλα νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα
1) Υπαρχει διγνωμία βλέπω ... λες να εχω ελπίδες ... 2) κριμα .. και ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο ... 3) αμα το φτιάξω και να φαίνεται διπλα πετάμενο το πυροβόλο ... μήπως χωράει??
...κριμα .. και ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο ... ...
Αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν έχεις κάνα π.χ. ISU-152, αμα θέλεις sony και καλά να μπείς!
τς τς τς ... δεν αφήνεται το κόσμο να μοντελλαρει ... κρίμα ... το ISU-152 , βάσει ορισμού δεν μπαίνει... γιατι σχεδιάστηκε σαν armored assault gun or armored self-propelled gun παω να ψάξω το στοκ μου τι εχω και μπορει ... με λιγο στρίμωγμα να μπει στην ομαδική κατασκευή... θα επανέλθω
Αρκει να σχεδιαστηκε η να επιχειρησε ως tank destroyer
Ούτε το Dicker Max ή το... Willys του Κώστα, σχεδιάστηκαν ως tank destroyers αλλα όπως βλέπεις παίζουν...
Ηθελα να'ξερα σε ποιο forum μπαίνεις... Ούτε το Dicker Max ή το... Willys του Κώστα, σχεδιάστηκαν ως tank destroyers αλλα όπως βλέπεις παίζουν...Θα σου'λεγα να φτιάξεις κάνα Hellcat αλλα εσύ είσαι ικανός να φτιάξεις το F6F αντι για το M18!
Η πανοραμική διόπτρα θέλει πέταμα ( Υπ'όψιν ότι δεν ακολουθεί τις κινήσεις της κάννης καθ' ύψος. Παραμένει στο επίπεδο.). ( Εχω μία από ένα Κ18 105χιλ.Μολών λαβέ. Μόνο 10 ώρες εκστρατεία είναι !)Η λαβή του χειροστρόφαλου θέλει μεγάλωμα. Αυτή είναι για ένα δάχτυλο !Εκ της συντονιστικής επιτροπής ελέγχου.΄Ερρωσθε !
Περι της πανοραμικης διοπτρας, ξερεις τι ωραια πεταξε ενα πανι επανω της ενας γερμανος και δεν φαινεται εαν ειναι να γλυτωσω 10 ωρες εκστρατεια ??? Οι λαβες ευκολακι...Παρακαλω τη διοικηση του φορουμ να αποκλεισει τα ποστ μου απο τον κυριο 1st Guards Tank Brigade..την τελευταια φορα ( H39-Lef18) πενηντα φορες ειπα οτι τελειωσα και αλλες τοσες με ξαναγυρισε πισω...
Καλημέρα Ηρακλή! Τι είναι 10 ώρες μπροστά στην αιωνιότητα? Πες στο γερμανό να μην πετάξει το πανί του και αποδέξου την προσφορά του Λευτέρη!
Να ρωτήσω ... σοβαρά τώρα.. . Το su-76 μπάνιο ;;