Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1)Προς τον κ διαχειριστή, παρακαλώ μεταφέρετε το ποστ, στα υπό κατασκευή, γιατί εκεί θα πάει η δουλειά στο τέλος. Θα προσθέσω και μερικές φώτο από την κατασκευή, αλλά οι επεμβάσεις ήταν λίγες, σε ένα εξ ορισμού λιτό άρμα.
2)σχετικά με τους τροχούς και εμένα με προβλημάτισε ούτος ή άλλως γιατί σε όλες τις φώτο ο συνδυασμός γυμνών- επενδυμένων, ποικίλει σε απίστευτο βαθμό... το κιτ δεν δίνει κάτι άλλο, και σε αυτή τη φάση δεν είχα κάποια εναλλακτική.
3)σχετικά με τις φθορές το σκέφτηκα και ΄γω να προσθέσω κάτι πάρα πάνω, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που προτείνει ο zboob.. ας υποθέσουμε ότι είναι φρεσκοβαμμένο ή μόλις βγήκε από τη παραγωγή. (ΤΕΛΟΣ όχι άλλα χρέπια!)
4) μπουλόνια, βίδες, ιμάντες και λοιπά θα προστεθούν πάραυτα (φωτιές μου ανάψατε...), είχα σκοπό να προσθέσω λίγο φορτίο, κανένα κορμό δέντρου και ένα κιβώτιο , ίσως και καμία κλάρα φυλλωσιά για καμουφλάζ.
5)σχετικά με τις ερπίστριες θα χρειαστώ βοήθεια. Δεν θα προσθέσω λάσπες και χιόνια (δε πάει για διόραμα..), αλλά τέλος πάντων λίγη σκουριά και λίγη βρώμα .. ε!! το χρειάζεται (στο θέμα θα επανέλθουμε..)
6)σχετικά με τα σήματα, σε αυτή τη διεύθυνση (
http://www.reocities.com/Pentagon/quarters/4635/tanks/t3476/t3476.htm), υπάρχει φώτο με αυτό ακριβώς το άρμα, με αυτά τα σήματα (και η revel αυτή πρέπει να είχε κατά νου), μόνο που είναι εμφανώς... ξεβαμμένο!
Τέλος, σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας . Δουλειές μου ανοίξατε, αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξαναπούμε σύντομα..