Αποστολέας Θέμα: Nightfighters!  (Αναγνώστηκε 104434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Nightfighters!
« Απάντηση #425 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 10:28:48 μμ »
Γάτη, όσο και να παραταθεί, προκοπή δε βλέπω
Γι' αυτό κλείδωσέ το και πάμε για ... τσίπουρα, για να ξεχάσουμε τον πόνο μας όσοι δεν ολοκληρώσαμε
Δεν νομίζω οτι υπήρχε κανένας που να πίστευε οτι θα δει προκοπή απο του λόγου σου, οπότε καλείσαι να παραδώσεις τον νυχτερινό εξοπλισμό σου (το Gekko δηλαδή! :mrgreen: ) και να αποχωρίσεις...
Spoiler (hover to show)

Νίκο εγώ προτείνω να το παρατεινουμε.Προσωπικά παρά τον ελάχιστο χρόνο για μοντελάρισμα τον τελευταίο καιρό ξεκινάω το  hellcat που σκοπευα να φτιάξω για το συγκεκριμένο GB.
Να ενας σοβαρός λόγος για παράταση! :wink: ::salut::

Προσωπικά θα με βόλευε μία παράταση.
Να και άλλος ένας...

Βρε πανάθεμα σε... μιά φορά πήγες ζ' Γκαρδίτσα και ήρθε η συντέλεια του κόσμου...
Γάτε άστο μέχρι το τέλος του χρόνου σε πρώτη φάση και αν μέχρι τότε δεν δούμε προκοπή... το παρατείνουμε μέχρι το Πάσχα του 2015... αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μετά την επόμενη έκθεση της IPMS...
Μ'αρέσει το πνεύμα σου... Ας το συζητήσουμε με την συνοδεία οινοπνεύματος! ::kerasma::

τι δεν θα εχει παράταση ... οχι ρε γμτ    :( :( :(  ... και πανω που έλεγα οτι θα το προλάβω ...  :roll: :roll:
δώσε βρε μια μικρη παράταση ... οχι πολυ ... 15-20 ... μήνες   ... για να προλάβω και εγω.
 :mrgreen: :mrgreen:
Αν δω την προκύρηξη του επόμενου Vintage GB, κάτι μπορεί να γίνει... :mrgreen:

Εγώ λέω να πάμε για τα τσίπουρα ούτως ή άλλως! ::glossa:: ::kerasma::
Δε γράφεις συχνά αλλα οταν το κάνεις λές σωστά πράγματα! ::kerasma::

Πρρρρρ ρε!!! μου θες και τσίπουρο!!! Αυτό καίει!!!  :twisted:  ::glossa::

Όμορφα λόγια σοφά ειπωμένα!!! Υποκλίνομαι και συμφωνώ!!!
Δηλαδή εσύ τι μας λες τώρα? Οτι ο ανθρωπας με το παλτό στο avatar του, θα τελειωσει μοντέλο?  :roll: ::glossa::

Εγω λέω να πάμε για τσίπουρα και να το αφήσεις ανοιχτό . . .
Βλέπεις μπορω να ζητήσω ΑΛΛΟ ένα Gekko. .  . Να το φτιάξω.. .  .. Τόσα υπήρχαν στο GB!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
 ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Ενας απο τους 2 θα το δώσει  . .
Αρκάδιε δεν ποντάρω σε εσένα!!!
Εσύ ολοκλήρωσες ήδη δυο συμμετοχές και αποβάλεσαι γιατί ντροπιάζεις τους υπόλοιπους! Αντε στο καλό! :twisted: :mrgreen:

με σνομπαρεις εμενα και το gekko μου ??  γιατι ???  τι εχει το gekko μου  ???   .. μια χαρα κιτ ειναι   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μια χαρά είναι το Gekko σου, οπότε θα το πάρω εγώ! :mrgreen:

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ... νομίζω οτι πέρα απο τον Σορώτο και τον Blitz-Χ που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο νυχτοκάματο του forum, οι υπόλοιποι δεν χαλιούνται απο μια παρα-Τασούλα

Ας πάμε λοιπόν μέχρι τέλος του Κόσμου χρόνου και ας αποδείξουμε επι του πάγκου, οτι υπάρχει πραγματική θέληση για την συνέχεια του αγώνα!
Hasta la victoria siempre! ::beret::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #426 στις: Οκτωβρίου 31, 2014, 12:05:02 πμ »
Αν πάρει παράταση θα τελειώσω και δεύτερο μοντέλο! Ένα από τα Corsair του Αρκάδιου για παράδειγμα...
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #427 στις: Οκτωβρίου 31, 2014, 01:09:57 πμ »
Να μαι λοιπόν κι εγώ...  :mrgreen:

Το CR42 ξεκίνησε, πολύ καλό και απροβλημάτιστο κιτ, θα γίνει ΟΟΒ φυσικά, και είμαι σχεδόν έτοιμος για βάψιμο:

(πριν κλείσει η άτρακτος ξέχασα να βγάλω φωτογραφία, το κόκπιτ παντως που δίνει η italeri είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό για την κλίμακα)

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #428 στις: Οκτωβρίου 31, 2014, 01:32:48 μμ »
Αν πάρει παράταση θα τελειώσω και δεύτερο μοντέλο! Ένα από τα Corsair του Αρκάδιου για παράδειγμα...
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

πολυ πεινα εχει πεσει για τα κιτ  μου ... για μαζευτείτε λιγο ... λιγούρια  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #429 στις: Οκτωβρίου 31, 2014, 10:31:36 μμ »
Να μαι λοιπόν κι εγώ...  :mrgreen:

Το CR42 ξεκίνησε, πολύ καλό και απροβλημάτιστο κιτ, θα γίνει ΟΟΒ φυσικά, και είμαι σχεδόν έτοιμος για βάψιμο:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

(πριν κλείσει η άτρακτος ξέχασα να βγάλω φωτογραφία, το κόκπιτ παντως που δίνει η italeri είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό για την κλίμακα)
Θείε,με τον όρο ΟΟΒ δηλώνεις οτι δεν θα του βάλεις συρματόσχοινα? Αμαρτία! ::glossa::
4 είναι ολα κι'ολα και πολύ εύκολα να προστεθούν!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #430 στις: Νοεμβρίου 01, 2014, 08:46:40 πμ »
...
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ... νομίζω οτι πέρα απο τον Σορώτο και τον Blitz-Χ που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο νυχτοκάματο του forum....
...
Βαριές κουβέντες ψωρόγατο... ::glossa:: :mrgreen:
Και μόνο ότι τόλμησες να με βάλεις στον ίδιο κουβά με τον άχρηστο θαμώνα του Chontos Center, μέχρι και μονομαχία με πιστόλι στα 20 βήματα θα μπορούσα να απαιτήσω ::MP5::
Παρόλα αυτά και επειδή δε δήλωσα αδυναμία, αλλά απλά ήμουν ρεαλιστής στην κουβέντα που είχαμε, θα σηκώσω το γάντι και παράτασης δοθείσης, θα προχωρήσω το μαύρο κατράμι (καμμένο???) μπιφτέκι μου :twisted:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #431 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 07:52:10 μμ »
Βάφτηκε με Humbrol:
μαύρο 85 + λίγο 71,
λευκό 130 η λωρίδα:

Χωρίς να ψεκαστούν βερνίκια μπήκαν οι χαλκομανίες:

οι οποίες εκτός απο το οτι θέλουν μία ώρα στο νερό για να ξεκολλήσουν έκατσαν πολύ καλά.

Wildcat ευχαριστώ για την επισήμανση, τα είχα ξεχάσει, μπήκαν φυσικά ;)

Πολύ καλό κιτ,  κατι ψιλά έμειναν και προχωρώ ακάθεκτος προς το τελείωμα  :) 

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #432 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 08:23:19 μμ »
Ουάου! Το μαύρο, πολύ ζόρικο χρώμα για την κλίμακα, είναι εξαιρετικό. Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #433 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 10:31:36 μμ »
Ευχαριστώ gkontog!

Και ιδού το τέλος:

::kerasma::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #434 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 10:55:32 μμ »
Ευχαριστώ gkontog!

Και ιδού το τέλος:

(Image removed from quote.)

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Μπιζουδάκι! :D
Well done Theio! ::thumbleft::

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #435 στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 11:38:49 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο Θείε!!!

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #436 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 12:00:28 πμ »
Στη πρώτη σελίδα έχει γίνει update και έχουν προστεθεί links που οδηγούν στα posts με τις φωτογραφίες των ολοκληρωμένων συμμετοχών.
Αγαπητoi ΚΑΜΜΕΝΕ (ALEX_SSGT$%#*!) και Μήτσε (FOX-3), παρακαλείσθε να βάλετε καμιά φωτογραφία του τελειωμένου μοντέλου και... της προκοπής! :twisted: :mrgreen:

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #437 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 01:27:57 πμ »
Είναι ανάδρομος ο Ερμής και περνάει από τον οίκο του Ήλιου, την Παρασκευή μπαίνει στον Πλούτωνα και θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για φωτογράφιση του Ρ61, μόνο που θα λειπω στην Αγγλία.  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #438 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 11:12:59 πμ »
Στη πρώτη σελίδα έχει γίνει update και έχουν προστεθεί links που οδηγούν στα posts με τις φωτογραφίες των ολοκληρωμένων συμμετοχών.
Αγαπητoi ΚΑΜΜΕΝΕ (ALEX_SSGT$%#*!) και Μήτσε (FOX-3), παρακαλείσθε να βάλετε καμιά φωτογραφία του τελειωμένου μοντέλου και... της προκοπής! :twisted: :mrgreen:
Κύριε γάτε με ξεχάσατε εμένα τον ολοκληρωμένο... ::glossa:: :mrgreen:
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #439 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 06:41:36 μμ »
Βασικά κανένας δεν έχει βάλει τελειωμένο τελειωμένο καλή φωτό!!  ::glossa:: ::glossa::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #440 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 07:51:20 μμ »
Είναι ανάδρομος ο Ερμής και περνάει από τον οίκο του Ήλιου, την Παρασκευή μπαίνει στον Πλούτωνα και θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για φωτογράφιση του Ρ61, μόνο που θα λειπω στην Αγγλία.  ::glossa::
Τί ζώδιο είπαμε πως είσαι? Κοπρίτης? :twisted: :mrgreen:
Και επειδη δεν ψαρώνουμε με τη μπουρδολογία σου, μάθε οτι ο Ερμής γύρισε ορθόδρομος στον Ζυγό απο τη περασμένη βδομάδα και ο Ηλιος είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα! :arrow: http://www.zwdia-shmera.gr/oi-planhtes-shmera-theseis-twn-planhtwn.html
Αντε να βγάλεις τώρα καμια φωτογραφία μιας και σε ευνοεί η ερχόμενη Πανσέληνος στον Ταύρο! ::sprechende_015::

Κύριε γάτε με ξεχάσατε εμένα τον ολοκληρωμένο... ::glossa:: :mrgreen:
Δεν σε ξέχασα Χριστόδουλε!
Εχω προσθέσει τα link τόσο το δικό σου όσο και του Θείου και του Γιώργου(Hartmann7) που κάνατε τον κόπο και βάλατε μερικές φωτογραφίες απο το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας! Οι 2 συγκεκριμμένοι κύριοι "κράχτηκαν" στη προηγούμενη ανάρτηση, γιατί ενώ έχουν τελειώσει, μας έχουν αφήσει με 2-3 φωτογραφίες απο το μοντέλο πριν την ολοκλήρωσή του! ::punch::

Βασικά κανένας δεν έχει βάλει τελειωμένο τελειωμένο καλή φωτό!!  ::glossa:: ::glossa::
Οντως οι δικές σου είναι οι πιo χάλια :twisted: αλλα τουλάχιστον προσπάθησες (ανέβασες μπόλικες και με φόντο) οπότε γλύτωσες το κράξιμο προηγουμένως! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #441 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 08:31:42 μμ »

Κι εγώ τη  ποιότητα των φωτό σκέφτομαι και δεν ανεβάζω από το δικό μου...παρότι είμαι ένα βήμα πριν το τέλος... ::sofos11:: ::sofos11:: ::sofos11::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #442 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 08:46:14 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #443 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 09:25:56 μμ »
Κι εγώ τη  ποιότητα των φωτό σκέφτομαι και δεν ανεβάζω από το δικό μου...παρότι είμαι ένα βήμα πριν το τέλος... ::sofos11:: ::sofos11:: ::sofos11::
Εντάξει ρε Νικόλα, μη σε πέρνει απο κάτω... μικρός είσαι ακόμα, προλαβαίνεις να το τελειώσεις!!! ::glossa:: ::pop::

Τελικά ποιος θα κεράσει ρε παιδιά; Παράταση στην παράταση
δεν υπάρχει και κίνητρο για να τα τελειώσετε. :mrgreen: :mrgreen:
Αστα, έχουμε μπλέξει με γατάκια... αυτοί που τέλειωσαν εντός προθεσμίας δεν πίνουν τσίπουρα!
Τους παρακάλαγα να έρθουν να τους κεράσουμε και αρνούνταν!
Αποδείχτηκε οτι το κίνητρο που τους δώσαμε δεν ήταν ικανό να τους ξεκολλήσει απο τους πάγκους τους...
Στο μέλλον θα ζητήσω απο τον φίλο μου τον Mig να μας στείλει την Akatsiya να τα σερβίρει! ::glossa::
Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #444 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 10:09:14 μμ »
Την ξανθιά καλύτερα

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #445 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:30:52 μμ »
Εντάξει ρε Νικόλα, μη σε πέρνει απο κάτω... μικρός είσαι ακόμα, προλαβαίνεις να το τελειώσεις!!! ::glossa:: ::pop::
Αστα, έχουμε μπλέξει με γατάκια... αυτοί που τέλειωσαν εντός προθεσμίας δεν πίνουν τσίπουρα!
Τους παρακάλαγα να έρθουν να τους κεράσουμε και αρνούνταν!
Αποδείχτηκε οτι το κίνητρο που τους δώσαμε δεν ήταν ικανό να τους ξεκολλήσει απο τους πάγκους τους...
Στο μέλλον θα ζητήσω απο τον φίλο μου τον Mig να μας στείλει την Akatsiya να τα σερβίρει! ::glossa::
Click to see the original size.

Ωπα ώπα φιλαρακι!!!
Το Σάββατο το κίνητρο ήταν Τσί'πρα  που λέν και στο χωριο.  . μ .. .
Αλλά τώα σκάς το τούμπανο!!Δλδ. . . ... Δλδ . .  .

Και τσίπουρα τώρα τα κατεβάζω..
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #446 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 01:57:44 μμ »
Ευχαριστώ gkontog!

Και ιδού το τέλος:

(Image removed from quote.)

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πολύ ωραίο το CR42 σου! Πολύ καθαρή δουλειά.
Μια ερώτηση: για συρματόσχοινα τι έβαλες για 1/72? ΖΤΠ?
Ευχαριστώ
 ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #447 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 10:14:16 μμ »
Ευχαριστώ!
Για συρματόσχοινα χρησιμοποιώ συνθετική κλωστή. Εχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ζτπ, είναι πολύ ανθεκτικότερη, έχει κάποια ελαστικότητα ωστε αν την πιάσεις ή "ζορίσεις" κατά λάθος δεν σπάει, και μια κουβαρίστρα θα σου φτάσει για 3 ζωές.
Προσοχή μόνο να είναι  μαύρη ή γκρίζα, γιατί άσπρη ή χειρότερα διαφανής (που είναι και οι πιο διαδεδομένες) εκτός του ότι πρέπει να τη βάψεις στο τέλος, είναι σχεδόν αόρατη και ταλαιπωρείς τα μάτια και τα νεύρα σου.

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #448 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 08:54:09 μμ »
Ευχαριστώ!
Για συρματόσχοινα χρησιμοποιώ συνθετική κλωστή. Εχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ζτπ, είναι πολύ ανθεκτικότερη, έχει κάποια ελαστικότητα ωστε αν την πιάσεις ή "ζορίσεις" κατά λάθος δεν σπάει, και μια κουβαρίστρα θα σου φτάσει για 3 ζωές.
Προσοχή μόνο να είναι  μαύρη ή γκρίζα, γιατί άσπρη ή χειρότερα διαφανής (που είναι και οι πιο διαδεδομένες) εκτός του ότι πρέπει να τη βάψεις στο τέλος, είναι σχεδόν αόρατη και ταλαιπωρείς τα μάτια και τα νεύρα σου.
Ευχαριστώ για την απάντηση...κατι ακομη...
τι πάχος κλωστή και που την βρίσκεις?
 ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #449 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 09:37:58 μμ »
Τωρα θυμήθηκα... το έχουμε συζητήσει παλαιότερα εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=18039.0

Παλιότερα χρησιμοποιούσα πετονιά ψαρέματος .004 (0,1μμ) αλλά ήταν διαφανής. Κάποια στιγμή βρήκα γκρίζα κλωστή στην Ερμού σε είδη ραπτικής αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς και πως λεγόταν το κατάστημα (αν υφίσταται ακόμη...)

Tags: