0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γάτη, όσο και να παραταθεί, προκοπή δε βλέπω Γι' αυτό κλείδωσέ το και πάμε για ... τσίπουρα, για να ξεχάσουμε τον πόνο μας όσοι δεν ολοκληρώσαμε
Νίκο εγώ προτείνω να το παρατεινουμε.Προσωπικά παρά τον ελάχιστο χρόνο για μοντελάρισμα τον τελευταίο καιρό ξεκινάω το hellcat που σκοπευα να φτιάξω για το συγκεκριμένο GB.
Προσωπικά θα με βόλευε μία παράταση.
Βρε πανάθεμα σε... μιά φορά πήγες ζ' Γκαρδίτσα και ήρθε η συντέλεια του κόσμου... Γάτε άστο μέχρι το τέλος του χρόνου σε πρώτη φάση και αν μέχρι τότε δεν δούμε προκοπή... το παρατείνουμε μέχρι το Πάσχα του 2015... αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μετά την επόμενη έκθεση της IPMS...
τι δεν θα εχει παράταση ... οχι ρε γμτ ... και πανω που έλεγα οτι θα το προλάβω ... δώσε βρε μια μικρη παράταση ... οχι πολυ ... 15-20 ... μήνες ... για να προλάβω και εγω.
Εγώ λέω να πάμε για τα τσίπουρα ούτως ή άλλως!
Πρρρρρ ρε!!! μου θες και τσίπουρο!!! Αυτό καίει!!! Όμορφα λόγια σοφά ειπωμένα!!! Υποκλίνομαι και συμφωνώ!!!
Εγω λέω να πάμε για τσίπουρα και να το αφήσεις ανοιχτό . . .Βλέπεις μπορω να ζητήσω ΑΛΛΟ ένα Gekko. . . Να το φτιάξω.. . .. Τόσα υπήρχαν στο GB!!! Ενας απο τους 2 θα το δώσει . . Αρκάδιε δεν ποντάρω σε εσένα!!!
με σνομπαρεις εμενα και το gekko μου ?? γιατι ??? τι εχει το gekko μου ??? .. μια χαρα κιτ ειναι
Αν πάρει παράταση θα τελειώσω και δεύτερο μοντέλο! Ένα από τα Corsair του Αρκάδιου για παράδειγμα...
Να μαι λοιπόν κι εγώ... Το CR42 ξεκίνησε, πολύ καλό και απροβλημάτιστο κιτ, θα γίνει ΟΟΒ φυσικά, και είμαι σχεδόν έτοιμος για βάψιμο: (πριν κλείσει η άτρακτος ξέχασα να βγάλω φωτογραφία, το κόκπιτ παντως που δίνει η italeri είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό για την κλίμακα)
...ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ... νομίζω οτι πέρα απο τον Σορώτο και τον Blitz-Χ που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο νυχτοκάματο του forum.......
Ευχαριστώ gkontog!Και ιδού το τέλος:(Image removed from quote.)
Στη πρώτη σελίδα έχει γίνει update και έχουν προστεθεί links που οδηγούν στα posts με τις φωτογραφίες των ολοκληρωμένων συμμετοχών.Αγαπητoi ΚΑΜΜΕΝΕ (ALEX_SSGT$%#*!) και Μήτσε (FOX-3), παρακαλείσθε να βάλετε καμιά φωτογραφία του τελειωμένου μοντέλου και... της προκοπής!
Είναι ανάδρομος ο Ερμής και περνάει από τον οίκο του Ήλιου, την Παρασκευή μπαίνει στον Πλούτωνα και θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για φωτογράφιση του Ρ61, μόνο που θα λειπω στην Αγγλία.
Κύριε γάτε με ξεχάσατε εμένα τον ολοκληρωμένο...
Βασικά κανένας δεν έχει βάλει τελειωμένο τελειωμένο καλή φωτό!!
Κι εγώ τη ποιότητα των φωτό σκέφτομαι και δεν ανεβάζω από το δικό μου...παρότι είμαι ένα βήμα πριν το τέλος...
Τελικά ποιος θα κεράσει ρε παιδιά; Παράταση στην παράτασηδεν υπάρχει και κίνητρο για να τα τελειώσετε.
Εντάξει ρε Νικόλα, μη σε πέρνει απο κάτω... μικρός είσαι ακόμα, προλαβαίνεις να το τελειώσεις!!! Αστα, έχουμε μπλέξει με γατάκια... αυτοί που τέλειωσαν εντός προθεσμίας δεν πίνουν τσίπουρα! Τους παρακάλαγα να έρθουν να τους κεράσουμε και αρνούνταν!Αποδείχτηκε οτι το κίνητρο που τους δώσαμε δεν ήταν ικανό να τους ξεκολλήσει απο τους πάγκους τους... Στο μέλλον θα ζητήσω απο τον φίλο μου τον Mig να μας στείλει την Akatsiya να τα σερβίρει!
Ευχαριστώ!Για συρματόσχοινα χρησιμοποιώ συνθετική κλωστή. Εχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ζτπ, είναι πολύ ανθεκτικότερη, έχει κάποια ελαστικότητα ωστε αν την πιάσεις ή "ζορίσεις" κατά λάθος δεν σπάει, και μια κουβαρίστρα θα σου φτάσει για 3 ζωές.Προσοχή μόνο να είναι μαύρη ή γκρίζα, γιατί άσπρη ή χειρότερα διαφανής (που είναι και οι πιο διαδεδομένες) εκτός του ότι πρέπει να τη βάψεις στο τέλος, είναι σχεδόν αόρατη και ταλαιπωρείς τα μάτια και τα νεύρα σου.