Αποστολέας Θέμα: Nightfighters!  (Αναγνώστηκε 104477 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Nightfighters!
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 30, 2014, 01:45:57 μμ »
Ωραίος Γιώργη! ::thumbleft::

Για τα χρώματα σε φωλέες κλπ εσωτερικά που λέγαμε, μην εμπιστεύεσαι τη Tamiya. Κάντο όπως ο... Μπέκαμ ::glossa:: στο παρακάτω λινκ!

http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234951335-132-tamiya-f4u-1-corsair-birdcage/

Κατασκευαστικό ::arrowdown::
http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234946325-132-tamiya-f4u-1-corsair-birdcage-finished-updated-december-9th/

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 30, 2014, 03:42:24 μμ »
Μάνο να το πάμε σε  Simply καλύτερα??? Έχουν καλύτερα  Burger  ::glossa:: ::glossa::

Μήτσε προχωράει το πράγμα.. ΤΑΜΙΥΑ ειναι κολλάει καλά  :wink:

Κώστα που είσαι εσύ πάλι Ακρόπολης Πήγες ε???  :mrgreen: :mrgreen:

Δεν βάφω θα το χαλάσω αμα το βάψω ασε που δεν έχω και Ανέστη  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::  Είναι κανονικός IWATA!!!!  :mrgreen: :mrgreen:
Και ετοιμάσου για τσίπουρα!!!!! Θα φύγεις τύφλα!!!!  ::trinken_002:: ::trinken_002:: ::trinken_002::

Νίκο τώρα που βλέπω και κάτι άλλο..
Η πίσω φωλιά του σκέλους είναι Salmon Pink... και οι καταπακτές Interior Green!!!!Το εμπρός πάντως πλησιάζει σε αυτό που έλεγε εκείνο το site Που βρήκα οτι οι φωλέες ήταν Salmon Pink αλλά το cowling γκρί εσωτερικά? και τα σκέλη το ίδιο??? ??? Δεν είναι λίγο κουλό???
http://tailhooktopics.blogspot.gr/2013_06_01_archive.html

Τέσπα ακόμα δεν θα το βάψω (δεν έχω και Η29 κιόλας.. ) Θα κοιτάξω μπάς και βρώ και άλλες πληροφορίες!!!
Ευχαριστώ πάντως τους πάντες για την βοήθεια!!!  ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 30, 2014, 04:22:12 μμ »
iwata..φοβερο εργαλειο...ανεστη μην εχεις ομως γιατι.... ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: (εμοτικον με ξερατο δεν εχει...)

ωραιο βαψιμο το corsair που ποσταρε ο γατος...ετοιμασου!! :mrgreen: :mrgreen:

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 31, 2014, 07:52:08 μμ »
iwata..φοβερο εργαλειο...ανεστη μην εχεις ομως γιατι.... ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: (εμοτικον με ξερατο δεν εχει...)
ωραιο βαψιμο το corsair που ποσταρε ο γατος...ετοιμασου!! :mrgreen: :mrgreen:

Πέραν της πλάκας ο τυπάς έχει κάνει πολύ ωραίο βάψιμο!!!!
Ούτε στο 1/20 δεν μπορώ κάτι τέτοιο!!! μεταξύ μας τώρα!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 01, 2014, 09:08:29 μμ »

Μέχρι να έρθει το γατί (Hellcat) Με έτρωγε......η αρχική επιθυμία μου να φτιάξω ένα Hurricane και μιας και το περιφρόνησε ο μοδεράτορας που το είχε επιλέξει αρχικά το ξεκίνησα εγώ.
Hurricane Mk.IIc λοιπόν από την Italeri Click to see the original size. που παρουσιάσει ο mixalis με νυχτερινό,φυσικά,βάψιμο. Και ενώ έριξα το χρωματάκι στα κομμάτια που αποτελούν το cockpit και τις φωλιές του ΣΠ και τότε... ::noidea::.....τελικά ακολουθώ τις οδηγίες τις Italeri και αφήνω Interior green τις φωλιές (όπως και αρκετοί άλλοι) ή τις βάφω ασημένιες όπως φαίνονται στα ανακατασκευασμένα/μουσειακά και όπως τα έχουν φτιάξει οι υπόλοιποι???    ::dontknow::

::Help2:: ::helpsos::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #155 στις: Απριλίου 01, 2014, 10:08:55 μμ »
Διάλεξε πρώτα τί εποχής θά τό κάνεις καί μετά θά σού λυθεί αυτόματα η απορία. (Τό δικό μου πάντως θά τό κάνω μάχημο.....).Καλη αρχη. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #156 στις: Απριλίου 01, 2014, 10:16:54 μμ »

Μέχρι να έρθει το γατί (Hellcat) Με έτρωγε......η αρχική επιθυμία μου να φτιάξω ένα Hurricane και μιας και το περιφρόνησε ο μοδεράτορας που το είχε επιλέξει αρχικά το ξεκίνησα εγώ.
Hurricane Mk.IIc λοιπόν από την Italeri Click to see the original size. που παρουσιάσει ο mixalis με νυχτερινό,φυσικά,βάψιμο. Και ενώ έριξα το χρωματάκι στα κομμάτια που αποτελούν το cockpit και τις φωλιές του ΣΠ και τότε... ::noidea::.....τελικά ακολουθώ τις οδηγίες τις Italeri και αφήνω Interior green τις φωλιές (όπως και αρκετοί άλλοι) ή τις βάφω ασημένιες όπως φαίνονται στα ανακατασκευασμένα/μουσειακά και όπως τα έχουν φτιάξει οι υπόλοιποι???    ::dontknow::
::Help2:: ::helpsos::
Spoiler (hover to show)
Καλό το πρωταπριλιάτικο! ::glossa::

Αν πάντως σοβαρολογείς και για να μαθαίνουν όσοι ενδιαφέρονται για Hurricane γενικότερα, οι φωλέες, σκέλη και εσωτερικά θυρίδων, βάφονταν αρχικά silver dope. Κατόπιν και οταν άλλαζαν οι διαταγές χρώσης, το χρώμα συνήθως άλλαζε σε αυτό που είχαν οι κάτω επιφάνειες, δηλαδή σε ασπρο/μαυρο, sky, azure blue κλπ. Για τα νυχτερινά υπάρχουν φωτό που δείχνουν μαύρα σκέλη & θυρίδες αλλα και ασημένια...

Τις μοντελοεταιρείες και ειδικά την Italeri, μην την εμπιστεύεσαι σε τίποτα! :twisted:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #157 στις: Απριλίου 01, 2014, 10:47:28 μμ »
Καλό το πρωταπριλιάτικο! ::glossa::

Αν πάντως σοβαρολογείς και για να μαθαίνουν όσοι ενδιαφέρονται για Hurricane γενικότερα, οι φωλέες, σκέλη και εσωτερικά θυρίδων, βάφονταν αρχικά silver dope. Κατόπιν και οταν άλλαζαν οι διαταγές χρώσης, το χρώμα συνήθως άλλαζε σε αυτό που είχαν οι κάτω επιφάνειες, δηλαδή σε ασπρο/μαυρο, sky, azure blue κλπ. Για τα νυχτερινά υπάρχουν φωτό που δείχνουν μαύρα σκέλη & θυρίδες αλλα και ασημένια...

Τις μοντελοεταιρείες και ειδικά την Italeri, μην την εμπιστεύεσαι σε τίποτα! :twisted:

Οπότε για το σκάφος που αναφέρει η Italeri σαν Version D - RAF №87 Squadron, Squadron Leader D.G.Smallwood, Charmy Down,UK,1942 μαύρα???

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 01, 2014, 11:08:34 μμ »
Οπότε για το σκάφος που αναφέρει η Italeri σαν Version D - RAF №87 Squadron, Squadron Leader D.G.Smallwood, Charmy Down,UK,1942 μαύρα???
Εγώ θα τα έκανα ασημί...
Δές και κάποιες πληροφορίες ακόμη για το συγκεκριμμένο αεροπλάνο εδώ... ::arrowdown::
http://www.ipmsstockholm.se/home/in-colour/

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 01, 2014, 11:32:57 μμ »
Εγώ θα τα έκανα ασημί...

Στη σελίδα 71 του Ducimus Camouflage & Markings No 3, υπάρχει φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη διαίσθησή μου! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 08, 2014, 01:09:19 πμ »
 Καλησπέρα! Επιτέλους πρώτο κατασκευαστικό post στο GB - είμαι και σωστός από άποψη ώρας βλέπω, περασμένα μεσάνυχτα!!!   :mrgreen:

Λοιπόν, τελικά έγινε μεν μια μικρή αλλαγή στο κιτ που θα σφάξω μετατρέψω -> αντί για το κιτ της Airfix, αποφάσισα, μετά από ένα συγκριτικό, να χρησιμοποιήσω εν τέλει το αντίστοιχο της Academy.

Οι λόγοι, κυρίως το ότι της Academy δίνει τα σωστά, πρώιμα, μικρά πτερύγια ύψους-βάθους, και επιπλέον, είναι ένα κιτ που έχω ξαναχρησιμοποιήσει και ξέρω λίγο-πολύ τι με περιμένει.

Το ευτύχημα είναι οτι, από τη μία μπορώ να χρησιμοποιήσω είτε την τρίφυλλη (όπως ήταν αρχικά το αεροσκάφος) με "γυμνά" τα άκρα των πυροβόλων, ή με την τετράφυλλη (που τοποθετήθηκε αργότερα) και καλυμμένα τα πυροβόλα, κάτι που με βολεύει πιο πολύ κι έτσι θα κατασκευάσω αυτό το αεροσκάφος.

Spoiler (hover to show)

Στα της κατασκευής τώρα, η οποία εκτός των μετατροπών θα είναι σχετικά εύκολη και γρήγορη, μιας και το κιτ έχει λίγα κομμάτια:

Click to see the original size.

Όπως φαίνεται από τη φωτό, σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το set της Airwaves για να ανοίξω τα flaps. Δυστυχώς, το κιτ προορίζεται για το κιτ της Airfix, και μια πρώτη ματιά επιβεβαίωσε οτι θα είναι αρκετά μικρά για να μπουν στο αντίστοιχο της Academy. Μια δεύτερη (και τρίτη!) ματιά όμως, αποκάλυψε οτι το set παραείναι μικρό, ακόμα και για της Airfix!!! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι μπορεί να ήταν για το ΠΑΛΙΌ κιτ της Airfix.... ah well αγγλιστί... Θα τα σκρατσάρω!!!  ::glossa::

Οι κύριες μετατροπές που πρέπει να γίνουν για το νυχτερινό πρωτότυπο είναι οι εξείς δύο: * αλλαγή από καλύπτρα bubbletop, σε car door
                                                                                                                                              * εξάλειψη των ιχθυοειδών ενισχυτικών πλακών στην ένωση του ουραίου τμήματος με την άτρακτο

Με μαύρο χρώμα έχω σημειώσει τα τμήματα που πρέπει να αφαιρεθούν:                                                                                                                                     

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Η καλύπτρα, ούσα bubbletop, πρέπει να φαγωθεί λίγο διαγωνίως από μπροστά προς τα πίσω ώστε να "κάτσει" και να μην φαίνεται τόσο φουσκωτή - μια και προτιμώ να μην φτιάξω/ αγοράσω πρεσσαριστή. Επίσης, πρέπει να φαγωθεί ΌΛΗ η εσωτερική λεπτομέρια στο πιλοτήριο και ανακατασκευή της με μήκη και φύλλα πλαστικού, χαλκόσυρμα και αλουμινόφυλλο.

Κι έτσι φτάνουμε στις πρώτες εργασίες:

Click to see the original size. Click to see the original size.

Με χαρακτικό, κόφτη και πριονάκι έφυγαν τα panel που θα αντικατασταθούν από τις πόρτες στυλ αυτοκινήτου, εξαφανίστηκε το τμήμα πάνω στο οποίο κινείται η bubble καλύπτρα, όπως κι ένα φως θέσης πίσω από το προσκέφαλο του πιλότου - η περιοχή θα βελτιώθεί στη συνέχεια - ενώ φαίνονται και τα καθαρισμένα πλαϊνα τοιχώματα της ατράκτου, που περιμένουν ένα καλό τρίψιμο να λεπτύνουν αρκετά.

Αυτά προς το παρόν!  ::salut::
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 10, 2014, 10:36:45 μμ »
Ελα, έλα... τι έγινε;  για να βλέπω κίνηση !!!!! :twisted:
Και παρακαλείται ο διαχειριστής του  gb να αλλάξει το όνομα στο πρώτο ποστ  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #162 στις: Απριλίου 10, 2014, 10:47:13 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #163 στις: Απριλίου 10, 2014, 11:19:17 μμ »
Ελα, έλα... τι έγινε;  για να βλέπω κίνηση !!!!! :twisted:
Και παρακαλείται ο διαχειριστής του  gb να αλλάξει το όνομα στο πρώτο ποστ  :mrgreen:
Το Σάββατο κύριε, εάν και εφόσον καταβληθούν τα προβλεπόμενα παράβολα... ::glossa::
Τί το περάσαμε εδώ, μπάτε σκύλοι αλέστε? :mrgreen:

Περιεργο...Το απογευμα που σε ειδα δεν ειχες μαυρο μουσι,ποτε προλαβε και φυτρωσε? :mrgreen:
Έχει βάλει ένα ψεύτικο με λάστιχο μέχρι να μεγαλώσει το δικό του! ::glossa::

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #164 στις: Απριλίου 10, 2014, 11:31:51 μμ »
Spoiler (hover to show)

Δεν έχω... απλά είπα βλέποντας επί τριήμερον τους συνεπιβάτες μου, μιά και έχουν αυτοί την χάρη τουλάχιστον  να έχω εγώ το όνομα  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #165 στις: Απριλίου 10, 2014, 11:33:10 μμ »
Παράθεση
Το Σάββατο κύριε, εάν και εφόσον καταβληθούν τα προβλεπόμενα παράβολα... ::glossa::

Α!!! πολύ σωστά... έχουμε οργάνωση εμείς... δεν είμαστε Ελληνικό κράτος  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #166 στις: Απριλίου 11, 2014, 01:35:42 πμ »
Μαυρογένη, άσε τις παπάτζες και άφησε μούσι αμέσως. Αλλιώς το nickname στις συμμετοχές δεν αλλάζει ::glossa:: :twisted: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #167 στις: Απριλίου 11, 2014, 10:35:50 μμ »
ʼλλαξε nick ο Νίκ! αλλά ακόμα κάτι ''μαυρομεταμεσονυχτερινό'' Τίποτις!!!!

Ε λοιπόν να και εγώ!!Ξαναήρθε το νετ και σας ξαναματαπρίζω! ::glossa::
Κινητήρας με τα wash

Και στο εμπρός μέρος πέρασα το σύρμα που πατάει περιμετρικά των κεφαλών του κινητήρα (Το είδα σε κάτι φωτό..)

Πίσω μέρος του cowling του κινητήρα.
Μικρά κομμάτια Φ/Π και απο ΖΤΠ κυλινδρικά κομμάτια κολλημένα στο τέλος του τριγωνικού κομματιού.

Και η τελική του άποψη με παρασμένο το σύρμα απο χαλκόσυρμα και βαμμένο με Interior Green H58 και τα τελικά περασμένα με διάφορους τόνους απο Citadel (Chainmail,boltgun Metal,και ένα πάρα πολύ ωραίο Brass Scorpion)

Βάψιμο και οι φωλεές με το Η29 Salomon Pink

Σε συνέχεια αφού τακτοποίησα πάνω στην άτρακτο το κάλυμμα..
Ξεκίνησα με σκοπό να κάνω ένα φθαρμένο κουρσάρο..
Model Master Yellow Zinc Chromate σχεδόν στα 3/5 της ατράκτου...

Αφού έψαξα αρκετά και με την βοήθεια του Νίκου  κοινώς του Γατούλη χρησιμοποίησα το Η42 Blue-Grey για το άνω μέρος του F-4U.
(Αρχικά είχα βάψει με το TAMIYA XF-18 και δεν είχε βγεί πολύ καλο)
Έκανα και για πρώτη φορά χρήση αλατιού μπάς και δώσω πιο φυσιολογική φθορα..

Στην φωτογραφία φαίνεται σε μεγάλο μέρος πιο ανοιχτό το χρώμα σαν να έχει πέσει κάτι (αυτό δεν ξέρω πως το κατάφερα πάντως βλακεία έχω κάνει με το βερνίκι δεν ξέρω αν θα μαζέψει η θα φάει ΑΖΑΧ!  )

Αλλά θέλω την γνώμη σας αν είναι έντονο το ξέφτυσμα....
Αναμένω κύριοι!!! Και σας μερσώ για την υπομονή σας...
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #168 στις: Απριλίου 11, 2014, 11:27:11 μμ »
Φιλαράκι χαλάς τη πιάτσα! :twisted:
Είδαμε και πάθαμε να σου κόψουμε το Internet μπας και γλυτώσουμε απο σένα αλλα βρήκαμε τον μπελά μας με τα πμ! :mrgreen:
Θα σε μπανάρω που μας χαλάς την ηρεμία του νήματος - χώρια που ποστάρεις χωρίς καν να έχει μεσονυχτώσει! :twisted: ::glossa::

Τελος πάντων, θα σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία...
Η ασπρίλα υποπτεύομαι οτι προκλήθηκε απο το αλάτι... ρίχτου μπόλικο νερό μήπως ξεπλυθεί αλλα και για να "καθαρίσεις" οτι υποψία αλατιού παραμένει ώστε σε περίπτωση που ξαναψεκάσεις, να μην αντιδράσει πάλι με το χρώμα. Το ξέφτισμα μου φαίνεται υπερβολικό αλλα όχι άσχημο... εγώ μάλλον θα το μείωνα αλλα αν αποφασίσεις να το κρατήσεις θα πρέπει να ακολουθήσει ανάλογη φθορά και σε άλλα τμήματα του αεροσκάφους. Ψάξε για φωτό για να δείς που και πόσο παίρνει!

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #169 στις: Απριλίου 11, 2014, 11:52:50 μμ »
Αφού αποφάσισες να χρησιμοιήσεις αλάτι, έπρεπε να το αφήσεις τουλάχιστον μιά εβδομάδα μέσα... και όταν λέμε αλάτι εννοούμε οπωσδήποτε χονδρό κρυσταλλικό μαζί με ξύδι... μετά θα το έβγαζες και αφού το έπλενες καλά να φύγει το αλάτι, θα το έβαζες σε λάδι και ξύδι με λίγο σκορδο και δενδρολίβανο... έτσι εσύ θα είχες εξαιρετική παλαίωση και εμείς ένα καλό μεζέ για τα Σαββατιάτικα τσίπουρα...
Επίσης αυτό το ροζ σολωμί στις φωλεές, δεν μου κάθεται καλά... μοιάζει για κόκκινος σολωμός του ατλαντικού, ενώ το σωστό θα ήταν ροζ σολωμός αλάσκας...

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #170 στις: Απριλίου 12, 2014, 12:21:05 πμ »
Αφού αποφάσισες να χρησιμοιήσεις αλάτι, έπρεπε να το αφήσεις τουλάχιστον μιά εβδομάδα μέσα... και όταν λέμε αλάτι εννοούμε οπωσδήποτε χονδρό κρυσταλλικό μαζί με ξύδι... μετά θα το έβγαζες και αφού το έπλενες καλά να φύγει το αλάτι, θα το έβαζες σε λάδι και ξύδι με λίγο σκορδο και δενδρολίβανο... έτσι εσύ θα είχες εξαιρετική παλαίωση και εμείς ένα καλό μεζέ για τα Σαββατιάτικα τσίπουρα...
Επίσης αυτό το ροζ σολωμί στις φωλεές, δεν μου κάθεται καλά... μοιάζει για κόκκινος σολωμός του ατλαντικού, ενώ το σωστό θα ήταν ροζ σολωμός αλάσκας...
Τώρα που το θυμήθηκα, είχες πει οτι θα ποστάριζες και εσύ πρόοδο αυτή τη βδομάδα...
Αφού ενάμιση μήνα τώρα δεν είδαμε τίποτις δικό σου, να σε ρωτήσω... η παραπάνω συνταγή είναι μόνο για κουρσάρους ή κάνει και για πειρατές? :twisted: ::glossa:: :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #171 στις: Απριλίου 12, 2014, 12:29:46 πμ »
Με προσβάλετε... εγώ είπα οτι θα ποστάρω ΜΕΤΑ την Καρδίτσα... αλλά ΔΕΝ είπα πότε μετά  :twisted:
Οσο για την συνταγή κάνει για τους πάντες... αρκεί να είναι καλοφαγάδες...  ::glossa::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #172 στις: Απριλίου 12, 2014, 01:20:50 πμ »
Αυτο που θες να κανεις το εχω δει με μηχανικο μολυβι και κιτρινες μυτες..οσον αφορα το αποτελεσμα οπως λεει και ο κοινος μας φιλος Ανδρεας, πρωτα κοιτα αν σου αρεσει και σε ικανοποιει εσενα. Γενικα εχω ακολουθησει τη συμβουλη του.

Ειναι μουφα παντως το αλατι, εγω θα το εκανα ειτε με μηχανικο, ειτε με ντουκοχαρτο ψιλο...και εχει υποψιν σου οτι εφτασε ασταρι η φθορα και ολο το αλλο ειναι πενα..καντο πρωτα με τον Ανεστη τριμπ#@$#@$%λο και μετα δινεις πονο με κιτρινο στις γραμμωσεις η οπου αλλου κρινεις για να φανει το ασταρι.

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #173 στις: Απριλίου 12, 2014, 07:12:51 πμ »
Ή φθορά σου γιά εμένα είναι ο.κ.,(καί σάν τεχνική),. ΟΜΩΣ, εδώ θέλει προσοχή. Θά πρέπει νά κάνεις τήν ανάλογη φθορά σέ όλο τό α/φ. Όπως σωστά έγραψαν ποιό πάνω. συμβουλέψου φωτο. Γιά τήν ''ασπριλα''....  ::dontknow::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #174 στις: Απριλίου 12, 2014, 08:35:40 πμ »
Click to see the original size.

Tags: