Το οτι είμαι γεμάτος χαρά μετα απο πολύ καιρό. . .Νομίζω περιγράφει όχι μια στιγμή,αλλά 5 Εκπληκτικές μέρες.. . .
Ευχαριστώ άπαντες για αυτές τις μέρες.
Για την οργάνωση της έκθεσης θα αναφέρω ότι σαν μέλος της Ο.Ε για 3η χρονιά όσα και να πώ είναι λίγα.
Προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαστε παντού σε κάθε επισκέπτη δίπλα (με όλη την σημασία της λέξης) ακόμα και φέτος που δεν είχαμε τόσο μεγάλη συμμετοχή θα αναφέρω οτι δεν υπήρξε ουτε μία ζημιά στην κυριολεξία!!!.
Σχεδόν όλοι οι επισκέπτες σεβάστηκαν απόλυτα τους κανονισμούς και λέω σχεδόν γιατί δεν γίνεται όλοι να είναι ΟΚ, ελάχιστα παρατράγουδα είχαμε και όχι τίποτα τρομερό.
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους μας απο επαρχεία που έφαγαν τόση κούραση και το χαμόγελο ήταν απο την πρώτη στιγμή που τους είδαμε μέχρι και που αποχώρησαν!!
Παράδοση μοντέλων σε χρόνο DT. .
Να πώ μόνο οτι για αυτήν την διαδίκασία πέραν της Γραμματείας μας (Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Στούμπανος, Γιώργος Δορκοφίκης ) που απο την αρχή μέχρι το τέλος έλυνε τα πάντα!
Την αρχική διαδικασία την ανέλαβε ένα μόνο άτομο και όλο αυτό τελείωσε σε χρόνο ΜΗΔΕΝ! Και μιλάω για τον Νίκο Μπρέστα τον οποίο και ευχαριστώ Ιδιαίτερα και με κάνει να θέλω να τρέξω και πολύ παραπάνω !
Τον υπεύθυνο της Ο.Ε Αλέξη Βούρβαχη για όλη την οργάνωση μας .
Τα παιδιά της Ο.Ε που ότι και να πείς είναι λίγο ..
Πάνος Αλεξόπουλος, Νίκος (φωτοπουθ) Τσίτσος, Λάμπρος Μάντζιος,Περικλής Καρόπουλος
Αντρέας Κωνσταντίνου,Πάνος Βλαχάκης,Χρήστος Σμπούκης,Χριστόδουλος Κυδωνιεύς. Στην αίθουσα των Α/Φ (δεν πέρασε ΚΟΥΝΟΥΠΙ! Κανονικά αντιεροπορικα!!)
Συμεών Κωνσταντόπουλος (πάντα και παντού! Μάκη σε ευχαριστούμε )Νίκος Κουντούρης (οτι και να πώ ελάχιστο!) ,Χρήστος Θέμελης,Γιώργος Κάβουρας,Γιάννης Τερζιδης Οι ''Καπετάνιοι μας!!Δεν τους ακούμπησε καμία φουρτούνα!!
Ηλίας Βοναπάρτης,Στράτος Τσαποϊτης,Δημήτρης Χατζηδημητρίου,Δημήτρης Βελετάς,Νάσος Τσαούσης ('Αρματα μάχης!!!!)
Και τον Δημήτρη Κοντό που απλά είναι παντού!
Στάνταρ έχω ξεχάσει κάποιους να με συμπαθάτε δύσκολη ώρα!!!
Δεν έχουν δεί την έκθεση και είναι αυτοί που την υποστηρίζουν. . .Πάντα και παντού. . με πολύ κούραση αλλά πάντα ΕΚΕΙ!
Μια αναφορά στον πιο φιλότιμο Εθελοντή που ήρθε για παρέα πέρσυ και συνεχίζει ακόμα και φέτος (Χρήστος Σμπούκης) Και οσοι δεν γνωρίζουν θα έρθει απο τώρα για του χρόνου!
Ολο το Δ.Σ της IPMS για την οργάνωση της ωραιότερης γιορτής στον χώρο του Μοντελισμού!
Επίσης και τους Κριτές που σεβάστηκαν όπως κάθε επισκέπτης τους κανονισμούς!
Ευχαριστούμε απο καρδιάς ΟΛΟΥΣ εσάς που μας εμπιστεύεστε τους κόπους σας και τις δημιουργίες σας (και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τα αφήνεται για λίγη ώρα πόσο μάλλον για μέρες)
Να ευχηθώ σε όλους ΥΓΕΙΑ πάνω απ όλα, θέλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες και του χρόνου..
Υ.Γ Αν έκανα κάποιον να στεναχωρηθεί αυτές τις μέρες ζητώ συγγνώμη πάνω στην ένταση και άν μίλησα απότομα..
Ευχαριστώ και πραγματικά αναμένω απο τώρα την επόμενη!!!!
Υ.Γ Νίκο ο Χρήστος μπορεί να μην μοντελάρει. . .Αλλά ζωγραφίζει!!!!

Τώρα ολη η 33η έκθεση της IPM( S) σε κίτ ΤΑΜΙΥΑ!