Γιωργη,τη δευτερη φωτο την ειχα.....η πρωτη ομως ειναι ολα τα λαφτα!!
Εχεις μηπως καποιο λινκ η περισσοτερες φωτο απο το συγκεκριμενο?
Πραγματικα το "τιποτα" θεματικα που εγινε μπιζουδακι που λεει κι ο Νινος!
Η αρχικη ιδεα του δρομου ειχε προελθει απο την παρακατω βαση

Ομως,το παρατραβηξα λιγακι οσον αφορα το ανισοπεδο και οταν εβαψα διαφορετικα χρωματα/αποχρωσεις τις πετρες,για να εχει ενα ενδιαφερον,τονιστηκε ακομη περισσοτερο ο μετασεισμος...

Ευτυχως,ψαχνοντας στον σκληρο,επεσα πανω στο παρακατω που μου ελυσε τα χερια

και πορευομαι με οδηγο αυτην.
Θα πεσει κι αλλο χορταρι στη μεση του δρομου(εχεις δικιο...το ενδιαφερον κομματι δεν φαινεται

) και ειχα κατα νου να βαλω ξερα χορτα και φυλλα στην ακρη του δρομου,μπας και ερθει και δεσει(γι'αυτο χαζευα τα δικα σου

)!

Δεν προλαβαινω λεμεεεε

Φιλιππακο,
-το βασικο εχει βαφτει με λιγα πειραμματα.Φθορες δεν θα εχει ιδιαιτερες,περισσοτερο μπιχλα και σκονη,εκτος απο τον καδο οπου εκει σκοπευω να ασελγησω ελαφρως

-Στις φωτο,οι σκονες ειναι τα πρωτα χερια(πιο σκουρες στις ακρες και ανοιχτοχρωμες στη μεση)κι απ'οτι λες,μαλλον πρεπει να πεσουν κι αλλα ενδιαμεσα χρωματα

-" και συνήθως το αποτέλεσμα για τον θεατή - που δεν ξέρει τι τράβηξες - είναι σχεδόν ίδιο"....ποσο δικιο εχεις!!Ουτε εγω δεν βλεπω τα εξτρα που βαζω!!

-Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες φθορας του εσωτερικου του καδου(οι ασελγεις πραξεις που λεγαμε..)..κι εγω εχω καταληξει στο in progress του σκουπιδοπεταγματος.Κι εκει χαλασε και το στορι της προηγουμενης φιγουρας,οποτε τωρα φτιαχνω αλλη

(να δω ποιος θα τη βαψει

)
-τελειωμενο μοντελο...δικο μου?...ανατριχιασα!!

Σας ευχαριστω πολυ για το constructive commenting κυριοι!!

Η συνεχεια σε λιγες ημερες...