Αποστολέας Θέμα: ...και στας οικοδομάς!  (Αναγνώστηκε 9180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: ...και στας οικοδομάς!
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 12:20:48 μμ »
Εναρξη επιτηδευματος για τους γερανους εχετε κανει κυριε Φιλιππε?
Νομιζω οτι περναει ακριβως αυτο που εσυ θελεις Φιλιππε.Εξαιρετικοτατο για μια ακομη φορα ::salut:: ::salut::
Γιώργο ευχαριστώ.
Έναρξη θα κάνω στην Καρδίτσα  ::glossa:: για να βοηθήσει "Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ" στο στήσιμο της έκθεσης  :mrgreen:

Πες μου τώρα ότι και το 25368 ήταν ο πραγματικός αριθμός κυκλοφορίας από κανένα Herald που'χες το 1800πρόπερσι  :mrgreen: να σαλτάρω.
Το Herald είχε εγγλέζικο νούμερο...οπότε ΜΗ σαλτάρεις!
Θα σαλτάρω εγώ όμως, αν δεν επισπεύσεις...με το κουρείο!  :twisted:

Αν και δεν συμφωνώ με πολλά που δεν στέκουν σωστά στο στήσιμο δεν μπορώ να μην παραδεκτώ ότι το ίδρωσες το πουκάμισο και έφτιαξες μια εξαιρετική σκηνή  ::salut::
Αναμένουμε τα επόμενα.
Να θεωρήσεις ότι όσα δεν στέκουν στο στήσιμο...είναι διότι μετακινήθηκαν για να περάσει το φορτηγό για να ξεφορτώσει...  :mrgreen:
ʼλλωστε ακόμα καλουπώνουν, οπότε τα υπόλοιπα έχουν μείνει εκεί που έμειναν από προηγούμενη εργασία, όπως πχ. κατασκευή της πλάκας.  :wink:  :lol:  ::salut::

Εγω θα σου πω μονο αυτο....Φιλαρακι εχεις πιασει το νοημα του χομπυ.Μοντελαρεις γουσταρεις και αυτοσαρκαζεσαι......Και εγω δεν συμφωνω με καποια σκηνοθετικα θεματα αλλα θα σεβαστω την επιθυμια του κατασκευαστη ''.........Ο κατασκευαστής δεν θα δεχτεί συλλυπητήριους απόψεις....''.
Γιώργο, άντε να μπαλώσεις κανά λάστιχο  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Όσο για το νόημα του χόμπυ, πιστεύω ότι όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, το έχουμε πιάσει!
Εσύ βέβαια αποτελείς εξαίρεση, γιατί όχι μόνο το έχεις πιάσει... αλλά του δίνεις και καταλαβαίνει και τρέχουμε εμείς από πίσω μπας και σε πιάσουμε...  8)

Αποσυνδεδεμένος BarbaPanagos

• Scale 1/144
  • *
  • όπως λέμε BarbaRossa...
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 01:28:03 μμ »
πολύ ωραία δουλειά Φίλιππε,  ::thumbleft::

για να πω κι εγώ το δικό μου  :mrgreen:   μη βάλεις το γερανό σε αυτό το διόραμα, δε μου φαίνεται και πολύ ταιριαστός
φτιάξε CMP  με καρότσα και παραπέτα, να φέρνει το γαρμπίλι. θα ψάξω να βρω φωτο που έχω από τέλη '50, αρχές '60 και επανέρχομαι 

* ρε μπαγάσιδες, δεν αντέχω άλλο, θέλω μισό μεροκάματο να διαβάσω τα σχόλιά σας...   :D

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 02:21:28 μμ »
Ξερω τι κανεις.....δεν θελεις να ξαναπαρεις χρυσο για να μην πας στη master κατηγορια,ετσι? ::glossa:: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι'αυτο μας τα κανεις αυτα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα σου ρε!
Δε με λες,φιγουριτσες,ποθεν εσχες?
αν δεν επισπεύσεις...με το κουρείο!  :twisted:
Εδω θα συμφωνησω :wink: :wink: :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 04:51:20 μμ »
Ξερω τι κανεις.....δεν θελεις να ξαναπαρεις χρυσο για να μην πας στη master κατηγορια,ετσι? ::glossa:: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι'αυτο μας τα κανεις αυτα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα σου ρε!
Δε με λες,φιγουριτσες,ποθεν εσχες?Εδω θα συμφωνησω :wink: :wink: :wink:

Μπαααα! Θέλω δε θέλω στη master με θέλουνε... αλλά από τα συμφραζόμενα...η κατηγορία δε με θέλει!  :mrgreen:

Οι φιγούρες είναι αυτές με λίγο κόψε-ράψε.
Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 04:57:46 μμ »
Ειπα κι εγω οτι κατι μου θυμιζουν!!
Click to see the original size.

Θενκς μπροδερακο :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος BarbaPanagos

• Scale 1/144
  • *
  • όπως λέμε BarbaRossa...
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 05:58:47 μμ »
το CMP που έλεγα... 

Αμπελόκηποι, περιοχή Γηροκομείου αρχές του '60. Το συγκεκριμένο, απ' ότι έχω μάθει ήταν καφέ και όπως βλέπετε κυκλοφορούσε με το τιμόνι δεξιά  :wink: μάλλον έτσι ήταν όλα...
στη σήτα του ψυγείου είχε και πέταλο(α?) για το γούρι  :mrgreen:

Tags: