Αποστολέας Θέμα: Τι εκανες στον πολεμο μπαμπα?  (Αναγνώστηκε 4685 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
Απ: Τι εκανες στον πολεμο μπαμπα?
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 06, 2014, 09:09:58 μμ »
 ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
RESPECT...

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 06, 2014, 10:30:51 μμ »
Αυτο που σε χαλαει στον δρομο πρεπει να ειναι η ομοιομορφια του μπεζοκαφε και του πλακοστρωτου.Τι θελω να πω......Καταλαβαινω οτι ειναι 10 εκατοστα....ομως αυτα τα 10 εκατοστα του δρομου δεν λενε και τιποτα.....Το μονο σημειο το οποιο το κανει ενδιαφερον ειναι το σημειο με την πρασιναδα κατα απο το οχημα.

Αρα εχεις βρει το προβλημα περιπου την λυση....πρεπει να κανεις ενδιαφερον και τα υπολοιπα σημεια.....το μονο που σου μενει ειναι με ποιον τροπο.
Παρε ματι εδω να καταλαβεις τι λεω.......το τιποτα πως εγινε ενδιαφερον.........

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 06, 2014, 11:27:23 μμ »
Μάλιστα!
Kατ΄αρχήν βλέπω χρώμα στο jeep!!! και ξανοίγματα!!!  ::thumbleft:: ::thumbleft::
Πιστεύω ότι λόγω ειδικής χρήσης θα χρειαστεί και αρκετές φθορές, θα το έχεις σκεφτεί όμως...

Στη βάση τώρα. Στο πλακόστρωτο νομίζω ότι μπορείς να εμπλουτίσεις κάποια σημεία με άλλη-παρεμφερή απόχρωση pigment (και για μένα είσαι ΟΚ) αλλά άμα θες να πας με τα νερά του διεστραμμένου Gio βάλε και κανένα άλλο στοιχείο...  :mrgreen:

Τα σκουπίδια για μένα είναι ΟΚ (τι διάολο σκουπίδια είναι - και δεν ξέρω και κανένα σκουπιδοντεκορατερ να σε συμβουλέψει...) πάντως όσο πιο πολύ το ψάχνεις τόσο πιο πολύ θα χρειαστείς στο τέλος depon-postan κλπ ... και συνήθως το αποτέλεσμα για τον θεατή - που δεν ξέρει τι τράβηξες - είναι σχεδόν ίδιο (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.)

Δεν ξέρω σε τι χρονική στιγμή θα κάνεις την κατάσταση, αλλά ωραία θα είναι να απεικονίσεις την στιγμή που πέφτουν τα τελευταία σκουπίδια, οπότε βάλε να κρέμονται στη καρότσα 3-4 και μερικά στη διαδρομή μέχρι το σωρό στο βάθος.

Αν δεν κάνω λάθος, θα είναι το πρώτο διόραμα που θα τελειώσεις, οπότε λάβε υπόψη ότι, καλή η χαρά της δημιουργίας αλλά ΚΑΛΗ και η χαρά να το χαζεύεις τελειωμένο (εννοώ ΤΕΛΕΙΩΝΕ και μη το πολυβασανίζεις, ήδη είναι πανέμορφο και ως ιδέα και ως εκτέλεση, τελειωμένο θα φυσάει!!! )

::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 07, 2014, 02:13:30 μμ »
Γιωργη,τη δευτερη φωτο την ειχα.....η πρωτη ομως ειναι ολα τα λαφτα!!
Εχεις μηπως καποιο λινκ η περισσοτερες φωτο απο το συγκεκριμενο?
Πραγματικα το "τιποτα" θεματικα που εγινε μπιζουδακι που λεει κι ο Νινος!
Η αρχικη ιδεα του δρομου ειχε προελθει απο την παρακατω βαση ::arrowred::

Click to see the original size.

Ομως,το παρατραβηξα λιγακι οσον αφορα το ανισοπεδο και οταν εβαψα διαφορετικα χρωματα/αποχρωσεις τις πετρες,για να εχει ενα ενδιαφερον,τονιστηκε ακομη περισσοτερο ο μετασεισμος... :?
Ευτυχως,ψαχνοντας στον σκληρο,επεσα πανω στο παρακατω που μου ελυσε τα χερια

Click to see the original size.

και πορευομαι με οδηγο αυτην.
Θα πεσει κι αλλο χορταρι στη μεση του δρομου(εχεις δικιο...το ενδιαφερον κομματι δεν φαινεται :?) και ειχα κατα νου να βαλω ξερα χορτα και φυλλα στην ακρη του δρομου,μπας και ερθει και δεσει(γι'αυτο χαζευα τα δικα σου :mrgreen:)! :roll:
Δεν προλαβαινω λεμεεεε :(

Φιλιππακο,
-το βασικο εχει βαφτει με λιγα πειραμματα.Φθορες δεν θα εχει ιδιαιτερες,περισσοτερο μπιχλα και σκονη,εκτος απο τον καδο οπου εκει σκοπευω να ασελγησω ελαφρως ::glossa::
-Στις φωτο,οι σκονες ειναι τα πρωτα χερια(πιο σκουρες στις ακρες και ανοιχτοχρωμες στη μεση)κι απ'οτι λες,μαλλον πρεπει να πεσουν κι αλλα ενδιαμεσα χρωματα :wink:
-" και συνήθως το αποτέλεσμα για τον θεατή - που δεν ξέρει τι τράβηξες - είναι σχεδόν ίδιο"....ποσο δικιο εχεις!!Ουτε εγω δεν βλεπω τα εξτρα που βαζω!! :?
-Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες φθορας του εσωτερικου του καδου(οι ασελγεις πραξεις που λεγαμε..)..κι εγω εχω καταληξει στο in progress του σκουπιδοπεταγματος.Κι εκει χαλασε και το στορι της προηγουμενης φιγουρας,οποτε τωρα φτιαχνω αλλη ::eusa_wall::(να δω ποιος θα τη βαψει :roll:)
-τελειωμενο μοντελο...δικο μου?...ανατριχιασα!! :lol: :lol: :lol:
Σας ευχαριστω πολυ για το constructive commenting κυριοι!! :D :D :D
Η συνεχεια σε λιγες ημερες... :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 07, 2014, 03:07:49 μμ »
...Κι εκει χαλασε και το στορι της προηγουμενης φιγουρας,οποτε τωρα φτιαχνω αλλη ::eusa_wall::(να δω ποιος θα τη βαψει :roll:)

Αν δεν θες το τέλειο-γιατί είσαι και διεστραμένος  :mrgreen: τύπου Giomef  :mrgreen: και τύπου nino69  :mrgreen: στη βάφω εγώ... δεν θα στη κάνω τόσο ωραία όσο κάνω τις δικές μου ::lol18:: ::lol18::  ... για να μη μας πάρουνε χαμπάρι...  :mrgreen: ::glossa:: :lol:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 07, 2014, 04:03:43 μμ »
Διεστραμενος εγω;;;Σα δεν ντρεπεσε λεω εγω......Εγω διειστραμενος που χθες το βραδυ προσπαθουσα να κανω τον καπνο απο το τσιγαρο του τυπου;;;......Δεν σε πιστευω :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 07, 2014, 04:14:59 μμ »
Εγω διειστραμενος που χθες το βραδυ προσπαθουσα να κανω τον καπνο απο το τσιγαρο του τυπου;;;......Δεν σε πιστευω :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλ,τωρα κολληθηκαν χερακια....αστοκαριστη με κατι χανδακες ΝΑ ειναι ακομα!! :(
Μωρε δεν προλαβαινω λεμε..... :roll:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 07, 2014, 07:50:54 μμ »
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! Τι βλέπουν τα ματάκια μου!!! Λοιπόν γιατρέ θα σε απειλήσω κι εγώ ακόμα!! Το καλό που σου θέλω, μ'αυτά που βλέπω κι έχεις κάνει, άμα δεν το τελειώσεις αυτό εδώ (αλλά και οτιδήποτε άλλο από δω και πέρα), σου ορκίζομαι ότι θα στα σπάσω και τα δυο τα χεράκια με τέτοιο τρόπο και σε τόσα μέρη που θα τερματιστεί μια ώρα αρχύτερα όχι μόνο η μοντελιστική σου αλλά και η επαγγελματική σου καριέρα.  :mrgreen:

Στο δια ταύτα τώρα, όπως είπε και ο μουστάκιας τα σκουπίδια είναι σκουπίδια και μην χαραμίζεις χρόνο και ενέργεια άλλο σ'αυτά.
Τζιπ, λόγω του ρόλου που έχει (πλοίον ή μάλλον βαρκούλα της αγάπης) προτείνω ΞΕΣΚΙΣΜΑ, ήτοι σώβρακο με αρκετό έως πολύ ξεθώριασμα στο χρώμα, αλλά κυρίως πολλή βρώμα, ένα μείγμα από σκόνη αλλά και πάμπολλα ζουμιά (βλέπε βρώμες, λάδια, ξύδια μύδια και αρ ...) να τρέχουν, να έχουν πιτσιλίσει κλπ κλπ το σύμπαν όλο.
Για την βάση, το'χεις!!!! με το πλακόστρωτο κάνει αυτά που λέει ο παλαβο-gio  ::glossa:: και θα'σαι μέσα.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 08, 2014, 10:55:46 πμ »
Πάρε και μια για να πάρεις ιδέες και για να μην αναλωθείς στα σκουπίδια... :mrgreen:

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 08, 2014, 10:46:54 μμ »
Γιωργη,το ξερεις οτι με καταστρεφεις,ετσι?!?Το τονιζω γιατι βλεπεις κι εσυ με τι διακριτικο,ζεστο και αξιαγαπητο τροπο με προτρεπουν να συνεχισω!Η σωματικη μου ακαιρεοτητα δεν αξιζει τιποτα πια για μερικους μερικους....! ::glossa:: ::glossa::
Ρε φιλαρακι,ετικετες που σκατα θα βρω???

Νικε,βουρκωσα φιλαρακι!Εχουν να ακουσω τοσο τρυφερα λογια απο τοτε που με χωρισε η προηγουμενη! ::glossa:: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξεσκισμα,οσο το προσπαθησα στη καροτσα δεν μου βγηκε :(,οποτε περισσοτερο μπιχλα σκεφτομαι φιλαρακο! :wink:
Να ευχαριστησω και δημοσια ολους οσους το ειδαν σημερα απο κοντα και εξεφρασαν τη προσωπικη τους αποψη,με πολυ λιγοτερα λογια απ'οτι ο Νικος μεν,αλλα στο ιδιο μοτιβο δε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 08, 2014, 10:50:52 μμ »
H πιο εύκολη λύση είναι εκτύπωση σε χαλκομανία.Κάποιο καλόπαιδο θα κάνει την καλή...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: