Αν νομιζετε οτι θα σταματησω εδω ειστε βαθια νυχτωμενοι.
Απλα εκανα ενα ζεσταμα.Το ξεβρακωμα σας θα συνεχιστει ετσι ωστε ολοι να μαθουν τα αισχη και τις ανομιες που διαδραματιστικαν το τριημερο της εκθεσης.
Και αφου οι κριτες δεχτηκαν τα αιχμηρα βελη και τους κεραυνους μου(κατι σαν τα φαουλ του Ρουμπερτου Καρλους εξω απο την μεγαλη περιοχη) σειρα εχουν οι διοργανωτες.Οχι που θα μου ξεφευγατε!
Τι να πρωτοπει κανεις για αυτα τα παρταλια,αυτους τους τζαναμπετηδες,παγαποντηδες,τυροτελεμεδες απο την Καρδιτσα?
Προσωπικα με ξεγεγελασαν για ακομα μια φορα.Ενω μου ειχαν ταξει μεροκαματο για ολες τις ημερες που θα βρισκομουν εκει,αλλα και οδοιπωρικα (100 χιλιομετρα για καθε 10 ευρω που ξοδεψα-η' κατι τετοιο τελοσπαντων

) τελικα με ειχαν στο τζαμπα.
Αυτο ειναι σκανδαλο κυριοι!Πως θα παω τωρα εγω στα Τρικαλα?Πως θα αντικρυσω το καμαρι της πολης μας,τον βουλευτη Ταμηλο?
Και τι θα του πω?Οτι δουλεψα τρεις μερες στο τζαμπα χωρις να παρω ντιπ παραδες?Ντιπ για ντιπ!
Και ουτε καν φροντισαν να φερουν το κατιτις για να φαμε εμεις που μοχθουσαμε για το στησιμο της εκθεσης.
Ενα ταψι με πιτα που εφερε ο κυριος Τετσιος σταθμευσε διπλα στον γνωστο κυριο της γραμματιας με τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Οσο για το δειπνο στην ταβερνα τι να πουμε.
Οσοι καταφεραν να φτασουν στο ορεινο χωριο που παρατεθηκε το γευμα(καποιους τους σταματησε η συνοριοφυλακη) ειδαν να εκτυλισσεται μπροστα στα ματια τους μια μεγαλη βλασφημια.
Ειχαμε ενημερωθει οτι το πρωτο πιατο θα ητο τηγανητα καλαμαρακια.Τελικα αποδειχτηκε οτι επροκειτο για τηγανητα κρεμμυδια!
Καρδιτσιωτικα καλαμαρακια τα λενε.Καποιοι ατυχοι στο ξενοδοχειο βιωσαν δραμματικες στιγμες απο συγκατικους που καταναλωσαν υπεβολικες ποσοτητες απο το εν λογω εδεσμα.
Και η συνεχεια ηταν εφιαλτικη!Κοψιδια,λουκανικα,πανσετες,σουβλακια (πανω σε αυτα παρ'ολιγον να εχουμε διπλωματικο επεισοδιο και γενικη συραξη αναμεσα σε Θεσσαλονικεις -Μπουγατσανθρωπουςκαι Αθηναιους-Χαμουτζηδες λογω της γνωστης κοντρας).
Ανηκουστα πραγματα κυριοι!Κοψιδια μεσα στη Σαρακωστη,σε περιοδο νηστιας?Αμαρτωλοι!Βλασφημοι!
Τι να κανουν και οι καλεσμενοι?Αναγκαστηκαν οι ανθρωποι να φανε για να κορεσουν την πεινα τους μιας και προερχονταν απο μακρυ ταξιδι και ηταν νηστικοι ολη μερα.
Το Σαββατο δεν γνωριζω τι εγινε στο δειπνο,μιας και δεν ειχα το κουραγιο και το σθενος να αντικρυσω τα αισχη τους.Ειχα πλεον αηδιασει απο τις ακολασιες τους.
Οσο για την ιδια την εκθεση εχω τοσα να τους προσαψω που θα κρυφτουν για πολυ καιρο.
Πρωτα απ'ολα ο dj.Δεν ξερω ποιος ηταν,αλλα ο ανθρωπος ηταν εγκληματιας.Επρεπε απο την πρωτη στιγμη να συλληφθει και να απελαθει!
Αν ειναι δυναμων ολη μερα να βαζει iron maiden,acdc και παρεμφερη ασματα που προτρεπουν τον ακροατη σε σπασιματα και βανδαλισμους.Ειναι αληθινο θαυμα το οτι δεν ειχαμε καμια σχιζοφρενεια-ντου-αμπαλαεο απο μενομενους πιτσιρικαδες!